Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Nevite kde bych mohla sehnat? Vsude vidim jen cele.. A nevite kde prodavaji klicky?? Dekuji ![]()
Mleté nepůsobí tak dobře jako celé… při mletí se uvolňuje omega, takže když koupíš mleté, je to skoro k ničemu
ale jinak nevím, kde se prodává…
@Halibar píše:
Mleté nepůsobí tak dobře jako celé… při mletí se uvolňuje omega, takže když koupíš mleté, je to skoro k ničemuale jinak nevím, kde se prodává…
Ja jsem prave myslela ze je mlete lepsi.. Ze takto tam jsou alespon vsechny latky ktere obsahuje.
@Halibar jenomze zas cele je k nicemu, protoze rozkouses minimum a cele projde travicim traktem bez vyuziti vseho cenneho a tak, jak ho spolknes, vyjde ven.Pak si vyber
.Nejlepe je namixovat tesne pred uzitim.
@Halibar píše:
Mleté nepůsobí tak dobře jako celé… při mletí se uvolňuje omega, takže když koupíš mleté, je to skoro k ničemuale jinak nevím, kde se prodává…
Celé právě nepůsobí vůbec, tělo není schopné ho trávit.
Nejlepší je mlít doma před použitím nebo namáčet a rozmixovat.
@Zuzuku ja si koupila v DM cele a doma si ho rozmixovala. Ale mixuju po castech, protoze jsem na netu nasla, ze pokud se rozmixuje, musi se co nejdriv spotrebovat. No a pridavam si ho do jidla.
Uprava lneneho seminka je pry dvoji:
bud nechat cele seminka pres noc ve vode, vytvori se sliz, seminka zmeknou a to pak vypit
a nebo namlit, ale zas rychle spotrebovat
@Eemii ano, právě proto se musí koupit celé, namočit a rozemlít až po namočení
Jinak i celé účinkuje, já si ho jen namáčela, vypila jsem všechno a pak se hezky čistila, díky tomu jsem měla i hladší průběh porodu… jsem si udělala v podstatě klystýr doma
(nevím jak se to píše přesně
)
Já mám raději celé do salátu.
Ale mleté mají v dmku to jsem tam kupovala, když jsem byla těhotná kdysi. Že dřív mi vadilo pokousat celé a teď to mám naopak.