Lituju že mám děcko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
luccifera
8.7.23 22:55

Racionalne uvazujici clovek, ktery nechce potomstvo se nenecha uvrtat do ditete po VS s nulovou praxi. Takze nejaky laciny kalkul na udrzeni partnera, protoze jinak jsi nejen sociopat, ale navic mimoradne hloupa a to je opravdu smrtici kombinace

• Citovat
  • Upravit
5651
8.7.23 22:55
@Jednablbka píše:
@admin
Nahlasila jsem tuto diskuzi Adminum, aby to udali policii/OSPODu. Tyras sve dite.
Pokud milujes aspon pritele a nechces o nej prijit, tak mu okamzite vysvetli, ze potrebujes odbornou pomoc a ze se o vase dite musi starat on nebo nekdo jiny. Jinak az jednou zjisti, jak se chovas k jeho diteti, tak uz to tvuj pritel rozhodne nebude.

Zajímalo by mě, jestli Admini někdy něco řešili nebo dělali mrtvé brouky. Podle mě jako administrátoři sítě, mají ohlašovací povinnost nebo ne? Mohl by se k tomu @admin vyjádřit? Taky by mě to zajímalo, protože tohle je silně za hranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
8.7.23 22:57

@Veveří Presne…jinak to na policii poslu ja, ale Admini maji urcite pristup k vice informacim o uzivatelich. Ja mohu jen poslat odkaz na diskuzi a pokud ji zakladatelka mezitim smaze, tak „smula“. Admin si stahne i smazane diskuze, IP adresy apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
8.7.23 23:00

Příspěvek upraven 30.05.26 v 15:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
8.7.23 23:00
@Veveří píše:
Není statečná. Právě proto, že nemá emoce, pocit viny atd. jenom podtrhuje, že je to psychopatická osobnost. Nic z této diskuze ji neraní, nic se jí nedotkne, nic si z toho nevezme k srdci. Pro ni je psát o tom jako koupit deset rohlíků. Nehledá pomoc, spíš ji štve, že to nikomu nemůže říct a přitom má potřebu to vykřičet do světa. Je to člověk, kterého bych nechtěla ve své blízkosti a jde z ní strach. Měla by okamžitě vyhledat psychiatra. Okamžitě. Nechápu, že to přítel nevidí, co má doma. Ona je „to“.Příspěvek upraven 08.07.23 v 22:43

Jenze ona za to nemuze, psychopatie je geneticka a lecba na to neexistuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
8.7.23 23:03

Děvčata, obávám se, že tady můžeme ztrhat klávesnici, ale je to houby platné. Ona nechce poradit, ona se chce jenom litovat, jak je na tom špatně. Ještě jsem si chvilku myslela, že jí aspoň trochu záleží na tom děcku, ale ne. Kdyby se mu něco stalo, tak to s ní ani nehne. Toto prostě nepochopím. Jako že tak teda dobře, tak ti porodím dítě, abych o tebe nepřišla, ale dál mě to nezajímá? Tady je určitě nějaká, a dost závažná, psychická porucha. A divím se, že si toho nevšiml partner, někdo z rodiny nebo dětská doktorka. To se musí umět dobře přetvařovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
8.7.23 23:03

Příspěvek upraven 30.05.26 v 15:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
8.7.23 23:05

Budu to brat tak, jakoze troll nejsi… je mi na bliti uz jen z toho, ze miminko nazyvas „to“. Kdybys ho nazvala normalne, jako treba jmenem nebo miminkem, mozna bych jeste prihmourila oko a poradila ti, at jde na rodicak tatinek a ty praskni do bot. Ale takhle jsi pro me jen kus spiny, co si dite nezaslouzi. Sbal si ten tvuj batuzek a jdi na vandr daleko od ditete :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5651
8.7.23 23:06
@Jana525 píše:
Jenze ona za to nemuze, psychopatie je geneticka a lecba na to neexistuje

Léčba na to existuje, i když vyléčitelné to není. Psychopatů je kolem nás mraky, viz učení Radkina Honzáka. Každopádně ona se nemůže takto „starat“ o dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
8.7.23 23:10
@Veveří píše:
Léčba na to existuje, i když vyléčitelné to není. Psychopatů je kolem nás mraky, viz učení Radkina Honzáka. Každopádně ona se nemůže takto „starat“ o dítě.

Jo to souhlasim, bude to muset rict partnerovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
8.7.23 23:13

Já si myslím, že tohle je právně nepolapitelné. Dítě je čisté, najedené a nikdo ho neslyší. Znám takovou matku. Dítě koukalo vypadnout co nejdříve z domu a jet si svůj vlastní život. Domů se nevrací, k matce nemá žádný vztah. Vlastně už vychovává své dítě a je to jako nebe a dudy. Asi nemá nic moc vzpomínky, ale její mateřství jí tu mezeru dostatečně vyplní. Alespoň to tak zatím vypadá.

@Veveří píše:
Zajímalo by mě, jestli Admini někdy něco řešili nebo dělali mrtvé brouky. Podle mě jako administrátoři sítě, mají ohlašovací povinnost nebo ne? Mohl by se k tomu @admin vyjádřit? Taky by mě to zajímalo, protože tohle je silně za hranou.
  • Citovat
  • Upravit
74217
8.7.23 23:18

To je hrozné. A smutné. Děsivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
8.7.23 23:24
@Eleeenka píše:
Já si uvědomuju, že ho týrám, ale nic to se mnou nedělá, nemám asi na to, abych něco cítila. Jen přítel je jediná výjimka ♥️, ve vztazích před ním jsem neustále podváděla a ještě se těm klukům vysmívala do obličeje. Jinak samozřejmě lituju sebe, to jo, nad sebou se dokážu dojmout až moc.
A ano, měla jsem to už jako dítě, co mi říkali naši, tak jsem prý už ve školce ostatním dětem záměrně ubližovala a měla z toho radost. V rodině to nemáme, nebo o nikom nevím. [/cita vypada jako nejaka porucha osobnosti.
@Eleeenka píše:
Já si uvědomuju, že ho týrám, ale nic to se mnou nedělá, nemám asi na to, abych něco cítila. Jen přítel je jediná výjimka ♥️, ve vztazích před ním jsem neustále podváděla a ještě se těm klukům vysmívala do obličeje. Jinak samozřejmě lituju sebe, to jo, nad sebou se dokážu dojmout až moc.
A ano, měla jsem to už jako dítě, co mi říkali naši, tak jsem prý už ve školce ostatním dětem záměrně ubližovala a měla z toho radost. V rodině to nemáme, nebo o nikom nevím.

To vypada jako nejaka porucha osobnosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
8.7.23 23:27

Znám takovou dokonce osobně z rodiny…jeste si udělali 3 děti po roce. Když jim bylo kolem 3let zabalila to a utekla. Dala děti k babičce, že si jde zařídit doktora. Nevracela se tel vypnuty a doma našli dopis jak to nedává nechtěla je atd. Zmizela změnila si číslo..pak ji našel právník a poslala alimenty. Kdyz dětem bylo přes 15r ukazála se a teď si hraje na matku a škodí otce kde může a děti ji to věří a odstěhovali se k ní a otce zavrhli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
8.7.23 23:27

Ale také to může být pouhá pohodlnost, lenost, sobeckost.

@Tarjei píše:
To vypada jako nejaka porucha osobnosti..
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure