Kopie Listopad 2013

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
35414
27.3.13 15:40
@aajulinka píše:
Holky už pokukujete po kočárcích?? a co jména?? necháte si říct pohlaví?

mnoho otazek :pankac: toz :mrgreen:
pohlavi tusim, ale jsem pevne rozhodnuta si ho nenechat rict. Takze je mi jasne, ze nejpozdeji na nt screeningu budu ukecavat dr, at si alespon typne :mrgreen:
jmena uz jsme tu resily, nekde na zacatku. U nas to bude:
Ester / Veronika
Patrik / Tobias / Jan
Kocarek mame tento
Ne, ze bych byla magor, a v 7 tt kupovala kocarek :oops: mam ho z minuleho tehu :,(

• načítám...
3815
27.3.13 15:41

Ahojda holky, tak když se mluví o jménech, kluk každopádně Vojtíšek a holka taky Vojta :mrgreen: já prostě musím mít kuka i kdybych mu měla pindíka přišít. jinak dnes mi je celkem OK, ale do večera času dost. vyhlídnutej mám tako mohykan nebo captivu, ale to se ještě uvidí

• načítám...
35414
27.3.13 15:43
@PavčaH píše:
Jinak uzavřená skupina mi nevadí, jen doufám, že než ji uzavřete, stihnu se mrknout, ať vím, jak se tam dostanu :mrgreen:

neboj, poslu pozvanku (doufam, ze mas profil, jako neprihlasena se do uzavrene nedostanes :? )
a neschopenku nezavid ;) davala jsem pracku, a pocitala kusy, abych mela predstavu, kolik se toho do jedne varky vejde 8)
btw. co delas za praci? :kytka:

• načítám...
35414
27.3.13 15:45

@ReneSa dal drzim pesti :palec: :hug:

• načítám...
Mufina
27.3.13 15:46

@ReneSa držím palce ať to prcek dá :kytka:

• Upravit
35414
27.3.13 15:47
@pita.klingerka
@pavlushka píše:
Ahojda holky, tak když se mluví o jménech, kluk každopádně Vojtíšek a holka taky Vojta :mrgreen: já prostě musím mít kuka i kdybych mu měla pindíka přišít.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
1124
27.3.13 15:47
@Fiducia píše:
@ReneSa dal drzim pesti :palec: :hug:

DĚKUJUUUU MOC :hug:

• načítám...
1126
27.3.13 16:02

@ReneSa Teda to jsou nervy, tak snad uz to bude na pristi kontrole dobre, drzim palce a odpocivej!
Koukam, ze se vam hodne libi jmeno Jan, me se vzdycky hodne libilo, tata je Honza, ale myslim, ze ho ted moc lidi nedava, jsou jina moderni jmena, tak super, ze se zas zacina libit! Aspon tady :lol:

• načítám...
35414
27.3.13 16:05

@fusa me se Jan nelibi, to manzelovi :lol:

• načítám...
Mufina
27.3.13 16:14

@fusa já mám malých Honzíků v okolí docela dost :) Mě se takováhle normální jména taky líbí i Petr, Martin, Tomáš - jenže jich máme každý v rodině několik :roll: No jsem na nás zvědavá, minule mě manžel celé těhotenství strašil Theobaldem, pak to stáhnul na Teodora a nakonec je to Filip :mrgreen:

• Upravit
Via
5078
27.3.13 16:27

Člověk si jde lehnout a co všechno nové tady ;) To jsem ráda, že budeme uzavřené…my třeba na ledňátkách jsme se i scházely.

@ReneSa Já jsem ;) Držím palce, aby to dobře dopadlo a mimčo se uvelebilo na opačné straně.

Já si tak bojuju za toho Matúše a manžel včera přišel, že by chtěl spíš Huga :zed: Tož jak chcete takovému Hugovi říkat…to je furt jen Hugo :roll: Doufám, že jak ho to napadlo tak ho to taky rychle přejde… Jsem mu říkala, ať nevymyšlí blbiny a přemýšlí nad jménem pro holčičku, že si stejně myslím že on kluky neumí :mrgreen:

• načítám...
1126
27.3.13 16:56

@Via Ja znam jednoho Huga, teda je to uz dospelej chlap, to jmeno se mi celkem libi, muzes mu rikat Huganku, Hugousku :mrgreen:
Ja Honziky pamatuju ze skoly, to jich bylo mraky, ale ted prave moc malejch Honziku neznam. Samej Tobik, Maxik, Samik a Sebik, obcas Vojta, Jachym, Oliver, Mates. Me se prave taky libi Martin, Petr, Michal, Honza, Filip, David, jenze u nas to bude na tuty 3. holka a to teda jmeno vubec nevim. Az na tu Doubravku ;)

• načítám...
2099
27.3.13 16:58

Ahoj holky mno já vůbec nevím co za jména, páč máme velkou rodinu a všechny jména jsou obsazená :-( já bych moc chtěla Daniela, manžel Davida (po něm),ale to nechci..navíc budu muset vymyslet asi něco jiného, nechtěla bych aby hned měl svátek v prosinci a holku asi Alici nebo Petru, ael uvidíme…hlavně at je to zdravé :-) mno a jinak kočárek…stále koukám :-) a manža asi holky neumí :-)

• načítám...
Mufina
27.3.13 17:12

@fusa a jak se jmenujou holky?

• Upravit
7175
27.3.13 17:14
@aajulinka píše:
Holky už pokukujete po kočárcích?? a co jména?? necháte si říct pohlaví?
Tak my máme naštěstí kočárek po prvním mimi. Pohlaví si určitě říct necháme a jména se stále řeší :D
@ReneSa píše:
@Yvon-ka taky je mi pořád hrozná zima, pořád se chodím sprchovat, abych se zahřála.
Pořád bych jenom spala, jsem unavená sotva se nasnídám :-)a do ničeho se mi nechce. Třeba do žehlení se nutím už 14dni :zed: A je mi pořád nějak smutno 8o

Tak smutno je mi poslední dobou taky hooodně často :(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí