Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Teda holky, já bych brala, kdyby byl manžel trochu všímavější. Mě tedy nechá dělat úplně všechno.
@Fiducia, tak mě přijde, že doktoři dávají neschopenku komukoliv i když není důvod. Okolo mě spousta holek šla jenom proto, že se jim nechtělo chodit do práce. Můj gynekolog se mě při prvním těhotenství hned na první kontrole ptal, že jestli budu chtít na neschopenku, tak mi jí napíše. A teď by mi jí nabídl taky, kdybych nebyla na mateřské. Já bych se tedy ukousala nudou
@emimi92 to je super, že je všechno v pořádku, ale je dobře že jsi šla, je lepší mít jistotu
@emimi92 super, ze mas tak peclivou doktorku
snad to bude ok ![]()
@pita.klingerka verim, ja jsem se v patek po ko taky vznasela ![]()
@gerose tak moje dr dava neschopenku, kdyz je duvod ![]()
Gratuluju k úspěšným kontrolám ![]()
Viveca jo, jo, tak to se možná potkáme v Gynfemu, u Kvapila jsem byla minulé těhu na NT i na UTZ ve 20tt, mě na něm trochu vadí, že z něj všechno musí člověk páčit
Jména máte vybraná pěkná, mě se stará česká jména líbí - můj favorit je Přemysl
bohužel neprojde přes manžela kvůli Podlahovi ![]()
Jinak u mě stále příznaky nic moc, jen lehoučce občas cítím žaludek, únava taky nijak významná, prsa nebolí, jen mám bílý výtok a pobolívá mě v zádech a taky sem tam v podbřišku. Fakt ani nevím, že jsem těhotná, tak doufám, že bude vše OK.
Dneska chtěla Amálka dělat cukroví tak jsme udělaly várku lineckého - mňam
Dal si i Filípek ![]()
Ahoj
, vitam dalsi listopadove maminky a gratuluju k uspesnym kontrolam. Ja uz jsem snad zdrava, akorat mam na hlave porad kulicha, aby mi ta ryma zase nezastydla
Uz nevim co jste vsechno probrali, ja mela neschopenku u prvniho tehotenstvi, delala jsem na smeny a hodne nocni, prvni mesic to slo, ale pak jsem mela nejake problemy a rekla jsem si, ze mi to za to nestoji, delala jsem na recepci v hotelu a ty nocni byli dost o nervy. Nijak jsem se doma nenudila
Jo a manzel me teda vubec nerozmazluje, spis naopak, ale je fakt ze na to ani nemam cas myslet sledovat se.
@Mufina Premysl je dobrej, tahle satrocesky jmena maj vazne grady
Jo my mame vlastne predbezne vybranou Doubravku, ale tu mi porad nekdo hani, tak si myslim, ze bysme ji nedali, ale to jemno se mi libi.
Priznaky mam akorat obcas bolest prsou a bricha, ale to jsou spis streva, nejak se mi ted nehejbou a obcas mam vecerni nevolnosti. A chute nemam nijak zvlastni a kafe piju porad, pri predeslych tehot. mi taky chutnali az do konce. Mozna mam vic chut na kysely veci.
@xantipi I já doufám, že bude
měla bych být už cca 9 tt tak tam snad bude vidět i junior ![]()
Hojda, tak můj manžel je naprosto nevšímavý, musím dělat naprosto vše sama..
Před chvílí jsem zjistila, že mám růžový výtok..5tt..fakt nemůžu mít nic jednoduché..ráno naklušu na gyndu..
@pita.klingerka Tak v tomhle týdnu srdíčko bude určitě, mě bylo vidět to jsem byla 6+6tt. ![]()
@sunny1981 tak to mě moc mrzí
držím pěsti, aby bylo všechno v pořádku
@xantipi jeeee to je krásný, udělala si mi radost..zase se těším víc
Hlavně ať
bije
@sunny1981 Hlavně si jdi lehnout, jakmile máš trochu výtok nebo krvácení, tak okamžitě do klidu zalehni… ![]()
@sunny1981 a nechceš zajít k dr. ještě teď?? Třeba na pohotovost??
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat