Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Yvon-ka hned zítra ho koupím ![]()
jinak dobrou, jdu spát ať jsem na zítra fit
Ahoj holky, můžu se přidat? Po roce snažení a neúspěšném braní Clostilbegytu jsem 23.2. objevila //
U MUDr. jsem byla, „něco“ malého tam mám, všechno v pořádku tak jsem ráda. Termín ještě nevím, ale sama jsem si ho vypočítala na přelom října a listopadu.
Jsem kousek od MB, mám doma 2 letou dceru, takže rozdíl bude 2 roky a 8 měsíců, to už si myslím bude v pohodě.
U dcery mi bylo jen trochu špatně ráno, spíš jen takový žaludek na vodě, ale teď mi je teda špatně celé dopoledne a někdy i den…je to docela náročný, ale zase si říkám, že mrně se má určitě dobře.
UŽ nezapnu džíny!!! Je to možný?
Holky mějte se, jdu spát, snad se sem zase brzy dostanu, ahoj ![]()
@Yvon-ka píše:
@pavlushka tak tím líp, ono je Caro s mlíkem nejlepší
a nejlíp jenom mlíko s carem
!!!
@Evikus Ahojky
.No že nezapneš džíny je víc než možný, protože jestli odhaduješ TP na přelomu října a listopadu, tak budeš minimálně 9tt. ![]()
Ahoj holky, tak jsem včera byla u svého dr. a zjistila jsem, že nemá UZV. Tak mě prohlédl, udělal stěry s čípku a říkal, že je vše v pořádku a dal mi průkazku.. tak se mám akorát za 4 týdny objednat na prvotrimestální screening. tak to nebudu řešit, jen kdybych nějak moc zakrvácela tak zajedu a pohotovost… S tou prúkazkou mě docela překvapil, jsem 7+4tt, což je docela brzy… ![]()
@xantipi - není to brzy na průkajdu
,já ji taky tak minule dostala
,navíc jsem to hlavně musela nahlásit v práci, ikdyž jsem měla potvrzení i zvláštˇ!
Tak jsem se koukala a v 8.tt při Terez jsem měla přesně +1kg, tedˇ mám ani ne na konci 7.tt + 0,7kg, no pomalu to začnu nějak řešit
…
@Evikus tak to budeme mít stejně..my máme dvouletého klučinu, takže si taky myslím, že bych to už mohla zvládnout líp, než kdyby mu byl třeba jen rok..
@Yvon-ka já bych taky pořád jen pila a to normálně nejsem schopná vypít ani litr za den.. ![]()
@pavlushka máme fenku a ta nic nepozoruje, žádné změny a pak kocoura a přesně jak píšeš, pořád za mnou leze, jen co si sednu, hned ho mám na břiše a pořád mňouká, to je teda otravný
![]()
My mame psa, a ten to vi stoprocentne - ocumuje kocarky
kdyz jsme venku, a potkame pani s deckem v kocare, tak se cuba zastavi, a kouka na to mimino. No, musi to vypadat, ze dostala chut na svacinku
![]()
A kocky uz teda nemame, ale u nasich jsou 4 a ty se mi vecne vali po brise, pry slysi srdicko ![]()
@aajulinka píše:
@Yvon-ka já bych taky pořád jen pila a to normálně nejsem schopná vypít ani litr za den..
Tak to jsme na tom stejně, taky normálně mám co dělat, abych vypila aspoň ten litr ![]()
Já jsem teď poslední dobou tak unavená až to hezké není. Nemám chuť něco dělat, chce se mi spát a je mi zima. A to jsou Velikonoce za dveřmi ![]()
Ahoj holky, mně taky vychází termín na listopad, ale zatím nemám za sebou žádnou kontrolu, natož nějaký UZ. To mě teprve čeká ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat