Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kaa13 To můj doktor sice dává obrázek vždycky ale už má takový šunt opotřebovaný…minule jsem byla 6+0 a byla vidět jen bublina…trošku jsem doufala, že už bude srdíčko a nebylo vidět nic. Tak jsem teďka taková nervozní…
@Via já jsem podle ms, taky měla být 6+4 a utz odpovídal 6+1, asi si měla déle ovulku. To je běžné, určitě to bude všechno ok, držím pěsti, tfuj tfuj ![]()
Via držím palce
U Málinky bylo srdíčko až nějak 8+3, předtím jsem byla na KO 6+3 a nic, ale přitom jsem TP měla podle UTZ ve 12. týdnu o týden dřív než podle MS. Asi taky měle dr. nějaký špatný UTZ
Teď mám bezva dr., která pracuje i v Gennetu na UTZ takže si s tím vždy vyhraje ![]()
Musím se taky objednat.
@Mufina koukám, že máš chlapečka přesně o měsíc mladšího než já ![]()
To jste měli v plánu?
Já mám neplánovaně ty starší kluky 15 měsíců od sebe. A říkala jsem si, že takhle už nikdy více, no a teď budou od sebe necelých 18 ![]()
Jako pro děti je to super, ale rodiče musí mít svatozář, dva kluci pomalu jak dvojčata, do dneška je nemůžu spolu nechat delší dobu samotný, jinak je hned nějaký průser, z toho důvodu si říkám, že by holka byla lepší, ale možná to je jen iluze ![]()
Je tam
Srdíčko bije a vše o. k. Jak já jsem šťastná
Děkuji moc holky ![]()
Akorát doktor už mi přijde že není tak pečlivý jak býval, ten UTZ to už má opravdu krám starý. Moc jsem toho ani neviděla, ani čípek nevyšetřil. Byla vidět fazolka a žloutkový váček, ale musela jsem se zeptat jestli teda srdíčko bije. Nešlo to moc dobře vidět, nějaký pohyb jsem zahlédla ale jistá jsem si nebyla a byla to sakra rychlovka.
No nevadí, hlavně že je všechno v pořádku a srdíčko nám bije ![]()
@kaa13 dítko je plánované, chtěli jsme rozestup tak 1,5 - 2 roky, ale nečekaně se zadařilo hned první měsíc
Za mě je pořád lepší mít dítě dřív než později nebo vůbec, takže jsem spokojená. I když budeme muset pár věcí pořešit, ale na to je ještě čas ![]()
U nás to zatím vypadá, že Filípek bude spíš pohodář, skoro celý den o něm nevím (teď mu teda asi rostou zuby tak je to horší) zato Amálka to je rarach první kategorie, s tou jsme si toho už užili hodně
Ale už se to trochu zlepšuje ![]()
Ahojky tak sjem byla už dnes u té dr…bohužel to mám moc nízko položené, takže ležet a hormony, kontrola až 3.4. a já asi umřu…srdíčko nebylo vidět jen bublinka 5mm
![]()
@hrusticky Fíííha
Já tomu teda moc nerozumím, ale moc na tebe myslím aby to bylo dobré ![]()
@Via děkuji…mno hrozí potrat
musím tedy opdočívat a doufat radovat se že tam je a že bude vše oki…díky
@hrusticky tak to je jeste hodne brzy na srdicko, snad to bude v poradku
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat