Kopie Listopad 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1424
12.3.13 17:18

No já si původně říkala, že se svým skóre se radši nikde nebudu chlubit, ale v této diskusi, se mi zdá, že je klima příznivé :mrgreen: :lol:

• načítám...
35432
12.3.13 17:19

@kaa13 wow gratuluju :kytka: hlavne k odvaze :lol:

@Via píše:
Tak jak to tak čtu tak největší exoti budeme my co čekáme druhé nebo první :mrgreen:

ja se k titulu exota hrde hlasim :mrgreen:

• načítám...
1424
12.3.13 17:24

Přímo hřebce, jo? 8o To bych se docela bála. Co je to za plemeno? My máme jednu kobylu ČTčko a jednu Kladrubskou vranou klisnu. A jsou to docela divošky.
Budujeme si statek kousek od Turnova, ještě plánujeme, kozy, králíky, slepice, husokachny a děti chtějí kočku, ale povolili jsme jen venkovní.

• načítám...
1424
12.3.13 17:27

@Fiducia ona to zas taková odvaha nebyla, otěhotněla jsem přes antiko, jinak bych do toho nešla ani omylem :mrgreen: a na potrat bych nešla ani náhodou.

• načítám...
19075
12.3.13 17:31

@kaa13 Je to anglický plnokrevník po Mill Pondovi. Já jsem rekreační jezdec a Wind kochací koníček, zlato. Teď už je mu 19,ale kupovala jsem ho pětiletého a povaha se nezměnila. Nechápu, jak mohl vyhrávat dostihy. Ne že by rád neběhal, ale jinak je to neskutečný lenoch. Jinak já od dvanácti nic jiného než hřebce nebo valachy nejezdila. Kobylám se přiznám, nevěřím. Ale třeba jsem jen nepotkala tu pravou.

• načítám...
1424
12.3.13 17:57

@tutinka To víš ženský jsou mrchy :mrgreen: My ty kobyly máme právě hodně divoký a navíc plašanky, takže já z nich mám docela respekt, teď taky uvažujeme, že od sousedů koupíme místo tý kladrubačky plňase, co běhal Pardbickou, ale vyřadili ho, protože byl pomalej, je to valášek a taky zlatíčko.

• načítám...
588
13.3.13 08:05

@kaa13 Ahoj, taky Tě vítám :)

Čtvrťátko je krásný, budete mít doma veselo :lol:. My budeme mít třetí, taky neplánované a v rodině se radši taky nechci zatím chlubit, to zas bude řečí :roll:.

• načítám...
1424
13.3.13 08:58

@jirinak Díky, ty máš dvě holčičky, tak si přejete chlapečka nebo vám to je jedno? :)

• načítám...
1126
13.3.13 10:43

@kaa13 Ahoj, gratuluju k ctvrtymu mimcu na ceste, to je super motivace, treba nas to taky jednou ceka :mrgreen: I kdyz po tom prvnim akutnim CS, kdy se me dr ptal, kolik ze planuju deti a ze at nepocitam s velkou rodinou, tak jsem uvazovala max o trech detech. A pri druhym uz mi dalsi tehotenstvi nedoporucovali :? Ale co, treba jednou, pred 40citkou to jeste zvazime :lol: Jinak koukam, ze jste tu samy konarky, to byl vzdycky muj sen, ale casem to nejak pominulo, zavidim vam, i kdyz je to asi spousta starosti okolo.

• načítám...
Mufina
13.3.13 12:23

Kaa13 gratulace ke čtvrtému dítku :kytka: my budem možná jednou na tom stejně, na první dítko jsme čekali 2 roky, druhé se povedlo za 9 měsíců, třetí na první pokus a čtvrté bude neplánované :P

Fusa budeme mít rozdíl 17 měsíců, snad to bude v klidu :)

Fiducia vy jste si na miminko teda pěkně počkali, tak tfuj tfuj, ať je vše OK :kytka:

Oznamování třetího těhotenství bude fakt bezva - někdo to teda ví, že chceme 3 děti, tak už se s tím smířili, ale mám i kamarádky, které po 2. dítku řekly „tak už máš odrozeno“ nebo „tak máte pěkný páreček, co víc si přát“ :) a manželovu babičku asi trefí šlak, ta, když jem jí řekla o tom, že bude dětí víc tak se na mě rozkřikla, že dvě stačí :mrgreen: A pak taky pořád, že máme ten páreček, tak jí manžel řekl, že chceme mít 2 párečky :)

• Upravit
35432
13.3.13 13:06

@Mufina dekuji :kytka: No, jednou to vyjit musit, tak proc ne ted 8)

• načítám...
19075
13.3.13 14:35
@Mufina píše:
a manželovu babičku asi trefí šlak, ta, když jem jí řekla o tom, že bude dětí víc tak se na mě rozkřikla, že dvě stačí :mrgreen: A pak taky pořád, že máme ten páreček, tak jí manžel řekl, že chceme mít 2 párečky :)

Manžel to rozsekl :pankac:
Mmch ty kecy o párečku jsem po narození Berunky poslouchala taky :D

• načítám...
1126
13.3.13 15:26
A pak taky pořád, že máme ten páreček, tak jí manžel řekl, že chceme mít 2 párečky :)

To je moc hezky receno :mrgreen: :palec:

• načítám...
Via
5078
13.3.13 20:49

Ach jo holky, zítra jdu k doktorovi a už začínám být nějak nervozní :oops: Doufám, že zítra už vám tady dám fotečku fazolky i se srdíčkem ;)

• načítám...
1424
13.3.13 20:56

@Via vidíš, já si o fotečku ani neřekla :( Chodím k nové dr. a ta má super utz, takže mimi bylo vidět moc pěkně, krásně šla rozeznat hlavička a blikající srdíčko.
Moc držím palce, ať ti to zítra dobře dopadne :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí