Kopie Listopad 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7175
27.3.13 17:58
@ReneSa píše:
DĚKUJU…KAŽDÝ DEN TOMU MRŇOUSKOVI ŘÍKÁM, ŽE KDYŽ UŽ K NÁM KONEČNĚ NAŠEL CESTU, TAK NEMŮŽE ODEJÍT :andel:
:hug: To jsi napsala moc hezky :palec:
  • načítám...
3815
27.3.13 18:00

@ReneSa tak je to určitě bojovník a u tebe se mu líbí, tak ti bude bouřit bříško až do listopadu :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
12658
27.3.13 18:01

Ahojte mozem sa pridat? Tp mi vychadza 8.11. :-) uz som bola na jednej kontrole ale srdiecko som este nevidela, snad na dalsej kontrole 5.4. :-)

• načítám...
1124
27.3.13 18:04
@pavlushka píše:
@ReneSa tak je to určitě bojovník a u tebe se mu líbí, tak ti bude bouřit bříško až do listopadu :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Bude to přece štir, jako maminka…a jak soudím podle sebe, tak se jen tak nevzdá!!! Teda doufám, plně mu věřím :andel:

• načítám...
35415
27.3.13 18:12

@pata308 gratuluju :kytka:

• načítám...
1126
27.3.13 18:14

@pata308 Jasne, vitej :mavam:

• načítám...
6200
27.3.13 18:30

Teda vy jedete :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: než se člověk dohrabe přes školu a školku z práce, udělá hladovým krkům svačinku, rozvaří večeři, tak je tu zase nakecáno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Fiducia: neboj, registraci mám, tuším už 11 let :mrgreen: takže v tom problém nebude :mrgreen: akorát se občas zapomenu přihlásit :mrgreen: práci nemám nijak fyzicky náročnou, pracuji v kanceláři u PC, ale ono sedět 8,5 hodiny denně a koukat do monitoru taky není nic moc… ale myslím si, že jak pominou ty nejhorší bluj stavy :mrgreen: tak to bude o 100% snesitelnější i v práci. Upřímně, kdybych si řekla doktorovi o neschopenku, určitě by nebyl problém, první dítko jsem měla císařem a něco by se určitě našlo :mrgreen: ale já bych se doma zbláznila nudou, znám se… budu ráda, že si to odchodím až do konce :mrgreen:

tutinka: gratuluji k dobrým zprávám :palec: těch není nikdy dost

ad jména: nemám a popravdě jsme s nastávajícím tatínkem zatím vůůůbec neřešili :mrgreen: dohodli jsme se, že do první KO takové věci nebudeme vůbec rozebírat. Doma mám teda Honzíka a Markétku, tak něco v tomto duchu bude asi i tentokrát…i když mám nového partnera, tak třeba mě překvapí svojí originalitou :mrgreen:

ad kočárky: no tak to vůůůbec netuším, v čem dnešní mimča jezdí, já měla na první I´COO single a při druhém pak I´COO tandem, obrovská spokojenost, tak uvidím, co tentokrát, do listopadu daleko :mrgreen:

• načítám...
1424
27.3.13 19:05

Tutinko, gratuluju k dobrým zprávám, myslela jsem na tebe, jak si dopadla :hug:

• načítám...
14777
27.3.13 19:33

Ahoj holky, vás tedy dočíst je můj nadliskej výkon 8o 8o 8o 8o
jinak gratuluji všem k úspěsšným kontorlám, já dnes byla taky a mimi odpovídá podle UTZ 6+6tt a měří 8,6mm, podle MS by mělo být 6+3tt, je tam kde má být a :srdce: už máme :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
27.3.13 19:35

@magda82 :potlesk: :potlesk: :potlesk: nádhera

• načítám...
19075
27.3.13 20:06

Týjova, člověk tu týden není a tolik nových miminek! Všem nově přibyvším gratuluju!

Děkuju vám moc, že jste na mě myslely. Neměla jsem sílu sem chodit, když jsem nevěděla co a jak. Dnes na kontrole jsem jásala. Zakázala jsem si doufat a jen vyčkávala. Snad mi to mrně odpustí, že jsem mu nedůvěřovala. Jsem týden pozadu, minulý týden jen gestační váček. Prý to u dalších těhotenství občas bývá, že je gest. váček větší (odpovídal 6+4,což jsem měla být, ale embryo nebylo vidět).

@gerose mám koníka, ale už moc nevyjíždím. Nějak není kdy a Wind je lenoch a už není žádný mladík, tak je se stavem věcí spokojený. S Damem jsem jezdila do 12tt, co jsem krvácela, s Berčou do 20tt, pak už mi břicho vadilo při nasedání.

• načítám...
36148
27.3.13 20:08
@Fiducia píše:
ja taky neumim vyjmout slepe strevo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ale na pohmat zvetsenou delohu poznas ;) lehni si na zada, nahmatas presne, kde ti konci :palec:

jo? Já ji teda nenahmatala :think:

• načítám...
36148
27.3.13 20:18

Gratuluju ke krásným kontrolám :hug:

Reneso, moc držím palce :hug:

Některá jména mě pobavila :lol: My ještě nevíme, řešit to budeme až časem :think:

• načítám...
13739
27.3.13 20:45

Ahoj holky, doufám, že se ještě můžu přidat, koukám, že jsem přišla akorát včas, když už řešíte zamknutí :lol: :mrgreen:
Sleduju vás od začátku, ale zatím jsem neměla odvahu se ozvat. // jsem objevila 13.3., termín porodu dle MS je kolem 20.11., ale teprve dnes jsem byla na první kontrole. Těhotenství potvrzeno, ale zatím byla vidět jen dutinka a v ní malinké miminko :D Další kontrola za 2 týdny, vezmou mi krev na testy a snad už bude vidět i :srdce: a mimčo půjde změřit. Jsem v klidu, můj doktor má poměrně starý UTZ, takže jsem ani nic jiného nečekala, bylo to tak i u malého.
Mám už jednoho syna, v červnu mu budou tři, o druhé miminko jsme se snažili přes půl roku, takže doufám, že vše bude v pořádku! :palec:
A pro milovnice starých českých jmen - malý se jmenuje Oldřich ;), i když tohle jméno pochází původně z němčiny, kdo by neznal pověst o Oldřichovi a Boženě :mrgreen:

• načítám...
361
27.3.13 20:50

@lenajs Gratulace a na Oldřicha mám zrovna narozeniny moje dcerka(2,5) se jmenuje Sandra

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+