Kopie Listopad 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3815
26.3.13 10:38

Krásný den přeju. já jsem zvědavá na co pošle mudr mě v mém věku, asi i na genetiku, na zátěžový test půjdu poprvé, při mém prvním těhu se nedělal povinně. zítra jsem zvědavá na utz, jak to mudr odhadne :mrgreen:

• načítám...
35414
26.3.13 10:42

Dobre ranko :mavam: :mavam: Jak je u vas? Tady je tak hnusne, ze jsem rada, ze muzu byt doma :zed: Byly jsme se s psinou prijit, a ani nasi polarnici se dnesni pocasi nezamlouva :lol:
Prisaham, ze cekam vegeteriana 8o Mela jsem na snidani v planu vidensky parky, a misto toho se jsem se cpala rohlikem s horcici :oops: Mela jsem pocit, ze ten parek je zkazenej (stejne jako u masa, salamu…) a pritom ho manzel vcera kupoval u dobreho reznika a nadherne voni :nevim:
@pavlushka tak zitra budu drzet :palec: :hug: nadymanim netrpim, zato mam prima zacpu :oops: u me je celkem normalni, ze chodim po 2-3 dnech, ale ted? 5 dnu zadna mira 8o :roll: omlouvam se :mrgreen:
@Yvon-ka gratulace :kytka:
@xantipi ja jsem si vcera objednala jablkovy pivo :P boze, uz se na nej tesim, po obede si dam :dance:
@Mufina nechci se hadat, nejsem lekar :kytka: ale myslela jsem si, ze rozstepove vady lip odhali ultrazvuk, nez krevni testy? :think: to neni rypani, ale otazka :lol: fakt by me to zajimalo…
@Conny nevim, jak ostatnim odmitajicim triple testy, ale me nejde o jedno pichnuti do zily :kytka: jenze tt maji asi 60-70% uspesnost, tudiz dost vysoka falesna pozitivita. A ja se neminim nechat honit na amniocentezu a zit tydny ve stresu jen proto, ze moje pojistovna hradi nejlevnejsi variantu :roll:
@gerose jo, tim se utesuju, kdyz objimam misu, ze se miminu u me libi :mrgreen:

• načítám...
3815
26.3.13 10:55

@Fiducia co já bych dala občas za zácpu. si pamatuju u prvního porodu, tlačte jako kdybyste chtěla na velkou a já povídám, že nikdy tlačit nemusím, doktorka šla do kolen :mrgreen:

• načítám...
35414
26.3.13 11:34
  • načítám...
3815
26.3.13 11:43

@Fiducia jo a další perlička z mého života, v 19ti mi doktor řekl že dítě mám mít do 25ti, jinak ho mít nebudu, já rodila v 27 a teď skoro v 36 jsem už podruhé těhotná, je fakt, že mezitím jsem doktora změnila a teď jsem spokojená.

• načítám...
35414
26.3.13 12:28

@pavlushka holt, nekdy se doktori mili :lol: a to je dobre :palec: akorat jsem myslela, ze mas dve deti, podle metriku :oops:

• načítám...
3815
26.3.13 12:40

@Fiducia mám dvě, ta mladší je vlastní výroby, té starší dělám náhradní matku, přítel ji má v péči

• načítám...
Mufina
26.3.13 12:51

@Fiducia mě to takhle řekli v tom Gennetu, naštěstí mi vždycky tripply vyšly dobře, tak možná proto je neberu jako nějaké zlo :)

• Upravit
3959
26.3.13 12:56

@Fiducia taky nemůžu salámy a maso ani vidět.. jen to cítím a už bych :poblion: říká se, že to bude holčička, když mamka nesnese uzeniny.. tak uvidíme :mrgreen: jinak u nás taky děsná zima, už je to protivné, máme tu ještě hromady sněhu :cert:

• načítám...
26.3.13 13:11

@aajulinka a já jsem teď ve stavu kdy bych žrala párky na kila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
3959
26.3.13 13:18

@pita.klingerka to já ujíždím na čokoládě, ovoci a zelenině.. asi desetkrát za den jdu do ledničky, jestli se tam něco nezměnilo ale jinak na nic moc nemám chuť.. :twisted:

• načítám...
7251
26.3.13 13:21

Tak jsem zpět od dr…včera jsem začala krvácet, tak jsem raději naklusala..sice tedy krvácím z čípku, ale jinak je vše ok, jsem 6+1 a už bylo vidět :srdce: :-D

• načítám...
1424
26.3.13 13:40
@sunny1981 píše:
Tak jsem zpět od dr…včera jsem začala krvácet, tak jsem raději naklusala..sice tedy krvácím z čípku, ale jinak je vše ok, jsem 6+1 a už bylo vidět :srdce: :-D

gratuluju, tak na sebe dávej pozor :)

• načítám...
7674
26.3.13 13:43
@sunny1981 píše:
Tak jsem zpět od dr…včera jsem začala krvácet, tak jsem raději naklusala..sice tedy krvácím z čípku, ale jinak je vše ok, jsem 6+1 a už bylo vidět :srdce: :-D

Gratuluju!!! :dance:

Tak to snad budeme mít ve čtvrtek už taky :srdce:,budu 6+5 ;)!

• načítám...
1424
26.3.13 13:47

Holky já bych furt žrala, ale nemám chuť vůbec na nic i do pití se musím strašně přemlouvat, pořád mě navaluje. Navíc malej je v noci každou chvíli vzhůru, takže jsem jak matoha. Naštěstí mm zitra odjíždí do Alp a vrátí se až v sobotu, tak si alespoň trochu odpočinu. O jedno dítě míň :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+