Kopie Listopad 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Mufina
18.3.13 18:21

@Via mě se narodily obě děti přesně 40+0 :)

• Upravit
19606
18.3.13 18:30

Zdravím všechny. Dnes jsem našla na testíku krásné // a na utz byl vidět gestační váček. Podle kalkulačky mi TP vychází 21.11.-můžu se k vám taky přidat? Doufám, že vše bude v pořádku a bude se vyvíjet tak jak má :-)

• načítám...
19075
18.3.13 18:33

Moc děkuju, musím vydržet.

• načítám...
9126
18.3.13 18:34

Ahoj holky, ráda bych se přidala. || jsem našla v pátek, bylo to trochu překvapení, jeden styk den po MS :nevim: Už mám jednoho chlapečka, teď 17 měsíců. Kamarádky mi říkali, že to většinou u druhého trvá dlouho, tak jsme na to hupli a je z toho těhotenství. No byla jsem trochu vyděšená, protože jsem s prckem absolvovala několik rentgenů, ale pak jsem si o tom hodně zjišťovala a mělo by to být v pořádku. U doktora jsem ještě nebyla, ale termín jsem si vypočetla na 14. listopadu. Jsem z Prahy. Zatím jsem vás nedočítala, ale vypadá to, že je vás tu už docela dost :dance:

• načítám...
35415
18.3.13 18:57

@tutinka drzim palce, a tesim se, ze se k nam vratis :hug:

• načítám...
35415
18.3.13 19:00
  • načítám...
35415
18.3.13 19:09

Holky, myslim, ze se to tu jeste neresilo, mate nejaky priznaky?
Me je totiz priserne :zed: Porad bych spala (rano nemuzu vstat, po obede mi pada hlava, a vecer to zalamuju u televize. Driv jsem spala tak 6 7 hodin, a ted? V sobotu jsem vytuhla po obede v kuchyni u caje :mrgreen: )
Mam hrozny nevolnosti, dneska jsem myslela, ze budu zvracet v metru :oops: A odmitla jsem pustit sednout stareho pana, proste bych s sebou sekla :nevim: Jeste jsem se malem hanbou propadla. Ja: nezlobte se, jsem tehotna. A on se mi omlouval snad dve zastavky :( :oops:
A prsa me bolely driv, nez mi vynechala ms 8o
No, a od vas chci slyset, ze je vsechno v poradku :twisted:

• načítám...
9126
18.3.13 19:16

Fiducia, neboj, všechno je v pořádku. Mě u prvního těhotenství taky hned bolela prsa, když jsou nevolnosti, tak se prý všechno vyvíjí v pořádku (tak si užívej každé :poblion: ). Já teď nějak žádné příznaky nemám, ale je ještě brzy. Unavená jsem taky, ale to já jsem už od narození syna, protože v noci se pořád budí co 2 hodiny :zed:, takže jsem už snad 2 roky nespala víc jak 3 hodiny v kuse

• načítám...
9126
18.3.13 19:17

Holky, kdo je tu z Prahy? A odkud přesně? Se mi to nechce dočítat :oops: Já jsem Horní Měcholupy

• načítám...
Eli82
18.3.13 20:16

Ahoj, muzu se taky pridat?;-) Termin mame 13.11., je to me prvni tak jsem trochu vyjukana. Ziju v Praze-Zabehlicich. Taky Vam to cekani na kontroly prijde nekonecne? Ja uz jsem jako spravny plasan MUDr. navstivila a tatinkovi donesla uzt fotku s malym cernym flekem;-)

• Upravit
35415
18.3.13 20:21

@gerose snad mas pravdu… ale bat se budu stejne :twisted: jinak jsem ze Stodulek :palec:

Eli82 :mavam: :mavam:

• načítám...
7251
18.3.13 20:23
@Fiducia píše:
Holky, myslim, ze se to tu jeste neresilo, mate nejaky priznaky?
Me je totiz priserne :zed: Porad bych spala (rano nemuzu vstat, po obede mi pada hlava, a vecer to zalamuju u televize. Driv jsem spala tak 6 7 hodin, a ted? V sobotu jsem vytuhla po obede v kuchyni u caje :mrgreen: )
Mam hrozny nevolnosti, dneska jsem myslela, ze budu zvracet v metru :oops: A odmitla jsem pustit sednout stareho pana, proste bych s sebou sekla :nevim: Jeste jsem se malem hanbou propadla. Ja: nezlobte se, jsem tehotna. A on se mi omlouval snad dve zastavky :( :oops:
A prsa me bolely driv, nez mi vynechala ms 8o
No, a od vas chci slyset, ze je vsechno v poradku :twisted:

U prvního těhu jsem měla příznaky ihned…a to bolavá prsa-zvětšená o 3 čísla okamžitě..a nemohla jsem si strčit kartáček do pusy..teď absolutně nic..tak jsem z toho také celá nesvá..

• načítám...
7674
18.3.13 20:44

Příznaky

Dobré téma :palec:!
Já dnes zase vůůůůbec nic :zed:!
Včera mně bylo blivno a dnes mě jenom bolí v kříži :nevim:,ale u Terez se mi rozjela nevolnost - večerní až po 6.tt…Jinak se cítím skvěle :dance:,v poho kojím (2× denně),dobře papám, ikdyž teda nepřibírám, což nechápu :mrgreen: (dnes jsem si dala do bramborového salátu kečup :oops: :jazyk:!),no a jinak pilně tahám do 1.patra naši slečnu (asi 11kg) :srdce:,bo ještě necape…
Taky jsem se dívala na tandemové kočárky, ale ještě nevím, jestli to bude potřeba :nevim:,tak určo počkám min. do října ;)

Jinak jsem od Brna ;)!

• načítám...
1454
18.3.13 21:09

@gerose Horní Měcholupy?! :P Tam jsem bydlela 18 let! Teď jsem vyvdaná přes pole do Dubče, takže dá-li Pámbu, můžem spolu v zimě tlačit kočáry ;-)

• načítám...
9126
18.3.13 21:35

Fiducia, bát se budeme všichni celé těhotenství a po porodu ještě víc :P
Conny, myslím, že tandem kočárek budeš potřebovat. Matěj chodí od 10 měsíců, takže už přes půl roku a sice chodíme na procházky bez kočáru, ale to je jen v okolí baráku. A taky řeším, jestli v té době už bude hlavně tedy chodící směrem, kterým chci já :mrgreen:
Viveca, tak to jsme kousek, ty čekáš první? Tak pak kdyžtak budeme dělat srazy na půl cesty :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+