Lituju že mám děcko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
121
8.7.23 22:26

Neporadím, už tady toho zaznělo dost.
Jen napíšu, že podobnou matku znám. Dítě měla až někdy v 37 na naléhání partnera. A vztah k dítěti se začal vytvaret až později, až když začalo mluvit, začal to být parťák. Teď je mu 10 a přijde mi, že už je to normální. Ten vztah mezi nimi.
Přeji ať je líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5651
8.7.23 22:27
@pet p píše:
Poporodní depresePoporodní deprese je závažný psychický stav, který je nastartován porodním a poporodním stresem, a může přetrvávat i déle než 2 roky. Poporodní depresí trpí 10 - 20 % žen.

Tak za to, že jeho matka je bezcitný tvor, to dítě nemůže. Za osm měsíců jeho života na něm napáchala škody, které se budou jen těžko napravovat. Podle mě je to patologická osobnost a není to laktační psychóza. Neumím si představit, že ho kojí. Silně pochybuju, že miluje kohokoliv jiného kromě sebe. Už jak jen hraje komedii před partnerem, kdy dítě dokonce (!) oslovuje jménem 🙏 Mám potřebu to nenechat být a poslat za ní OSPOD a psychiatra, ale jsme v anonymní diskuzi, že… Je tomu dítěti nebezpečná.

Příspěvek upraven 08.07.23 v 22:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
8.7.23 22:28

Vysvětli mi, proč nejdeš za tvým partnerem a neřekneš mu tohle všechno, aby si dala možnost tomu dítěti, tvému dítěti mít normální milující rodinu a rodiče. Ať si partner najde jinou ženu a vychová dítě s ní. Uvědom si, že ten tvoreček je poslední na zemi, kdo někomu něco udělal. Ty jsi mu vybrala život. Ty si se rozhodla mít dítě, to, že z donucení…k tomu se nevyjadřuju, k tý tvý deb***ilitě…

Ale měla bys mu dát tu možnost, mít normální život. Bez tebe nejlépe..ty si vem batoh a jdi třeba na stopa a jeď někam, kde se na tebe zapomene…nejsi člověk, za mě ne…

Hyena, tu úrážím…

Já dokážu pochopit lidi, co nesnáší děti, co je prostě nemají rádi a nechtějí je. Absolutně to chápu a respektuju, jenže tací si je nedělají, protože se k nim nechtějí chovat takhle…

Ty?…

Za mě nemáš omluvu. Za mě ne. Řešit můžeš cokoliv…nechceš, radši dítě zavřeš někam vedle.. necháš brečet, necháš růst jak dříví v lese…nezajímá tě.

Ty si ty a ty…a ty. A zase ty…

• Citovat
  • Upravit
33005
8.7.23 22:30
@Veveří píše:
Tak za to, že jeho matka je bezcitný tvor, to dítě nemůže. Za osm měsíců jeho života na něm napáchala škody, které se budou jen těžko napravovat. Podle mě je to patologická osobnost a není to laktační psychóza. Neumím si představit, že ho kojí. Silně pochybuju, že miluje kohokoliv jiného kromě sebe. Už jak jen hraje komedii před partnerem, kdy dítě dokonce (!) oslovuje jménem 🙏 Mám potřebu to nenechat být a poslat za ní OSPOD a psychiatra, ale jsme v anonymní diskuzi, že… Je tomu dítěti nebezpečná.Příspěvek upraven 08.07.23 v 22:28

OSPOD se začne zajímat, až tak v dobe, kdy se z toho deprivovaneho dítka stane nezvladatelný školák s patologickým chováním. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.7.23 22:35

Já si uvědomuju, že ho týrám, ale nic to se mnou nedělá, nemám asi na to, abych něco cítila. Jen přítel je jediná výjimka ♥️, ve vztazích před ním jsem neustále podváděla a ještě se těm klukům vysmívala do obličeje. Jinak samozřejmě lituju sebe, to jo, nad sebou se dokážu dojmout až moc.
A ano, měla jsem to už jako dítě, co mi říkali naši, tak jsem prý už ve školce ostatním dětem záměrně ubližovala a měla z toho radost. V rodině to nemáme, nebo o nikom nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
8.7.23 22:38

Podle mne obdobné myšlenky vznikají tak, že dítě už popáté řve a to je pruda. Tak člověk svou myšlenku zvelici, dotáhne do absurdna a odfiltruje všechny pozitivní emoce ohledně mateřství, aby ta negativní myšlenka pořádně vynikla a byla šokující.
A protože fenoménem mateřské je tak trochu nuda, tak si člověk přečte alespoň rozhořčene reakce na emiminu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5651
8.7.23 22:39
@Jana525 píše:
Ty jo, jsi strasne statecna, ze tohle dokazes o sobe napsat.
Uz jako dite jsi byla bez emoci a nebo to nastoupilo az pozdeji treba az v puberte? Pamatujes si na nejake emoce z ranneho detstvi?
Mate v rodine nejakeho sociopata ci psychopata?

Není statečná. Právě proto, že nemá emoce, pocit viny atd. jenom podtrhuje, že je to psychopatická osobnost. Nic z této diskuze ji neraní, nic se jí nedotkne, nic si z toho nevezme k srdci. Pro ni je psát o tom jako koupit deset rohlíků. Nehledá pomoc, spíš ji štve, že to nikomu nemůže říct a přitom má potřebu to vykřičet do světa. Je to člověk, kterého bych nechtěla ve své blízkosti a jde z ní strach. Měla by okamžitě vyhledat psychiatra. Okamžitě. Nechápu, že to přítel nevidí, co má doma. Ona je „to“.

Příspěvek upraven 08.07.23 v 22:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
8.7.23 22:40
@Eleeenka píše:
Já si uvědomuju, že ho týrám, ale nic to se mnou nedělá, nemám asi na to, abych něco cítila. Jen přítel je jediná výjimka ♥️, ve vztazích před ním jsem neustále podváděla a ještě se těm klukům vysmívala do obličeje. Jinak samozřejmě lituju sebe, to jo, nad sebou se dokážu dojmout až moc.
A ano, měla jsem to už jako dítě, co mi říkali naši, tak jsem prý už ve školce ostatním dětem záměrně ubližovala a měla z toho radost. V rodině to nemáme, nebo o nikom nevím.

Tak každý v sobě máme negativní ja. Naštěstí existuje emimino, kde mu můžeme dát bez zábran průchod, aniž by to zanechalo nepříjemné následky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5651
8.7.23 22:41
@Svistice píše:
OSPOD se začne zajímat, až tak v dobe, kdy se z toho deprivovaneho dítka stane nezvladatelný školák s patologickým chováním. :roll:

Bohužel je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
8.7.23 22:42

Vím o jedné holce, která své mateřství viděla podobně. Akorát ta plánovala veškerou péči nechat na budoucím manželovi.

Nicméně, pěkně to ukazuje jak by se to vyvíjelo, kdyby se stala matkou.

Nikdy není jistota, že to naskončí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
8.7.23 22:42
@Veveří píše:
Není statečná. Právě proto, že nemá emoce, pocit viny atd. jenom podtrhuje, že je to psychopatická osobnost. Nic z této diskuze ji neraní, nic se jí nedotkne, nic si z toho nevezme k srdci. Pro ni je psát o tom jako koupit deset rohlíků. Nehledá pomoc, spíš ji štve, že to nikomu nemůže říct a přitom má potřebu to vykřičet do světa. Je to člověk, kterého bych nechtěla ve své blízkosti a jde z ní strach. Měla by okamžitě vyhledat psychiatra. Okamžitě. Nechápu, že to přítel nevidí, co má doma.

Tak mě se anonymní diskuse taky příliš nedotykaji :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
8.7.23 22:46
@Svistice píše:
OSPOD se začne zajímat, až tak v dobe, kdy se z toho deprivovaneho dítka stane nezvladatelný školák s patologickým chováním. :roll:

Mě by zajímalo, jak to má ospod šanci zjistit před nástupem do školky a i to složité. Pokud není něco, co může zjistit pediatr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
8.7.23 22:47

@Eleeenka
No tak ale rozumem chápeš, že dítě trpí a poškozuje ho to. Potřebuješ chůvu, ještě dneska. Ale pevně doufám, že kecáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
8.7.23 22:50

@admin
Nahlasila jsem tuto diskuzi Adminum, aby to udali policii/OSPODu. Tyras sve dite.
Pokud milujes aspon pritele a nechces o nej prijit, tak mu okamzite vysvetli, ze potrebujes odbornou pomoc a ze se o vase dite musi starat on nebo nekdo jiny. Jinak az jednou zjisti, jak se chovas k jeho diteti, tak uz to tvuj pritel rozhodne nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5651
8.7.23 22:51

@Polední bouře musel by to někdo OSPODu nahlásit. Někdo z blízkých, pediatr, učitel. Lze zůstat v anonymitě. OSPOD pak posoudí, jestli se jedná o ohrožené dítě podle zákona o soc. právní ochraně dětí a pokud ano, nařídí dohled. Oznamovatel nikdy nedostane zpětnou vazbu, jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí