Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Vítám nové maminky ![]()
Jsem zvědavá jak dnešní kontroly, myslím na vás ![]()
Ahoj holky,
tak hledám listopad 2013 a našla jsem
můžu se přidat? termín podle MS mi vychází 14.11., na kontrolu jdu až začátkem dubna, není kam spěchat, nechce se mi lítat k doktorovi co 3 týdny
jinak už mám doma 2 dítka, 6 a 8 let, takže to bude veselé ![]()
Pavča
@Conny @sunny1981 pavcah vitejte
![]()
@hrusticky ![]()
@sunny1981 uz jsme to tu nekde psaly
Jsem z Prahy
Ahoj, ráda bych se přidala k tématu. Už před týdnem jsem našla , MS jsem moc nehlídala, každopádně termin vychází +- na konec listopadu. Na první kontrolu jdu zítra, tak držte palce:-)
@emimi92:www.emimino.cz/profil/emimi92/: Rozdíl 23 měsíců? Ten, pokud dobře počítám, budeme mít zhruba taky, pokud všechno dobře půjde. První dítko mám narozené v lednu 2012.
Tak jsem v rychlosti prolítla diskuzi a koukám, že je vás tu hodně se třetím dítkem…to jsem ráda, připadám si jako exot, protože v okolí rozhodně pochopení nenajdu ![]()
A děkuji za přivítání ![]()
My jsme z Brodec. Holky mizím na týden, dnes jen gestační váček, dle PM 6plus4, což neodpovídá. Tak buď něco uvidí příští týden, nebo to je mimo nebo se prostě nepovedlo. Moc tomu nevěřím a tak se raději odmlčím, dám vědět, jak to vypadá, kontrolu mám příští středu.
@tutinka tak to moc držím pěsti, aby kontrola za týden dopadla dobře ![]()
Příspěvek upraven 18.03.13 v 14:06
Vítám všechny nově příchozí ![]()
Já su z Prahy ![]()
Držím palce na Ko, musím se dneska odpoledne objednat. Ale taky chci jí až budu 7+ něco aby už bylo i srdíčko.
@Pavca tady se třetím dítkem krásně zapadneš ![]()
Já jsem z Libereckého kraje, konkrétně Smržovka. držím všem pěstičky, ať je to vše, tak jak má.. já jdu na kontrolu ve středu a termín porodu bych měla mít asi kolem 12.11. 2013 první dítko mám akutním císařem, takže u druhého asi nebude co řešit.. ![]()
@tutinka Myslím na tebe, zázraky se dějí ![]()
Já jsem z NovoJičínska. Mi se dcera narodila přesně na termín, tak bych se nezlobila kdyby to bylo zase stejně. Manžel teda doufá, že to tak bude…má vytetované datum římskými čísly a říkal že takové 31.10.2013 by vypadalo hrozně…ti chlapi mají starosti ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat