Lodger Bunker - jak oblékat dítě v zimě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3170
14.11.12 14:44

Loni jsem dávala vložku až od 0 stupňů. To měl malý půl roku. Teďka už je chodící, vložku používám místo deky a fusák dávám taky až od 0 stupňů, takže dneska ráno jsem mu ho dala :) Spojovat už to dohromady letos asi nebudu, ta vložka je fakt malá a je to škoda. Je to jenom jakoby za záda a pod zadek, jenomže pod bundu ho stejnak oblíkám víc jak pod kalhoty, protože horní polovinou těla je venku, i když je ve fusáku. A tak mi přijde, že by se tam zbytečně pařil a na ty nohy to stejnak mít nebude :nevim:
@suik jestli budete převážně v dopravních prostředcích, tak bych tam tu vložku nedávala, myslím, že by se tam prcek potil. Ještě kor v autosedačce. Malému bylo v autosedačce vždy větší vedro než třeba v kočáru…Asi jak tam je míň místa, tak se to líp vyhřeje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
20.12.12 15:14

Tak nevím, jestli dobře chápu tu funkci té vnitřní chlupaté vložky. Když do toho dám mé 58 cm dlouhé dítě tak, že má nožičky úplně nakonci té vnitřní vložky (která končí někde v polovině toho fusaku :roll: ), tak má pak venku půlku hrudníku. Jaký to má smysl? Nebo to dělám nějak špatně? :think: A nebo to tak má být a prostě na horní část těla dát víc vrstev (nechávám jen bodyčko a nahoru dávám svetřík)… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
20.12.12 15:37

@jenny.fields je to přesně, jak ty říkáš a trochu mi uniká smysl. Řekla bych, že je důležité, aby bylo dítě v teple i z vrchu a ne jenom odspod. Takže jsem to letos (syn má rok a půl) vymyslela tak, že ho dám jen do toho vnějšího fusáku a tu vnitřní vložku mu dám jako deku přes nohy a hrudníček a pak zavinu vnější fusák. Ale když byl miminko v hlubokém, tak jsem fusák nechávala, jak má být, stejnak tam měl ještě nánožník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
20.12.12 15:47

@Markéta2208 Já ho chci použít jen tuhle zimu, pak ho prodám, na větší mám emitex.
Ale je to opravdu blbě vymyšlené za ty prachy :cert: Navíc zdola je to podle mne chráněné víc- matrace v kočárku, ten spodek fusaku.
Takže jsi vzala tu vložku a vlastně ji jako by otočila, zasunula nohy do ní a přikryla zeshora dítě :think: To je dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
20.12.12 16:01

@jenny.fields jj, přesně, jak píšeš, prostě mu to místo zespodu dám zvrchu a podsunu pod nožky…A pak zavinu vnějším fusákem. Taky mi to přijde nelogické, mít víc vrstev odspodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
20.12.12 18:01

Taky mam a nechapu…ale syn se tam jeste vejde. Jen tu spodni cast nema uplne nahoru, ale nohy to kryje, kdyz ho dobre zababusim, tam mu kouka jen hlava.

loni dcera tu vlozku uz nemela, stacilo to, byla vic oblecena, taky jsem ji vyndavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
20.12.12 18:46

Jak říká moje matka, odspodu musí mít dítě teplo. Jen sedí a nehýbe se. :D
Takže máme larisu, Lodger bez vložky a larisa ještě kryje nohy přes fusak.
Vnitřní část jsem použila snad jen 3× a to v loňském roce.
Pak má ještě nánožník. Nožky má vždy teplé, když přijdeme domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3196
13.1.13 20:15

Tak já tu vnitřní vložku používám, mám jí připnutou ve fusaku tak, jak má být, na ty poutka. Malé bude 5 měsíců a vejde se do ní, dole jí má trošku přes nožičky a hlavně zavinu ty boky a tím pádem to má přes celé tělíčko, pak přes to zavinu tu vrchní a je celá krásně schovaná, kouká jí jenom obličej. Ale je fakt, že příští zimu tu vložku bude mít max. jako podložku, to už na zavinutí nebude ani náhodou. Ale myslím, že když to bude hřát odspodu, tak to bude příjemné. Viděla jsem teď takhle jednu maminku s větším dítětem, tak něco mezi 1,5 - 2 roky a měli to tak, pod dítětem ve fusaku vložka jako podložka a zavinutý jenom vrchní fusak samozřejmě. Jinak teda jsem s Bunkerem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
13.1.13 20:44

Akorat si rikam, ze na otevrenej sportak neni zrovna nejteplejsi… To je spis tak na podzim :nevim:

@LuMari koukam, ze mas o den mladsi holcicku jak ja :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
13.1.13 22:37

@Manifee když máš nánožník, tak to je v pohodě. Jezdíme celou zimu s Lodgerem a je v něm krásně teplo. Ve velkých mrazech stejnak nechodíme ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
13.1.13 23:41

@Markéta2208 aha, vidis. Nanoznik me nenapadl. Tak super! Se hned po nejakym podivam. To bude u nas za chvili aktualni. Mala uz se pomalu do korbicky nevejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková