Kopie Listopad 2013

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2099
14.3.13 11:15

@Fiducia jj to jo..uvdidíme co bude dál

• načítám...
1424
14.3.13 11:21

@Via moc gratuluju :kytka:
@hrusticky neboj to bude v poho, kdyby se to dr. nezdalo, tak tě pozve dřív ne? Já měla že začátku bolesti, tak jsem šla na kontrolu dřív, a můj dr. říkal, že to to určitě nebude prosperující těhu, že plodový váček je celý v hematomu a mám moc vysoké hcg na to, co je vidět na utz. A nakonec byl sám překvapen, jak se to vyvíjí:) :)
@Mufina tak to jsi teda hrdinka, jestli dobře počítám, tak nejstarší bude při porodu cca 3,5 roku, to tě obdivuju, to bych asi nedala. Ale je fakt, že já k tomu nemám žádnou babičku a manžel hodně pracuje, takže si s malým pohraje max. chvíli večer nebo se spolu vykoupou a zbytek je jen na mně.

• načítám...
2099
14.3.13 11:32

@kaa13 děkuji…jj to jo by mě i zavřela hned do nem.to ona ráda :-) budu hají nestres a snad se srdíčka dočkám a ani nemám volnou tekutinu…

• načítám...
35414
14.3.13 11:43

@hrusticky urcite dockas ;) :hug:

• načítám...
19075
14.3.13 11:43

@hrusticky Tak pěkně ležet! :)

Dam je po operaci, teď spí, za chvíli nás budou převážet zpět na dětské.

• načítám...
2099
14.3.13 11:44
  • načítám...
35414
14.3.13 11:48

@tutinka at je brzy fit :kytka:

• načítám...
Mufina
14.3.13 11:48

@hrusticky držím palce ať je vše v pořádku. V prvním těhotenství jsem musela ležet od 14tt do asi 20tt a byla to hrůza - měla jsem nízko položenou placentu a krvácela jsem.

@kaa13 my babičky sice máme, ale jednak trochu daleko (80 km a 160 km) a navíc nejsou v důchodu - ale obě jdou v listopadu, tak snad aspoň půjde poslat Málinku na prázdniny :) manžel taky bývá dlouho v práci a když přijde dřív tak jen abych mohla s Máli jít do Sokola cvičit. Někdy musím chodit i s Filípkem v šátku, ale to je hodně náročné, protože Málinka moc nespolupracuje při oblíkání. No bude veselo, hlavně asi budou 2 děti na plínách :roll:

• Upravit
2099
14.3.13 11:51

@Fiducia děkuji @Mufina já ěmal teda při obouch problémy jsem špinila v 6-9týdnu ale neměla jsem položené

• načítám...
1126
14.3.13 14:21

Tak ja hlasim, ze mam za sebou prvni kontrolu a vse ok, bylo videt i srdicko, ale dr. rikala, ze je to jeste uplne mini, odpovida snad 6+1, podle ms bych mela byt 6+2. Za 3 nedele jdu zas. Jdem moc rada.
@hrusticky Moc drzim palce, at je vse ok, pekne odpocivej!
@tutinka Uz mate po operaci? Tak at je smudla brzo v poradku a at jste ze spitalu brzo doma!

• načítám...
2099
14.3.13 14:23

@fusa :potlesk: :potlesk: :potlesk: super gratulace :-) a děkuji :-)

• načítám...
1126
14.3.13 14:29

@hrusticky Diky a koukam, ze jsi psala, ze jdes na kontrolu az za 3 tydny? Tak snad to bude ok, jinak by te pozvali na driv ne? Na srdicko bylo asi jeste brzo, u me ho chvili nemohla najit a pak mi tam cosi ukazovala, utrazvuk ma take staricky a ja tam nikdy nic poradneho nevidim :lol: A fotky si musime udelat sami, vzdycky mi zastavi obraz na nejake smouze a pry at si to vyfotim, ze je to pekne videt :mrgreen:

• načítám...
1126
14.3.13 14:30

@Via Moc gratuluju k srdicku! Dalsi dobra zprava :kytka:

• načítám...
2099
14.3.13 14:32

@fusa jéé tak to mě foto udělá až budu mít hezky vidt mimi…to se těším, pak každ měsíc když si řeknu udělá…mno asi by si mě pozvala dřív, jinak mám přijít kdykoliv, ale víš jak dr čekají co se stane-bud zázrak nebo to druhééé…srdíčko jsem viděla s holkou(9let) a kluk(6let) v 5týdnu…se asi nějak zabrzdila tedy doba…že to není vidět ted :-)

• načítám...
3959
14.3.13 15:05

Ahoj, můžu se přidat?? našla jsem // 8.3 takže také počítám, že budeme mít doma štíra.. :mrgreen: na kontrolu jdu dvacátého, to už by mělo být i :srdce: tak se moc těším..

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+