Kopie Listopad 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
11514
25.3.13 21:50

Holky slopu plzničku. To je mňamka… :mrgreen:

• načítám...
361
25.3.13 21:51

@Yvon-ka Gratuluji já jsem podle MS 6+2 a TP 16.11.

• načítám...
7175
25.3.13 21:56

Děkuji za přijetí. Navíc jsem dnes byla na gyndě a podle utz nejsem 5+6 ale 6+1, tak to je skoro stejně. A už bylo vidět :srdce:

• načítám...
3815
25.3.13 21:59

@Yvon-ka ahojda u nás :kytka: koukám že byl asi celoplošný výpadek elektriky, že bude tolik miminek :mrgreen:

• načítám...
7175
25.3.13 22:05

@pavlushka :mrgreen:, no u mě je to trošku delší a nelehký případ. Mám ještě dvouletou holčičku a když jsem s ní byla těhotná, tak mi v 8. měsíci zjitili nějaké krevní mutace, což znamenalo píchání injekcí každý den až do konce 6-ti nedělí. Toto + další faktory způsobilo, že chlap už nechtěl druhé mimi, abych prý tím nemusela trpět a přinejhorším o mě třeba i nepřišel. (mj. je strašně starostlivej, ale úplně moc). Tak nějak jsem se pomalu smiřovala s tím, že budeme mít jedináčka. Cca před měsícem jsem šla na kontrolu na gyndu a Gydr zjistila, že mi v děloze praskla cysta, pro kontrolu mi odebrali krev na testy a ty ukázaly // :dance:

• načítám...
3815
25.3.13 22:08

@Yvon-ka tak to byla pěkně trnitá cesta za miminkem, nezbývá než to přát, ať je vše OK a ty i miminko jste zdrávi

• načítám...
7175
25.3.13 22:18

@pavlushka děkuji

• načítám...
9126
25.3.13 22:20

@Yvon-ka vítej mezi námi :mavam:

• načítám...
7175
25.3.13 22:39

@gerose děkuji za přivítání :)

• načítám...
1698
26.3.13 06:52
@sunny1981 píše:
@Ali1988 a ty se nebojíš?
K dr jsem volala..mám přijít ráno..a zalehla jsem, bo mám zimnici..
3/4roku se snažit o mimi a pak mít nervy aby bylo vše v pořádku, to je něco pro mě..chjo..chudák dcerka, celé odpo stráví u pohádek:-(

Ne, proc. stejne dneska jdu na utz.

• načítám...
Mufina
26.3.13 07:17

Xantipi půjdu na NT i na tripple testy, v prvním těhu jsem byla na NT v Gennetu a tam mi přímo dali i žádanku na tripply, prý ty tripply zas líp odhalí rozstěpy. Na plodovku bych šla jen pokud by riziko postižení miminka bylo výrazně vyšší než riziko potratu po odběru.

Vítám další nově příchozí, doufám, že si vás všechny zapamtuju :)

• Upravit
7674
26.3.13 07:34

Dobré ránko! :mavam:
Tak já nevím, co je na tripplech na odmítání :nevim:,vždytˇ je to jen odběr krve :think:!?!No, možná je to trochu asi spíš strašák, bo nejsou moc věrohodné :nevim:…Půjdu na to, co mi dr. doporučí, počítám tudíž, že i tripply, ikdyž nevím, jestli za 2 roky taky nazměnil názor ;)!NT-Screening je jasný a plodovku taky budu muset :zed:,bo mi bude už po 35 :zed:,ale tady popřemýšlím, jestli neodmítnu kvůli rizikům infekce, potratu :think:,no uvidím!!!

• načítám...
9126
26.3.13 09:48

@Mufina souhlasím, když je riziko potratu u plodovky 1%, tak nepůjdu na plodovku při šanci na DS 1:400 nebo při kolika už posílají. No budeme všichni doufat, že nebudeme muset.
@Conny, je to jenom odběr krve, blbý je, že je tam hodně vysoké procento falešně pozitivních výsledků, takže zbytečný strašák. V zahraničí se to už skoro nikde nedělá, právě kvůli tomu, že pak maminky zbytečně podstupují plodovku a hlavně ten stres nikomu nepřidá.
Dnes mi bylo ráno pěkně blbě, tak nevím, jestli nezačínají nevolnosti. Minulé těhotensví jsem měla tedy spíš odpolední, cesty z práce byli hrozné. Ale to jsem každé :poblion: s radostí čekala, protože jsem četla, že to většinou znamená, že se vše vyvíjí v pořádku. Teď s tím rošťákem co mám doma bych si je docela odpustila :mrgreen:.

• načítám...
Mufina
26.3.13 09:54

Conny plodovku bych jen kvůli věku nepodstupovala, mě bude v červenci 34, takže se mě to snad ještě netýká, šla bych jen kdyby vyšlo opravdu velké riziko na NT, jinak ne. Je to zbytečný risk, podle mě.

• Upravit
7674
26.3.13 10:32

@gerose - jo, je to strašák, to je jasné, já fakt uvidím, co řekne dr.!A k nevolnostem gratuluju ;)!Já měla u Terez taky odpolední nebo spíš podvečerní nevolnosti asi od 6.-12.tt,což mně taky časově „vyhovovalo“ kvůli práci atd.,ale tedˇ teda furt nic :nevim:,ale né že by mně to chybělo :mrgreen:,zatím umírám „jen“ únavou a hlavně hladem :zed:!

@Mufina - přesně :palec:,já na ní nepůjdu taky rozhodně jen kvůli věku ;)!!!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+