Lněné semínko mleté

74
8.5.16 17:29

Lnene seminko- mlete

Nevite kde bych mohla sehnat? Vsude vidim jen cele.. A nevite kde prodavaji klicky?? Dekuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1240
8.5.16 17:35

V DMku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
8.5.16 17:36

Mleté nepůsobí tak dobře jako celé… při mletí se uvolňuje omega, takže když koupíš mleté, je to skoro k ničemu :) ale jinak nevím, kde se prodává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
8.5.16 17:42
@Halibar píše:
Mleté nepůsobí tak dobře jako celé… při mletí se uvolňuje omega, takže když koupíš mleté, je to skoro k ničemu :) ale jinak nevím, kde se prodává…

Ja jsem prave myslela ze je mlete lepsi.. Ze takto tam jsou alespon vsechny latky ktere obsahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21915
8.5.16 17:42

@Halibar jenomze zas cele je k nicemu, protoze rozkouses minimum a cele projde travicim traktem bez vyuziti vseho cenneho a tak, jak ho spolknes, vyjde ven.Pak si vyber :).Nejlepe je namixovat tesne pred uzitim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
8.5.16 17:48
@Halibar píše:

Celé právě nepůsobí vůbec, tělo není schopné ho trávit.

Nejlepší je mlít doma před použitím nebo namáčet a rozmixovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
8.5.16 18:01

@Zuzuku ja si koupila v DM cele a doma si ho rozmixovala. Ale mixuju po castech, protoze jsem na netu nasla, ze pokud se rozmixuje, musi se co nejdriv spotrebovat. No a pridavam si ho do jidla.
Uprava lneneho seminka je pry dvoji:
bud nechat cele seminka pres noc ve vode, vytvori se sliz, seminka zmeknou a to pak vypit
a nebo namlit, ale zas rychle spotrebovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
8.5.16 18:33

@Eemii ano, právě proto se musí koupit celé, namočit a rozemlít až po namočení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
8.5.16 18:35

Jinak i celé účinkuje, já si ho jen namáčela, vypila jsem všechno a pak se hezky čistila, díky tomu jsem měla i hladší průběh porodu… jsem si udělala v podstatě klystýr doma :D (nevím jak se to píše přesně :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.5.16 18:55

Já mám raději celé do salátu.
Ale mleté mají v dmku to jsem tam kupovala, když jsem byla těhotná kdysi. Že dřív mi vadilo pokousat celé a teď to mám naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková