Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Vítám nové těhulky ![]()
Tam my určitě dvojčata mít nebudeme, fazolka byla jen jedna…leda že by se někde schovávala ![]()
Jo a kalhoty už taky nedopnu
Zítra mě čeká kontrola, tak v neděli budeme oznamovat našim…už konečně budu mít s kým si popovídat ![]()
A unavená jsme víc jak na začátku, takže jdu uspat malou a zalomit to s ní. Nechcete mi holky některá přijít vyžehlit a uklidit v kuchyni, já jsem totálně neschopná ![]()
A ještě…neuvažovaly jste, že by jsme si vytvořily uzavřenou skupinu, když už je nás tady tolik ![]()
@pavlushka Jééé ty máš, ale obříka
A srdíčko asi ještě nebylo, že? To je myslím brzy…
@pita.klingerka No jak se to vezme… Můj dr taky nemá UZV
Holky já jsem si říkala, že to tak má být, co se budu nervovat, za 4 týdny se objednám na screening, tam uvidím zase mimouška a kdyby se něco dělo dřív, tak prostě povalím na pohotovost… ![]()
@Via píše:A ještě…neuvažovaly jste, že by jsme si vytvořily uzavřenou skupinu, když už je nás tady tolik
já jsem pro ![]()
@Kateřina33 Hodně dlouhou, když k tomu 1 IVF připočtu ještě neúspěšné roky, tak za chvíli 20-ti letou…
![]()
@Via Jen si odpočiň, já jsem se taky pustila zrovna do žehlení, ale dokážeš si představit tu hromadu po 10-ti dnech.. ![]()
@xantipi píše:
@Kateřina33 Hodně dlouhou, když k tomu 1 IVF připočtu ještě neúspěšné roky, tak za chvíli 20-ti letou…![]()
to je šílený
![]()
Ok, dame hlasovat, a zitra bych napsala adminum ![]()
jste pro uzavrenou skupinu ![]()
Nemluvte mi o zehleni
u nas se zehli jen to, co je nezbytne nutne
az budu prat oblecky na mimino, tak se zcvoknu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat