Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj, jen hlásím, že kontrola dopadla dobře, jsem o týden míň těhotná, než jsem očekávala dle MS, ale srdíčko bije ![]()
Všem gratuluji ke kontrolám i ![]()
Jména? Také vůbec netuším..při prvním těhu jsme měli jen jedno holčičí jméno a to bylo vše…prostě jsem říkala, kdyby to byl kluk, tak mu pindíka uříznu asi..a teď? Nevím, netuším..naštěstí je ještě móře času na vybírání, přebírání, hlavně aby byla miminka zdravá a všechny výsledky vždy v normě.
To je venku siberie..hrůza..není mi dobře a odmítám vylézt z pod peřiny.
Také se s červnovkama 2010 scházíme
tak se těším, až poznám tuhle listopadovou bandu. ![]()
Na chvili si zdrimnu u serialu, a mam co docitat
Musela jsem vymenit svoji oblibenou Game of thrones za neco s mensim objemem krve
Tak ted sjizdim Little pretty liars. Nedivate se? ![]()
Theobald a Hugo jsou nej
![]()
@tutinka ![]()
JJ, chvilka spánku s mladým a 4 stránky popsané ![]()
@ReneSa, držím palce, ať to dobře dopadne a hezky se šetři, na chození do práce v takovém případě fakt zapomeň
Gratuluji ke kontrolám a srdíčkům
Já mám hlubokáč Inglesinu, je to úžasný kočárek, budu ho mít i teď na listopádka, pak mám ještě golfky Peg Perego, ale nerada s nimi jezdím, ta Inglesina je teréňák, ty golfky fakt jen když jedu autobusem.
Jména jsme tu řešili, my máme pro holku Theu a hodně se mi líbí Sofie, pro kluka zatím nemáme, což budeme muset řešit, protože to 100pro bude kluk. Ale to je ještě moře času.
@tutinka, ty máš koně? Koukám na tvůj metřík. Si teď moc nezajezdíš viď?
No tak kolegyně v práci má Medarda a říkají mu Medík
No teď to ještě jde, jsou mu 4 roky, ale jestli mu tak budou říkat i před nápadnicemi
Pak se polepšili, další mají Čestmíra a Jeronýma ![]()
@gerose píše:
No tak kolegyně v práci má Medarda a říkají mu MedíkNo teď to ještě jde, jsou mu 4 roky, ale jestli mu tak budou říkat i před nápadnicemi
Pak se polepšili, další mají Čestmíra a Jeronýma
Spolužačka má také Medarda(říkají mu Méďo)+dvojče Kryštofa (tomu říkají Krďo) a o rok mladší Žofii..
@sunny1981 tak Krďa mě fakt rozesmál
Přitom Kryštof je hezké jméno ![]()
@gerose píše:
No tak kolegyně v práci má Medarda a říkají mu MedíkNo teď to ještě jde, jsou mu 4 roky, ale jestli mu tak budou říkat i před nápadnicemi
Pak se polepšili, další mají Čestmíra a Jeronýma
To maj teda dobry jmena
Ja mam Ester a Zofii.
@tutinka Taky jsem na tebe dneska myslela, jestli uz nemas po kontole, tak moc gratuluju, hlavne ze je to v poradku!
@Via Bruna mam psa, to by se mi taky libilo, obcas tim vyhrozuju manzelovi ![]()
Musim rict, ze uz se taky nevejdu do kalhot, ale spis je to tim jak jsem nafoukla, mam celkem zacpu. A kdyz je mi soufl, pomuze mi kdyz se najim, takze porad jim.
@fusa Tak to jsme na tom stejně, šílená zácpa a jak nejím nebo teda spíš třeba nejím často tak je mi zle a jediné co pomáhá tak je jidlo
No jsme zvědavá na čem se nakonec shodneme, ale teda Hugo ten asi neprojde.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat