Kopie Listopad 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6200
20.3.13 11:44

No děvčata ještě vám ty kontroly začnu závidět :mrgreen: ale zařekla jsem se, že nejdu brzo, takže jsem taky objednaná až na 5.4. :mrgreen:

• načítám...
9126
20.3.13 11:49

@emimi92 gratulace, to je super :dance:
Já taky nevím, proč mě objednala takhle brzy, ani se mě neptala na poslední MS, prostě vzala první volný termín a šoupla mě tam. A budu stresák, protože tam ještě nic nebude :x

• načítám...
Mufina
20.3.13 12:05

emimi gratulace :kytka:

Fiducia tchýně umí potěšit :zed:

Pavcajá jdu taky až později - 2.4. to budu 7+4 tak snad bude vše OK a uvidím srdíčko.
Jen teď řeším, že možná změním gyndr. v rámci Gynfemu, protože moje je sice bezva ale věčně tam není. Minulé těhotenství jsem byla na všech důležitých kontrolách u jiných dr. :? A teď tam prý zase není :?

• Upravit
Via
5078
20.3.13 12:10

@Fiducia Jen jsem tím chtěla říct, že nemám žádný termín, kdy už to budu moct oznamovat…Lidem, kterým to stejně řeknu brzo bych řekla i o tom, že jsme o dítě přišli. Když jsem byla těhotná s dcerou tak jsme to řekli rodičům a pár kamarádkám a zbytek to prostě poznal až kdo ví kdy…velkolepé oznamování není náš styl. Hodně lidí se to dozvědělo až když se malá narodila… Takže těm co to oznámit chci, těm bych oznámila i to kdyby to nevyšlo takže je mi jedno který týden jim to řeknu, ale taky vyčkávám…

• načítám...
1126
20.3.13 12:21

Ahoj, nestiham docist, sklatila me nejaka viroza, manzel a mladsi dcerka taky lehli, je to otrava, nestiham se vylezet. Doufam, ze jsou tu same dobre zpravy, snad si to v klidu doctu. :mavam:

• načítám...
35415
20.3.13 12:33

@xantipi jo, moje tchyne je pripad :roll: tchan je v pohode, vubec nechapu, jak spolu muzou zit :mrgreen
@emimi92 gratulace :kytka:

• načítám...
35415
20.3.13 12:39

@Pavca sak ja taky cekam mesic :mrgreen: jiz v patek!!! :dance: :dance:
@Mufina taky bych menila, kdyz tam dr. porad neni :roll:
@Via my s manzelem taky termin nemame (on by to nejradsi hned vsem zavolal), proste to oznamime prilezitostne pri osobnim setkani, a slibili jsme si, ze ani rodine ne driv, nez bude srdicko
@fusa hlavne se brzy uzdravte :hug:

• načítám...
7674
20.3.13 12:45

@emimi92 - velká gratulace :kytka: :dance:!!!Taky čekám, co ukáže kromě :srdce: UTZ 8o, zatím těhukalkulačky na netu hlásí TP 16. nebo 18.11. ;)!

• načítám...
7674
20.3.13 12:45

@fusa - brzké uzdravení!!! :hug:

• načítám...
Via
5078
20.3.13 12:53

@Fiducia My jsme to oznámili u dcery jen rodičům a možná dvěma kamarádkám jsem to řekla a to bylo vše. Bříško jsem ze začátku vůbec neměla tak se to hodně lidí dozvěděla, až na nějaké akci kdy jsem byla už v 7. měsíci a to už nešlo přehlednout :mrgreen: Manžel ten by to nejraději neřekl vůbec nikomu.
A ty jde na kontrolu v pátek? Tak to držím palce ;)

@emimi92 Moc gratuluji :hug:

• načítám...
Mufina
20.3.13 13:01

@Via můj muž je to samé, minulé těhotenství oznámil v práci asi 2 týdny před porodem, protože se musel domluvit s šéfem, že bude třeba někdy muset narychlo odejít z práce a ještěže to udělal, protože jsem mu v den termínu ve 14 hodin volala ať dorazí, že jedem :) Jinak by to snad řekl až po porodu :roll:

Jinak my taky velké oznamování neděláme, tak nějak jak se naskytne příležitost, hlavně při setkání na živo. Moje kamrádka se o 1. dozvěděla taky snad v 7. měsíci, když přišla na návštěvu :) Tak jsem jí řekla, že mi to přišlo divné jí psát mail „ahoj, jsem těhotná“ :mrgreen:

• Upravit
11514
20.3.13 13:02

@fusa Hlavně se opatruj, mě pomohla na virozu, šťáva se 4 cibulí rozmíchaná s medem… :pankac:

• načítám...
9126
20.3.13 13:08

Fiducia, jéé, ty už v pátek taky něco uvidíš :dance: Já chci taky, ale budu teprve 5+5 :nevim:
Já mám tchýni a tchána docela v pohodě, občas je to sice s nimi těžké, ale mohlo to být horší. Oni jen mají na všechno názor, takže když jsme se vrátili se synem z nemocnice a měj srajdu, tak udělali závěr, že to má z kapaček, co tam dostával (dehydratační roztok). Pak to přehodnotili a že je to asi z toho, že pořád kojím :pocitac:
Jo a docela mě štve, že si nestihnu vybrat všechnu rodičovskou, na kterou mám nárok. Dala jsem si to na 2 roky a 2 měsíce a spíš jsem myslela, že budu částku snižovat, ale nakonec si teď dám tu nejvyšší a stejně přijdu a několik desítek tísíc :cert: A nechce se mi to měnit dřív, než budu vědět, že je mimi v pořádku.

• načítám...
9126
20.3.13 13:11

A zítra mi přijede na návštěvu nejlepší kamarádka se synem, tak nevím, jestli se udržím, asi ne a řeknu jí to :mrgreen:

• načítám...
35415
20.3.13 13:54

@Via jj, jdu v patek :dance:
@gerose u nas je tchyne neco podobnyho :roll: ona taky sezrala Salamounovo ho.no. Pritom je naprosto nezvdelana. Ma jen ZS, cely zivot delala v JZD delnici, a nevytahla paty z vesnice. Ale jeji nazor je jediny spravny :pankac:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+