Zhubnutí nejedením zkušenosti

Anonymní
7.5.16 10:55

zhubnutí nejedením zkušenosti

Ahoj, dnes začínám s dietou že budu jíst jen zeleninu a ovoce a hodně pít, nikdy jsem to nezkoušela, proto ocením vaše zkušenosti. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102087
7.5.16 10:58

Že je to blbost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
7.5.16 11:01

Absolutní blbost…přečti tuto knížku a budeš vědět víc proč je to blbost http://www.fitstore.cz/…-to-nevedi-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.5.16 11:05

…že jsi na úspěšné cestě k jojo efektu :-) pokud se budeš po zhubnutí stravovat stejně jako dříve, tak se ti to vrátí a nabereš ještě něco k tomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.5.16 11:06

Jo já průběžně držím frutarianskou (ovocne, oříšky, semínka, některé druhy zeleniny) nebo vitarianskou (ji se ovoce i zelenina čerstvá).
Ted mám pauzu, od června chci zas přes prázdniny najet na tenhle režim.
Průběžně ji držím několik měsíců, pak si dam pauzu zas jiny režim držím.
A jo zatím úspěšně dál hubnu.
Už jsem si zasadila dva balíčky salátu, kedluben atd. Za týden nasadim rajčata, papriky, okurky, takže příprava probíhá. Přes léto tak ji spousta lidí v těch vedrech ani si to neuvědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.16 11:06

Myslím že zhubnu za krátkou dobu hodně a o to mi přesně jde. To že to naberu zpět nemusí být automatické.

• Citovat
  • Upravit
74217
7.5.16 11:07

Mi se zatím žádný jojo efekt slibovaný nedostavil, asi je něco spatne :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
7.5.16 11:08

Jé tohle zkoušela moje sestra v 15, po týdnu zkolabovala a skončila na kapačkách v nemocnici. Než se jí podařilo potom nastartovat metabolizmus tak aby nepřibírala „ze vzduchu“ trvalo to dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.16 11:12
@Heivka píše:
Jé tohle zkoušela moje sestra v 15, po týdnu zkolabovala a skončila na kapačkách v nemocnici. Než se jí podařilo potom nastartovat metabolizmus tak aby nepřibírala „ze vzduchu“ trvalo to dva roky.

nestraš

• Citovat
  • Upravit
832
7.5.16 11:13

Ja drzim mesic dietu a zhubla jsem 5 kg, kdybych to dodrzoval prisne tak jsem zhubla i vic. Ale zase si rikam co bych z toho zivota mela. Jim ovoce, zeleninu, a hlavne hodne bilkovin. Maso, vajicka, mlecne vyrobky. Ted jsem uplne vyradila pecivo, sladke i slane. A samozrejme cokoladu, bramburky, sladke napoje, ale ty jsem nepila nikdy. Rano si na dobrou naladu dam kousek cokolady, ke snidani ananas, tri lzice musli a bily jogurt. Pak si davam pres den kafe, ktere nesladim ale dam si treba late. Zase to tak nehrotim. V diete jsou dulezite ty bilkoviny, nepriberes po nich, a telo hubne uz jen tim ze je spaluje. Je narocne je strávit. Myslim ze jen zelenina a ovoce je nesmysl. Budes mit hlad a budou ti chybet ty bilkoviny. A jeste je dulezite jist pravidelne po 3 - 4 hodinach. To je moje zkušenost. Az zhubnu na kolik chci tak mam v planu nejsit pecivo a davat si polovicni porce priloh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
7.5.16 11:20
@Anonymní píše:
Myslím že zhubnu za krátkou dobu hodně a o to mi přesně jde. To že to naberu zpět nemusí být automatické.

Je to automatické a navíc si můžeš přivodit vážné zdravotní problémy. Jestli chceš zhubnout, jez malé porce čehokoliv a pravidelně.

• Citovat
  • Upravit
15688
7.5.16 11:21
@Anonymní píše:

Je to naprosto automatické. Ale dělej si co chceš. Ty si prasíš zdravíš. Nám je to víš kde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.5.16 11:22
@Anonymní píše:
nestraš

Neboj se. Bílkoviny a tuky co telo potřebuje jsou v orechoch, seminkach.
Mandle. Nejčastěji jim mandle při takovém rezimu.
Hodně se ji hlavkovy a ledový salát atd. Hlad není, ani chutě mé nepřipadají.
Moje běžná večeře je okurek sal., rajčata, paprika, salat, lnenyma, slunecnicovyma, chia seminkama.
Ani jednou jsem neměla pocit vyčerpanosti, unavenosti. A to cvicim.
Někdo tu píše, že měl zničený metabolismus. Mám opačný pocit. Mě se tak nastartoval, že mě ráno přesně ve stejný čas budí kručení v břichu, že mám vstát jít se napít a snidat. Není to o hladovění. Musíš jíst pravidelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
7.5.16 11:25

Takovéhle pokusy o zhubnutí jsou hloupost. Ovoce a zelenina nedokáží tělu poskytnout živiny, které potřebuje ke správnému fungování těla jako celku. Bez sacharidů, tuků i bílkovin tělo nebude fungovat tak, jak má. Zkusila bych se spíš rozumně zamyslet nad tím, co tělu prospívá a co ne. Není to zase tak těžké jíst kvalitní a vhodné potraviny :) Takovouhle dietou si člověk zadělává akorát na zdravotní problémy. Neříkám, že někteří lidé takové diety nedrží a jsou v pořádku, ale člověk musí koukat do budoucna, to že teď hubnou je jasné, když tělo zpracovává všechno, co má, ale v budoucnosti z toho koukají akorát problémy a zdravotní obtíže. Fakt bych spíš racionálně popřemýšlela nad tím, co je a co není zdravé jíst :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
7.5.16 11:27

@Kelsey Jistě,počkej si pár měsíců a budeš se hodně divit. Kazit si zdraví, to umí kde kdo, ale pak brečí. Každého věc, jak se ke svéme tělu, zdraví staví. Projíst se k obezitě, to jde rychle, ale kila dát dolů už hůř. Co tak se necpat a nepřibrat? není to jednodužší?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková