Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Fotku není vidět, zkus to znovu…jinak pro úplně radikální střihnutí z fakt dlouhých do úplně krátkých bych nešla - spíš postupně - třeba o 5 cm nebo tak
…a pokusit se zregenerovat - henna, bylinky atd…
Já jsem měla vlasy pod zadek a po porodu jsem se nechala ostříhat na krátko-vlasy jsem měla po uši. Myslím, že k dětem je to lepší a také když mi teď vypadne vlas, není tak vidět, jako ten dlouhý ![]()
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymu, nechci aby si někdo spojil nick s fotkou:-)Holky, dneska jsem vecer objednana ke kadernikovi. Chtela jsem radikalni zmenu, z dlouhych vlasu na kratke. Muzete mi prosim poradit, jestli delam dobře?
ps: barvu asi menit nebudu.Jsem se nejak zacla bat
Vlasy chci ostrihat, protoze je mam hodne suche a znicene, hodne mi padaji(zhubla jsem). prikladam foto mé a požadovaného strihu, asi..
Ahoj,
taky jsem se tak rozhodovala a udělala jsem to tak, že jsem postupně zkracovala, nemám ráda rapidní změny-protože ostatních reakce jsou někdy…
ale jdi do toho ![]()
Prosím o zachování anonymu, nechci aby si někdo spojil nick s fotkou:-)
Holky, dneska jsem vecer objednana ke kadernikovi. Chtela jsem radikalni zmenu, z dlouhych vlasu na kratke. Muzete mi prosim poradit, jestli delam dobře?
Jsem se nejak zacla bat
Vlasy chci ostrihat, protoze je mam hodne suche a znicene, hodne mi padaji(zhubla jsem). prikladam foto mé a požadovaného strihu, asi..
ps: barvu asi menit nebudu.