Kopie Listopad 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19075
7.3.13 17:16

@fusa Moc děkuju, ono jde hlavně o to, že se mu nebude ničit páteř, s vadou to nemá nic moc společného, ale dle doktorů brýle nepotřebuje, tak snad ho to v životě moc neomezí. Pozoruju hlavně špatné prostorové vidění.
Rodit bych chtěla zas v Neratovicích, skvělý přístup. Malou jsem měla u sebe ještě než jsem se probrala, a pak hned další den, vím, že většinou to po císaři moc nejde a ve velkých nemocnicích jdou mamky na jip. Vzhledem ke dvoum ne úplně lehkým vyvolávaným porodům(2.skončil CS),dost přemýšlím o plánovaném císaři, Berunka měla po porodu problémy, nějak mi to rození nejde :) A hlavně tam mám svou porodní asistentku, které důvěřuju, snad i přes případného císaře bude zase se mnou. Minulé porody jsem zvládala bez epidurálu, druhý mi i přišel lepší, ale po 12 hodinách a 2 hodinách tlačení jsem šla rychle na sál, malá měla uzel na pupečníku. Dodneška mě mrzí, že jsme to nedaly přirozeně, ikdyž na druhou stranu jsem šťastná, že to dopadlo takhle.

• načítám...
Via
5078
7.3.13 21:03

Ahoj holky, můžu se přidat? Termín bych měla mít na dušičky a dneska jsem byla na první kontrole. Jsem 6+0 a zatím byl viděl jen gestační váček, podle dr. je vše v pořádku a za týden mám dojít znovu jestli se vše vyvíjí jak má, pro průkazku a odběry ;)

Těšila jsem se na srdíčko, ale asi bych chtěla moc… Musím si zvyknout, že těhotenství je jedna velká nejistota a věřit tomu drobečkovi, že je vše v pořádku ;)

• načítám...
19075
7.3.13 21:28

@Via Vítej! Koukám, že máme podobně staré holčičky :)

• načítám...
1126
7.3.13 22:35

@tutinka Me taky nejak to rozeni nejde :lol:, prvni akutni cisar, prdla mi voda a tri dny se mi snazili vyvolat porod a nic, podruhy uz byl planovany, protoze jsem mela deti brzo po sobe. Prvni cisar byl sok a hrozne zklamani, ze to neslo normalne a podruhy uz jsem to tolik neresila, hlavne ze vse dopadlo dobre a holky byli zdrave. Ted by me uz cekal CS jiste, no netesim se na to, ale zas uz vim do ceho jdu no. O tech Neratkach jsem slysela, kamaradka tam byla spokojena, tez po sekci a nemusela na JIP. To by se mi taky libilo. Pry to jde v Praze na Vinohradech. Ale Podoli jinak taky uslo 8)

• načítám...
1126
7.3.13 22:38

@Via Ahoj, vitej. Ja se prave taky bojim, ze za tyden jeste nebude moc videt, clovek ma pak zbytecne nervy. Ale urcite bude vsechno ok! A to ti dr da uz prukazku? Me ji davali az ve 12. tydnu :?

• načítám...
Via
5078
8.3.13 09:50

Děkuji za přivítání ;)

@fusa Jj, můj dr. dává průkazku se srdíčkem… No myslela jsem si, že už něco bude, ale asi je ještě brzo.

Dneska polehávám :roll: Netuším z čeho, ale včera jsem trávila noc na záchodě a dneska mi ještě není o moc líp. Takže ležím s piškotama, čajem a sucharama. Moc na klidu mi to teda nepřidává, furt si říkám jestli to malé je v pohodě :roll:

• načítám...
35415
8.3.13 10:08

@Via ahoj :mavam: gratuluju ke kontrole :palec:

• načítám...
35415
8.3.13 10:11

Holky, jak jsem tuhle reklamovala priznaky, tak mi to telo pekne vraci :zed: V noci mi zacaly tako 1000× horsi :mrgreen:
Jak je u vas? :kytka:

• načítám...
19075
8.3.13 10:21

@fusa Pokud jsi byla v Podolí spokojená, není proč měnit ;) Já šla do Neratek kvůli možnosti co nejpřirozenějšího porodu, do Vrchlabí mi to přišlo daleko. Nejdřív jsem chtěla rodit v Brandýse, kde jsem bydlela, ale tak mě tam vystresovali, že jsem utekla za svou PA do Neratovic :D a porodila přirozeně, taky mi tenkrát praskla voda, ve středu, do soboty jsme čekali na rozjetí porodu, pak mi dali tabletu a do večera byl Dam venku. Beru se vracela, tak po 12 hodinách šla sekcí. Na první porod vzpomínám líp, i když jsem ho snášela hůř. Ale prostě se povedl. Ten konec, to byla euforie.

@Via Bude to ok ;) Kdy jdeš na další utz?

• načítám...
Via
5078
8.3.13 10:23

@tutinka Příští týden ve čtvrtek ;) Na jednu stranu se těším a na druhou budu zase celá nervozní ten den… :mrgreen:

• načítám...
19075
8.3.13 12:17

Tak jsem se konečně objednala. Mohla jsem jít 13.,ale to nastupujeme na tu operaci, takže v pondělí 18.3. Už se těším, udělám si výlet do Prahy.

@Via to je za chvilku ;)

• načítám...
Via
5078
9.3.13 15:23

@tutinka Jo, už jen párkrát se vyspat…už se nemůžu dočkat, chci vědět na čem jsem a zda se miminko dobře vyvíjí ;)
Jeee a teď jsem si všimla, že tvůj syn se jmenuje Damián…to je tak krásné jméno, taky by se mi líbilo, ale manželovi se nelíbí :roll:

• načítám...
19075
9.3.13 16:42

@Via to už vydržíš, však je sobota. Moc děkuju, mně se to jméno taky líbilo, pak jsem měla chvíli pochybnosti, ale jak se narodil, bylo jasné, že jiné jméno nepřichází v úvahu.
Holky já si dnes dala do těla. Koník měl zaneřáděno před stájí, bylo to smíchané s hlínou, takže těžké, odvozila jsem toho dost, po hodině mi přišel pomoct přítel, tak odvážel kolečka on. I tak mám dost.

• načítám...
2099
9.3.13 20:53

Ahoj holky můžu se přidat…4.3. jsem zjistila // a chystám se k dr 18.3., termín tedy mezi 10-20.11., jinak mám holčinu - bude 9 a kluka za měsíc 6, doufám, že bude vše v pořádku 1.1. jsem byla na revizi tak snad ted to bude už ok a budu se těšit a podílet s vámi :-)

• načítám...
19075
9.3.13 22:25

@hrusticky To budem mít první kontrolu spolu, taky jdu 18.3 a další, co čeká třetí, to mě moc těší, že v tom nejsem sama. Držím palce, ať je tentokrát vše, jak má být.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+