Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Zdravím všechny. Dnes jsem našla na testíku krásné // a na utz byl vidět gestační váček. Podle kalkulačky mi TP vychází 21.11.-můžu se k vám taky přidat? Doufám, že vše bude v pořádku a bude se vyvíjet tak jak má ![]()
Ahoj holky, ráda bych se přidala. || jsem našla v pátek, bylo to trochu překvapení, jeden styk den po MS
Už mám jednoho chlapečka, teď 17 měsíců. Kamarádky mi říkali, že to většinou u druhého trvá dlouho, tak jsme na to hupli a je z toho těhotenství. No byla jsem trochu vyděšená, protože jsem s prckem absolvovala několik rentgenů, ale pak jsem si o tom hodně zjišťovala a mělo by to být v pořádku. U doktora jsem ještě nebyla, ale termín jsem si vypočetla na 14. listopadu. Jsem z Prahy. Zatím jsem vás nedočítala, ale vypadá to, že je vás tu už docela dost ![]()
Holky, myslim, ze se to tu jeste neresilo, mate nejaky priznaky?
Me je totiz priserne
Porad bych spala (rano nemuzu vstat, po obede mi pada hlava, a vecer to zalamuju u televize. Driv jsem spala tak 6 7 hodin, a ted? V sobotu jsem vytuhla po obede v kuchyni u caje
)
Mam hrozny nevolnosti, dneska jsem myslela, ze budu zvracet v metru
A odmitla jsem pustit sednout stareho pana, proste bych s sebou sekla
Jeste jsem se malem hanbou propadla. Ja: nezlobte se, jsem tehotna. A on se mi omlouval snad dve zastavky
![]()
A prsa me bolely driv, nez mi vynechala ms ![]()
No, a od vas chci slyset, ze je vsechno v poradku ![]()
Fiducia, neboj, všechno je v pořádku. Mě u prvního těhotenství taky hned bolela prsa, když jsou nevolnosti, tak se prý všechno vyvíjí v pořádku (tak si užívej každé
). Já teď nějak žádné příznaky nemám, ale je ještě brzy. Unavená jsem taky, ale to já jsem už od narození syna, protože v noci se pořád budí co 2 hodiny
, takže jsem už snad 2 roky nespala víc jak 3 hodiny v kuse
Holky, kdo je tu z Prahy? A odkud přesně? Se mi to nechce dočítat
Já jsem Horní Měcholupy
Ahoj, muzu se taky pridat?;-) Termin mame 13.11., je to me prvni tak jsem trochu vyjukana. Ziju v Praze-Zabehlicich. Taky Vam to cekani na kontroly prijde nekonecne? Ja uz jsem jako spravny plasan MUDr. navstivila a tatinkovi donesla uzt fotku s malym cernym flekem;-)
@gerose snad mas pravdu… ale bat se budu stejne
jinak jsem ze Stodulek ![]()
Eli82
![]()
@Fiducia píše:
Holky, myslim, ze se to tu jeste neresilo, mate nejaky priznaky?
Me je totiz prisernePorad bych spala (rano nemuzu vstat, po obede mi pada hlava, a vecer to zalamuju u televize. Driv jsem spala tak 6 7 hodin, a ted? V sobotu jsem vytuhla po obede v kuchyni u caje
)
Mam hrozny nevolnosti, dneska jsem myslela, ze budu zvracet v metruA odmitla jsem pustit sednout stareho pana, proste bych s sebou sekla
Jeste jsem se malem hanbou propadla. Ja: nezlobte se, jsem tehotna. A on se mi omlouval snad dve zastavky
![]()
A prsa me bolely driv, nez mi vynechala ms
No, a od vas chci slyset, ze je vsechno v poradku
U prvního těhu jsem měla příznaky ihned…a to bolavá prsa-zvětšená o 3 čísla okamžitě..a nemohla jsem si strčit kartáček do pusy..teď absolutně nic..tak jsem z toho také celá nesvá..
Dobré téma
!
Já dnes zase vůůůůbec nic
!
Včera mně bylo blivno a dnes mě jenom bolí v kříži
,ale u Terez se mi rozjela nevolnost - večerní až po 6.tt…Jinak se cítím skvěle
,v poho kojím (2× denně),dobře papám, ikdyž teda nepřibírám, což nechápu
(dnes jsem si dala do bramborového salátu kečup
!),no a jinak pilně tahám do 1.patra naši slečnu (asi 11kg)
,bo ještě necape…
Taky jsem se dívala na tandemové kočárky, ale ještě nevím, jestli to bude potřeba
,tak určo počkám min. do října
…
Jinak jsem od Brna
!
@gerose Horní Měcholupy?!
Tam jsem bydlela 18 let! Teď jsem vyvdaná přes pole do Dubče, takže dá-li Pámbu, můžem spolu v zimě tlačit kočáry ![]()
Fiducia, bát se budeme všichni celé těhotenství a po porodu ještě víc ![]()
Conny, myslím, že tandem kočárek budeš potřebovat. Matěj chodí od 10 měsíců, takže už přes půl roku a sice chodíme na procházky bez kočáru, ale to je jen v okolí baráku. A taky řeším, jestli v té době už bude hlavně tedy chodící směrem, kterým chci já ![]()
Viveca, tak to jsme kousek, ty čekáš první? Tak pak kdyžtak budeme dělat srazy na půl cesty ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Via mě se narodily obě děti přesně 40+0