Kopie Listopad 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Mufina
14.3.13 15:15

@hrusticky jsem zrovna přemýšlela, jestli jsi psala jak máš staré děti :) s takovýma už se trochu odpočívat dá, že?

@aajulinka vítej, jestli nám to vyjde, tak my budeme mít doma už 2. štíra - manžel je 9.11. :)

@fusa gratulace :kytka:

@tutinka ať jste brzo v pořádku doma :kytka:

• Upravit
2099
14.3.13 15:16

@Mufina jj snimi už ano :-) 9 a 6
ajjulinka - gratulace :kytka:

• načítám...
35432
14.3.13 16:40

@fusa super, mam radost :hug: muzu se zeptat, jak si sami delate fotky? 8o
@aajulinka gratuluju :kytka: cetla jsem tvoji diskuzi o holcicce :lol: tak at ti vyjde :palec:

• načítám...
Via
5078
14.3.13 17:01

@hrusticky Tak ještě, že můžeš u dětí odpočívat, že už jsou starší ;-) A to máš nízko položenou dělohu nebo jak?

@fusa Moc gratuluji ;) Já jsem byla 6+0 a vidět ještě nic nebylo, tak to jsou super zprávy ;)

Holky, já furt rozmýšlím ty vitamíny jestli si mám koupit. Před otěhotněním jsem brala Nosifol a jak jsem objevila dvě // tak jen listovku a tu beru do teď. Tak nevím jestli je to co k čemu, jaký na to máte názor?

• načítám...
3959
14.3.13 18:28

@Via já jsem brala vitamíny u prvního a každý mi říkal, ať to nedělám, že budu mít velké dítě.. že to prý po vitamínech je každé druhé.. malý měl přes 4kg a musela jsem rodit akutním císařem, protože jsem ho prostě nevytlačila… takže u druhého jen maximálně listovku prvních pár měsíců.. ;)

• načítám...
Mufina
14.3.13 19:32

@Via vitamíny - beru jen listovku, mám tu na předpis, protože mám nějakou trombofilní mutaci. Jiné vitamíny - brala jsem v 2. a 3. trimestru Calibrum mami. ty velké děti teď už po vitamínech nejsou, to bylo když ddo nich dávali hodně vitamínu B, což teď už nedávají. Moje děti byly - 3710 a 3630 g :)

• Upravit
3959
14.3.13 19:36

@Mufina je to možné, co je na tom pravdy netuším :mrgreen: možná byla náhoda, že byl Adámek tak veliký..

• načítám...
3959
14.3.13 19:37

Každopádně já už vitamíny brát nebudu :lol:

• načítám...
35432
14.3.13 20:03

@Via beru jen listovku, a vitaminy neplanuju. Davam prednost prirodni verzi :lol:

• načítám...
2099
14.3.13 20:36

@Via ten plod mám nízko položený :-( tak uvidíme budu ležet do kontroly a je to :-) abych viděla srdíčko :-))))

• načítám...
1424
14.3.13 23:03

Mufi, tak to jsme na tom s těma babickami podobně, až na to že moje máma půjde do důchodu až za 8 let a tchýně je dost nemocná :,(
Za to s těma štírama jsem na tom asi nejlíp :mrgreen: s manželem jsme štíři oba já 13.11. mm 16.11. a nejstarší syn 2.11.
Fusa gratuluji k dobrým zprávám :kytka:
@aajulinka vítám tě :mavam:

Vitamíny Beru femibion je to nějak specielně upravená listovka, tak, aby se dokonale vstřebávala, vzhledem k tomu, že ještě dost kojim budu potom pokračovat s Femibion 400, ten zase má tablety s omega 3, pro správný vývoj mozku miminka.

• načítám...
Mufina
15.3.13 08:24

@kaa13 u nás je momentálně tchýně taky nepoužitelná - měla před 4 lety úraz, rozdrtila si patu a udělaly se jí tam nárůstky, tak jí to v lednu operovali, takže noha v sádře ale snad už pak bude mít nohu OK. Ještě má na plicích sarkoidozu - to se jí teda nějak zhoršilo, takže taky nic moc. Počítám spíš s mojí mámou :) Navíc naši bydlí na vsi tak jetam ilepší vzduch.

• Upravit
3959
15.3.13 08:41

@kaa13 jůů tak to máte teda super štíří rodinku :mrgreen: to je teda strašná náhoda..

• načítám...
588
15.3.13 08:44

Ahoj holky.

Gratuluju všem k úspěšným kontrolám a srdíčkům :srdce:.
@hrusticky myslím na tebe, aby bylo všechno v pořádku a věřím, že bude :srdce:
@aajulinka vítám Tě :mavam:

Já jdu na kontrolu až 5.4., nějak na to nespěchám, stejnak tam pak budu lítat pořád, jestli teda bude všechno dobré.

Od rodiny jsme dostali s manželem víkendový pobyt ve vinných lázních, tak dneska vyrážíme, je to bez dětí, to jsme ještě s manželem nikdy nikde bez nich nebyli, tak jsem zvědavá, jak to všichni přežijem.
Každopádně se moc těším, i když já se budu ve víně jenom koupat :D.

Přeju všem krásný víkend a spokojená bříška :lol:

• načítám...
2099
15.3.13 08:45

@jirinak děkuji :-))))))))

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí