Kopie Listopad 2013

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1126
4.3.13 16:22

@tutinka Je, mas chlapecka i holcicku, moc pekny jmena. Ja mam dve holky. Unorovou a kvetnovou, takze listopad je premiera :mrgreen:

• načítám...
35414
4.3.13 16:51

@tutinka wow, ty mas „zverinec“ :lol: mimco bylo planovane?
@fusa ja mela vzdycky plet vcelku cistou, chodim pravidelne ke kosmeticce, patlam na sebe kde co, a ted uz 2 tydny vypadam jako pubertak :roll: co mate za pejska?

• načítám...
19075
4.3.13 18:50

@fusa děkuju :D Za Bereniku jsem musela hodně bojovat, ale nelituju. Nevím, jak vy, ale já když mi nějaké jméno k dítěti sedne, tak už jiné není možné.

@Fiducia Miminko je plánované a na můj vkus jsme si na něj počkali, tak snad bude všechno v pořádku, už se na něj moc těšíme. Zvířat máme taky dost :mrgreen:

• načítám...
1126
5.3.13 08:22

@Fiducia Mame boxera, ale uz je mu skoro 13 a poslednich par mesicu strasne spatne chodi. Zadni nohy ma skoro ochrnute :( Ale jinak je porad fit a dokonce uz ma i rad holky (ze zacatku strasne zarlil).
Jinak plet mam jak pubertak skoro porad, hodne se mi zhorsila po porodu.
@tutinka Berenika je pekny jmeno, my mame zas Zofku, to nam spousta lidi neverila, ze nemyslime jako vtip. A taky pasuje :)

• načítám...
19075
5.3.13 08:42

@fusa U nás to rodina přijala dobře. Obě jména se líbila. Jen její tatínek chtěl Alenku. Babička měla pejska Žofku, takže u nás by nešla, ani Barunka, to byl pro změnu náš pejsek. Jinak dle mého i netradiční jména, když sednou, tak jsou na místě. Já se přiznám, že se mi moc nelíbí takové ty cizí tvary, zdvojená písmena apod. Ale je to každého věc, sama nevím, jaké jméno vymyslíme tentokrát. A jak se jmenuje druhá holčička?

• načítám...
315
5.3.13 11:43

Ahoj holky!

Můžu se také přidat? :) Já našla // 15.2. už, termín porodu nějak říjen/listopad. Dle MS 22.10., ale u mě se to tak brát nedá, ukáže až UTZ. První máme za sebou, kulihrášek tam byl :) znovu jdeme 19.3., to bude cca 8. týden dle DR.. tak by mělo být srdíčko ;)

Jinak máme doma Nicoll (Tutinko: zrovna jméno pro tebe co :D :D ), je jí za 3 dny 8 měsíců :) ale druhé mimčo bylo plánované a moc chtěné. Chceme malý rozestup… :)
Jinak máme ještě 2 psy - labradora a retrívra (feny) a 2 kocoury :D a mraky rybiček, ale to se asi nepočítá :)))

Hezký den!

• načítám...
19075
5.3.13 11:53

@Baruu Však každého věc ;),pokud se nejmenujete třeba Dvořákovi. K cize znějícím příjmením mi to nevadí. Sestřenka má taky Nikču, ale s K a A. Každý máme právo vybrat si jméno dle sebe, v dnešní době jsou děti tolerantnější. Dam chodí do třídy s Annette a Nicolasem, a to jsme teď čerstvě na vesnici.
A gratuluju a závidím utz :D

• načítám...
35414
5.3.13 12:37

Ahoj holky :mavam: Vidim, ze se resi jmena. Me treba cizi neprijdou spatna. Teda, pokud se dite nejmenuje Jose Armando Vomacka. Naopak, nemam zase rada typicka ceska jmena :oops:

• načítám...
35414
5.3.13 12:38

@Baruu gratuluju, a fakt me stves :mrgreen: Taky uz bych chtela mit po utz

• načítám...
315
5.3.13 12:54

:))) Jeee tak to se omlouvám :)))
A kdy máte ultrazvuk vy holky?? :)

Jinak malá se jmenuje : Nicoll Boháčková :D Nám se to moc líbilo a i u dalšího rozmejšlíme cizí jména.. ale jak říkáte, prostě každý to má jinak :) Výhoda je, že je to takhle psaný, ale když to vyslovíš, nic nepoznáš… kdyby se nám náhodou ale někdy odstěhovala nebo tak do ciziny, tak to tam bude mít aspoň trochu snazší…

Holky a kolik vám je a odkud jste, jestli se můžu zeptat? Já jsem celkem mladá mamina, tak doufám, že to neva ;) mně bude za pár dní 23, s manželem budeme mít v dubnu rok výročí od svatby a bydlíme kousek za Prahou, nedaleko letiště…

• načítám...
35414
5.3.13 13:53

@Baruu ja jdu 22.3. Chtela jsem, aby bylo uz srdicko. Mam za sebou nevydareny tehotenstvi, tak nestojim jeste o nervovani, jestli naskoci srdicko :zed:
Jinak me je 26, vdana jsem pul rok, jsme z Prahy :palec:

• načítám...
1126
5.3.13 14:08

@Baruu Ahoj :mavam: Koukam, ze budes mit deti brzo po sobe, ja mam holky od sebe rok a necely 4 mesice, a musim rict, ze je to fajn, sice obcas narocnejsi, hlavne zacatky, ale ted uz ok.
@tutinka Druha se jmenuje Ester. Me se spis libi ceska jmena, ale takova ta ne moc pouzivana, ale nerikam, ze nektera cizi nejsou pekna. Taky vubec netusim, jake jmeno vybereme tentokrat.
Ja mam prvni prohlidku 14.3., ale nejak na to tentokrat nespecham, stejne to neovlivnim :lol:
Jinak me je 34 a jsem z Prahy.

• načítám...
1126
5.3.13 14:14

@Fiducia Ja si vzdycky ctu jmena deti v novinach od radnice, kdyz je vitani obcanku a je to obcas desna sranda. Prave ty kombinace cizich jmen a ceskych prijmeni a nebo obcas proste jen srandovni prijmeni. Ale at si dava kdo chce co chce, spouste lidi se nelibi zas ty nase :nevim: :lol:

• načítám...
19075
5.3.13 14:32
@Fiducia píše:
Vidim, ze se resi jmena. Me treba cizi neprijdou spatna. Teda, pokud se dite nejmenuje Jose Armando Vomacka.
:pankac:
S tím pozdějším prvním utz tě chápu, minulé těhotenství jsme oznamovali až po 16tt. S Damem jsem totiž ve 12tt ležela kvůli krvácení v nemocnici naprosto vyděšená. Teď vůbec nevím. Nejradši bych tu radost vykřičela do světa, ale obavy tu stále jsou. Taky nevím, jaká bude reakce okolí, zatím na mě většina hleděla jak na blázna, že chci třetí dítě. Nikde jsem se nešířila, že bude už teď.

@Baruu Ono to láká mít jména sourozenců v podobném duchu. Taky jsem si k Damiánovi neuměla tu Alenku představit :D Hlavní je, jak to vidíte vy. To, že se do toho nehrnu já, neznamená, že to je špatně.

• načítám...
315
5.3.13 14:33

Fiducia: Nevydařený těhu znám. Než se mi narodila Niki, tak jsem také potratila… držím palečky, aby to už bylo v pořádku!!!

Koukám samá Praha :)))

Fusa: tak aspoň někdo s podobným rozpětím dětí :)) já se na to těším, je mi jasný, že to bude náročný, ale myslím, že se to vrátí v tom vztahu dětí :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+