Kopie Listopad 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3959
25.3.13 18:22

@xantipi no nic jiného mi nezbude než počkat, snad bude vše v pořádku :)

• načítám...
3959
25.3.13 18:24

@xantipi ne, srdíčko ještě nebylo, to tam mám asi blbě, ale jakože miminko je moje srdíčko :mrgreen:

• načítám...
3959
25.3.13 18:25

Tak jsem to předělala, aby to nemátlo :mrgreen:

• načítám...
9126
25.3.13 18:25

@pita.klingerka jsou to nervy s čekáním na srdíčko co? Mám to stejně, byla jsem v pátek 5+5 a zatím srdíčko nebylo. Na další jdu za 5 týdnů, takže budu už 10+5 a to už tam bude vidět mimčo pěkně. Při minulém těhotenství jsem to měla stejně, to jsem šla na první kontrolu ještě o pár dní později a srdíčko ještě taky vidět nebylo a pak 5 týdnů hrozného čekání a pak jsme šla taky po 5 týdnech a byla jsem hrozně v šoku, protože tam na mě vykouklo 4 cm miminko, které mělo ruce, nohy a mrskalo tam s nimi :mrgreen:
@xantipi, já půjdu na prvotrimestrální screening a podle toho jak mi dopadnu výsledky se rozhodnu, jestli odmítnu nebo neodmítnu triple testy. Minule jsem je odmítla, vyšlo mi u toho 1T screeningu pravděpodobnost asi 1:42 000, tak jsem byla docela klidná, dr. to vzal v pohodě. Já jsem se nechtěla zbytečně stresovat těmi blbými triple testy. Kdyby mi to vyšlo hodně špatně, tak bych na plodovku asi šla. Jinak moc nevím, jaké testy ještě dělá, odběry krve a to vše okolo samozřejmě podstoupím.

• načítám...
25.3.13 18:50

@gerose je to hrozný…nooo my bychom měli mít taky už cca 2 cm :-) hrozně se těšíme :-)

• načítám...
11514
25.3.13 19:21
  • načítám...
9126
25.3.13 20:04

Jj, to je známé. Já jenom nechápu, proč pojišťovny platí právě ten triple test, když se ví, že ten prvotrimestrální je mnohem přesnější.

• načítám...
25.3.13 20:06

@gerose mě dneska moje doktorka od klasických triple testů odrazovala nabídla mi NT-plus do toho asi půjdeme.

• načítám...
35415
25.3.13 20:14
@aajulinka píše:
Už vám rostou bříška holky?? já mám pocit, že jsem jak balon :mrgreen:

ja citim zvetsenou delohu, ono je to i trosku videt, ale tehotensky brisko jeste zdaleka nemam, jen spek :mrgreen:
@xantipi pujdu na NT screening. Na triply urcite ne, na amniocentezu na 99% tez ne, a screening ve II. trimestru proberu s dr.

• načítám...
9126
25.3.13 20:18

@pita.klingerka to je fajn, že máš takovou doktorku, naštěstí už někteří doktoři přistupují radši k těm NT screeningů, bohužel některé kamarádky měly problém s gynekologem, když chtěli odmítnou ty triply. Můj naštěstí jenom řekl, že mi je musí nabídnout, ale je to na mě. Takže jsem je odmítla a bylo to v pohodě.
Bříško taky ještě nemám, na mě to minule bylo vidět až tak od 5-6.měsíce a to jsem spíš vypadala tlustě.

• načítám...
Via
5078
25.3.13 20:20

No a víte jaký já už mám pupek, bože to je děs…s malou jsem to v pohodě utajila i po 20.tt a teď…už mám co dělat aby to nepoznali :roll:

Mi třeba doktor ani neřekl, že mi ty triply udělá…vzali mi krev a potom až byl výsledek tak mi to řekl. Já jsem totiž chtěla odmítnout a doktor byl nějak rychlejší :roll: Na amnio ani nevím či bych šla. Muselo by to být hodně vážně, aby jo…taky se toho docela bojím :roll:

• načítám...
3815
25.3.13 21:09

Tak holky, moje jediná jistota je, že jsem poslední MS měla 17.11.2012 :mrgreen: ve středu se konečně dozvím, jaký tt jsem a zda je vše OK, mám p***l staženou, aby to bylo v pohodě, ale snad bude. jinak přes můj špek bude mimi vidět až tak v 9 měsíci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
3815
25.3.13 21:42

Holky, chci se zeptat, taky jste tak nafouklé? já si snad přivážu provázek na palce, aby mě ráno stáhli od stropu, přitom nejím nic co nadýmá :nevim: :zed:

• načítám...
7175
25.3.13 21:48

Ahojky holky, smím se přidat?
Podle poslední ms jsem 5+6 tt a TP 19.11.

• načítám...
11514
25.3.13 21:49

@Yvon-ka :kytka: :kytka: :kytka: To bude miminek v listopadu… :pankac:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital