Vlasy - radikální změna - ano, či ne?

Anonymní
6.5.16 09:20

Vlasy- radikální změna, ano ci ne?

Prosím o zachování anonymu, nechci aby si někdo spojil nick s fotkou:-)

Holky, dneska jsem vecer objednana ke kadernikovi. Chtela jsem radikalni zmenu, z dlouhych vlasu na kratke. Muzete mi prosim poradit, jestli delam dobře? :lol: Jsem se nejak zacla bat :oops: Vlasy chci ostrihat, protoze je mam hodne suche a znicene, hodne mi padaji(zhubla jsem). prikladam foto mé a požadovaného strihu, asi..

ps: barvu asi menit nebudu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
49159
6.5.16 10:40

Fotka není k zobrazení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
6.5.16 12:18

Fotku není vidět, zkus to znovu…jinak pro úplně radikální střihnutí z fakt dlouhých do úplně krátkých bych nešla - spíš postupně - třeba o 5 cm nebo tak ;)…a pokusit se zregenerovat - henna, bylinky atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
6.5.16 13:14

Já jsem měla vlasy pod zadek a po porodu jsem se nechala ostříhat na krátko-vlasy jsem měla po uši. Myslím, že k dětem je to lepší a také když mi teď vypadne vlas, není tak vidět, jako ten dlouhý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LvE
435
6.5.16 13:33
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymu, nechci aby si někdo spojil nick s fotkou:-)

Holky, dneska jsem vecer objednana ke kadernikovi. Chtela jsem radikalni zmenu, z dlouhych vlasu na kratke. Muzete mi prosim poradit, jestli delam dobře? :lol: Jsem se nejak zacla bat :oops: Vlasy chci ostrihat, protoze je mam hodne suche a znicene, hodne mi padaji(zhubla jsem). prikladam foto mé a požadovaného strihu, asi..

ps: barvu asi menit nebudu.

Ahoj,
taky jsem se tak rozhodovala a udělala jsem to tak, že jsem postupně zkracovala, nemám ráda rapidní změny-protože ostatních reakce jsou někdy…
ale jdi do toho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková