Kopie Listopad 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Via
5078
15.3.13 09:02

@hrusticky Aha…snad bude všechno v pořádku ;)

Holky, o babičkách mi ani nemluvte :roll: My máme jednu 300km na jedné straně a druhou 300km na druhé straně. Naštěstí moje mamina občas přijede a pohlídá o víkendu. Ještě s mým bráchou je Sofi ráda, ale ten je zase do léta v Německu tak to taky nic. No furt to svoje dítě mám na krku a začíná být na mě docela závislá :roll:

My v rodině žádného štíra nemáme, tak ani nevím do čeho jdu :mrgreen:

• načítám...
35415
15.3.13 09:04

@jirinak krasny pobyt :kytka: Uzijte si to, kdyz uz se nemusite bat, ze se vratite tri :twisted:

• načítám...
35415
15.3.13 09:06

No, my mame budouci babicky taky daleko (100 a 200 km), zato obe na vesnici :palec: Na hlidani holt budu zneuzivat kamaradky :lol:

• načítám...
1126
15.3.13 17:56

@Fiducia Tak fotky si delame tak, ze mi dr zastavi obraz na nejakem zajimavem detailu a ja si to vyfotim fotakem nebo telefonem :mrgreen:
@jirinak Uzijte si vikend bez deti, my takhle byli zatim jen jednou na par dni a bylo to hrozne fajn, teda byli jsme letecky, ale poprve od deti a zvladli to s babickama skvele. Ale od te doby uz dlouho nic, tak ted planujeme aspon vyrazit nekam do kina.
Jinak ja ted beru jen kyselinu listovou, u minulych tehotenstvi jsem jedla vzdy par mesicu GS Mamavit, ale dr rikala, ze je to zbytecne. Ted si asi nic kupovat nebudu, ale musim zacist jist trochu zdrave :oops: Znam holku co jedla misto 1 tabletky 3 denne a mela fakt obrika, nechapu to, asi myslela, ze cim vic tim lip :mrgreen:

• načítám...
141
16.3.13 21:46

2.dítě

Ahoj holky, tak se přidávám jestli můžu, termín mám listopad 16. zatím podle MS, ultrazvuk až příští týden, budete mít někdo věkový rozdíl 23 měsíců? Ráda bych se podělila o obavy :D

• načítám...
19075
17.3.13 10:29

Zítra mě čeká 1.kontrola. Předtím neplánovaně s Damem na oční na kontrolu po operaci, aspoň to bude pokupě v jeden den. Začínám se děsně sledovat, tak už se vážně těším. Nepociťuju žádné těhu příznaky, tak jsem mírně nervózní, zároveň mám pocit, že tam mimi prostě je a hotovo. Zažila jsem si teď dost stresu, snad už bude klídek. Včera neplánovaný výjezd na oční pohotovost. Dam si nenechá do oka dobrovolně nakapat, je to boj pětkrát denně přeprat šestileťáka.

• načítám...
7674
17.3.13 18:35
@emimi92 píše:
Ahoj holky, tak se přidávám jestli můžu, termín mám listopad 16. zatím podle MS, ultrazvuk až příští týden, budete mít někdo věkový rozdíl 23 měsíců? Ráda bych se podělila o obavy :D

Máme to stejné :mrgreen: :palec:!
TP dle MS a ovulace 16.11. a mimi bude od malé 1,5měsíce ;)!UTZ mám až 28.3. - chtěla jsem až na srdíčko :srdce:!

• načítám...
35415
17.3.13 18:45
@fusa píše:
@Fiducia Tak fotky si delame tak, ze mi dr zastavi obraz na nejakem zajimavem detailu a ja si to vyfotim fotakem nebo telefonem :mrgreen:

zajimave :lol: :lol:

@emimi92 :mavam: :mavam:

@tutinka drzim palce na kontrolu :palec: a at je maly brzy fit :hug:

• načítám...
1126
18.3.13 09:17

@tutinka Tak to nemas moc vesely, tak at vam dopadnou obe kontroly skvele! Moc drzim palce! Ja se ted nejak vic bojim, kdyz uz to mam potvrzene od dr, predtim tak nejak o nic neslo ;)

• načítám...
1126
18.3.13 10:24
  • načítám...
2099
18.3.13 10:25

:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: ahojky holky

• načítám...
7674
18.3.13 11:59
:mavam:

Tak my jsme se vrátily z plavča a mě zase chytla bolest v kříži :zed:,včera celé odpo a večer mi bylo blbě :poblion:,už u Terez jsem měla nevolnosti večer, tak mě to zase až tak nepřekvapilo, ikdyž už tak brzo snad ani ne :nevim:!

• načítám...
7674
18.3.13 12:12

…jinak se omlouvám, že jsem se sem tak „vetřela“,ale jen jsem po emiminu brouzdala, tak jsem hned reagovala, tak doufám, že jsem přesto vítaná :oops: ;)!?!

• načítám...
7251
18.3.13 12:13

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala…je to 14 dní co jsem našla //.
Mám doma holčičku. V květnu jí budou 3 roky. Miminko jsme plánovali trošku dřív, ale nešlo nám to..tak bude podzimňátko. TP podle MS 18.11.K dr půjdu asi zítra nebo až příští týden.

• načítám...
2099
18.3.13 12:20

Ahooojjjjjjjjjj :-))) já 10.11.nebo tak nějak :-)včerejší testík, který doufám, dám do albaaaa :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+