Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj
.
Můžu se přidat? Termín mi vychází na 2.11.2013 a taky to u nás bude třetí ![]()
@jirinak Ahoj, tak to máme skoro stejně…
U nás to bude sice druhé a termín 3.11. ![]()
Ahoj všem ![]()
@jirinak Tak to je bomba, jsem si říkala, že budu za exota (kamarádi, příbuzní mě za něj považují, že chci víc, jak 2 děti). Mám radost a gratuluju!
Já dnes prožívala stres u doktora, byli jsme na odběrech a v čekárně všichni chrchlali, moc se mi teď mezi nemocné děti nechce i kvůli miminku. Zítra ještě předoperační vyšetření. Děsně se to blíží.
@tutinka A co tě čeká za operace?
Já bych taky jednou chtěla tři děti jestli to půjde a jak se manžel nedočká syna tak určitě budeme mít taky tři ![]()
Ahoj, vitam nove tehulky @jirinak @hrusticky! Super ze dalsi mamci co cekaj treti, take si pripadam jako exot, u nas v okoli vsichni jen 2 deti, ze bysme chteli 3. je pro vsechny znamka mdleho rozumu, napr. pro moje rodice
Jinak ja jsem posledni dny strasne unavena, meli jsme narocny tyden a vikend, nekolik navstev a spali u nas kamaradi, do toho mi nespi deti a mladsi zrejme po ockovani prestala spat pres den, coz je totalne na palici. K dr jdu ve ct, tak uz jsem taky napjata ![]()
@Via Syn jde s okem.
Mě právě všichni gratulovali k holčičce a klukovi, že máme páreček
. Sestřenky mají jedna 2kluky druhá holky a dle nich,,v dnešní době'' jsou víc jak 2 děti luxus. A tak se vyjadřuje většina mého okolí.
Docela by mě zajímaly důvody, proč jste chtěly tři. Moje jsou dva. První je to, že jsem jedináček, vždycky jsem si lehce nesmyslně přála staršího bratra a mrzelo mě, že jsem sama, dodnes mám pocit, že mi ta spřízněná duše chybí.
A ten druhý je ten, že si vždycky vzpomenu na tetu, které zemřel syn. Má ještě dvě dcery, a myslím, že to jí pomohlo to překonat.
@tutinka Ja mam ty duvody podobny. Nejsem sice jedinacek, ale vztah se sourozencem mame spatny. Potom jsem vzdycky chtela vic deti a manzel je uplne stejneho nazoru, myslim, ze 3 deti nejak uzivime, nemame sice zadne rezervy, ale ani dluhy, a az se jednou vratim do prace, nejak to snad utahneme. Oba hrozne radi cestujeme, ted teda hlavne prstem po mape
, ale da se jezdit i po Cechach a casem proste vyrazime nekam dal. Ja myslim, ze bych jednou litovala, ze jsem do 3.decka nesla
A ten posledni duvod mam jako ty, clovek nikdy nevi co se stane..
@fusa Přiznám se, že u nás chci víc dětí já. Ale tatínek se nechal ukecat. On vidí ty finance. Já sním o velké rodině ![]()
No, tak asi budu za exota ja, ale budu naprosto spokojena, kdyz nase dite bude jedinacek. Tech duvodu mam vic. Jednak budu stastna, kdyz donosim a porodim zdrave dite, druhak ekonomicka stranka, a taky bych se rada venovala praci, nechci byt matka na plny uvazek ![]()
@Fiducia Každý to prostě bere jinak
Aby tě třeba příroda nepřekvapila…
@tutinka Já sice nejsem jedináček a manžel je ze tří dětí, ale vždycky jsem toužila po velké rodině. A už teď vím, že jestli vše bude v pořádku tak do toho třetího půjdeme. Ale vzhledem k dnešní nelehké době jsem si dala pár cílů, které musím splnit abychom do toho šli. No nebudu předbíhat, hlavně aby to druhorozené bylo v pořádku ![]()
Tak mě napadlo holky, s tím překvapením přírody…kdy doktor rozezná dvojčata ![]()
@Via píše:
@Fiducia Každý to prostě bere jinakAby tě třeba příroda nepřekvapila…
@tutinka Já sice nejsem jedináček a manžel je ze tří dětí, ale vždycky jsem toužila po velké rodině. A už teď vím, že jestli vše bude v pořádku tak do toho třetího půjdeme. Ale vzhledem k dnešní nelehké době jsem si dala pár cílů, které musím splnit abychom do toho šli. No nebudu předbíhat, hlavně aby to druhorozené bylo v pořádku
Tak mě napadlo holky, s tím překvapením přírody…kdy doktor rozezná dvojčata
No, necham se prekvapit
U me dvojcata bezpecne poznal v 9 tt. Jestli by bylo neco videt driv nevim, jaksi jsem otehotnela pres antikoncepci, tak mi prisla divna az druha vynechana MS ![]()
Ahojky
proč tři? Protože miluju děti
a hlavně máme s manželem kluka, holku mám z předchozího vztahu, ale od jejího roka jsem spolu(viděl jí dělat první krůčky)proto třetí chceme
vše vyřešené, a práce je taky…každý má svůj názor, a já jsem toho že tři je dost, vždy jsem je chtěla a tak budou ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat