Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@fusa Moc děkuju, ono jde hlavně o to, že se mu nebude ničit páteř, s vadou to nemá nic moc společného, ale dle doktorů brýle nepotřebuje, tak snad ho to v životě moc neomezí. Pozoruju hlavně špatné prostorové vidění.
Rodit bych chtěla zas v Neratovicích, skvělý přístup. Malou jsem měla u sebe ještě než jsem se probrala, a pak hned další den, vím, že většinou to po císaři moc nejde a ve velkých nemocnicích jdou mamky na jip. Vzhledem ke dvoum ne úplně lehkým vyvolávaným porodům(2.skončil CS),dost přemýšlím o plánovaném císaři, Berunka měla po porodu problémy, nějak mi to rození nejde
A hlavně tam mám svou porodní asistentku, které důvěřuju, snad i přes případného císaře bude zase se mnou. Minulé porody jsem zvládala bez epidurálu, druhý mi i přišel lepší, ale po 12 hodinách a 2 hodinách tlačení jsem šla rychle na sál, malá měla uzel na pupečníku. Dodneška mě mrzí, že jsme to nedaly přirozeně, ikdyž na druhou stranu jsem šťastná, že to dopadlo takhle.
Ahoj holky, můžu se přidat? Termín bych měla mít na dušičky a dneska jsem byla na první kontrole. Jsem 6+0 a zatím byl viděl jen gestační váček, podle dr. je vše v pořádku a za týden mám dojít znovu jestli se vše vyvíjí jak má, pro průkazku a odběry ![]()
Těšila jsem se na srdíčko, ale asi bych chtěla moc… Musím si zvyknout, že těhotenství je jedna velká nejistota a věřit tomu drobečkovi, že je vše v pořádku ![]()
@tutinka Me taky nejak to rozeni nejde
, prvni akutni cisar, prdla mi voda a tri dny se mi snazili vyvolat porod a nic, podruhy uz byl planovany, protoze jsem mela deti brzo po sobe. Prvni cisar byl sok a hrozne zklamani, ze to neslo normalne a podruhy uz jsem to tolik neresila, hlavne ze vse dopadlo dobre a holky byli zdrave. Ted by me uz cekal CS jiste, no netesim se na to, ale zas uz vim do ceho jdu no. O tech Neratkach jsem slysela, kamaradka tam byla spokojena, tez po sekci a nemusela na JIP. To by se mi taky libilo. Pry to jde v Praze na Vinohradech. Ale Podoli jinak taky uslo ![]()
@Via Ahoj, vitej. Ja se prave taky bojim, ze za tyden jeste nebude moc videt, clovek ma pak zbytecne nervy. Ale urcite bude vsechno ok! A to ti dr da uz prukazku? Me ji davali az ve 12. tydnu ![]()
Děkuji za přivítání ![]()
@fusa Jj, můj dr. dává průkazku se srdíčkem… No myslela jsem si, že už něco bude, ale asi je ještě brzo.
Dneska polehávám
Netuším z čeho, ale včera jsem trávila noc na záchodě a dneska mi ještě není o moc líp. Takže ležím s piškotama, čajem a sucharama. Moc na klidu mi to teda nepřidává, furt si říkám jestli to malé je v pohodě ![]()
Holky, jak jsem tuhle reklamovala priznaky, tak mi to telo pekne vraci
V noci mi zacaly tako 1000× horsi ![]()
Jak je u vas? ![]()
@fusa Pokud jsi byla v Podolí spokojená, není proč měnit
Já šla do Neratek kvůli možnosti co nejpřirozenějšího porodu, do Vrchlabí mi to přišlo daleko. Nejdřív jsem chtěla rodit v Brandýse, kde jsem bydlela, ale tak mě tam vystresovali, že jsem utekla za svou PA do Neratovic
a porodila přirozeně, taky mi tenkrát praskla voda, ve středu, do soboty jsme čekali na rozjetí porodu, pak mi dali tabletu a do večera byl Dam venku. Beru se vracela, tak po 12 hodinách šla sekcí. Na první porod vzpomínám líp, i když jsem ho snášela hůř. Ale prostě se povedl. Ten konec, to byla euforie.
@Via Bude to ok
Kdy jdeš na další utz?
@tutinka Příští týden ve čtvrtek
Na jednu stranu se těším a na druhou budu zase celá nervozní ten den… ![]()
Tak jsem se konečně objednala. Mohla jsem jít 13.,ale to nastupujeme na tu operaci, takže v pondělí 18.3. Už se těším, udělám si výlet do Prahy.
@Via to je za chvilku ![]()
@tutinka Jo, už jen párkrát se vyspat…už se nemůžu dočkat, chci vědět na čem jsem a zda se miminko dobře vyvíjí ![]()
Jeee a teď jsem si všimla, že tvůj syn se jmenuje Damián…to je tak krásné jméno, taky by se mi líbilo, ale manželovi se nelíbí ![]()
@Via to už vydržíš, však je sobota. Moc děkuju, mně se to jméno taky líbilo, pak jsem měla chvíli pochybnosti, ale jak se narodil, bylo jasné, že jiné jméno nepřichází v úvahu.
Holky já si dnes dala do těla. Koník měl zaneřáděno před stájí, bylo to smíchané s hlínou, takže těžké, odvozila jsem toho dost, po hodině mi přišel pomoct přítel, tak odvážel kolečka on. I tak mám dost.
Ahoj holky můžu se přidat…4.3. jsem zjistila // a chystám se k dr 18.3., termín tedy mezi 10-20.11., jinak mám holčinu - bude 9 a kluka za měsíc 6, doufám, že bude vše v pořádku 1.1. jsem byla na revizi tak snad ted to bude už ok a budu se těšit a podílet s vámi ![]()
@hrusticky To budem mít první kontrolu spolu, taky jdu 18.3 a další, co čeká třetí, to mě moc těší, že v tom nejsem sama. Držím palce, ať je tentokrát vše, jak má být.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat