Los jako dárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.11.22 08:00
@a12 píše:
No jo, tak oni to kupujou s vidinou toho, že třeba to štěstí padne na ně a uz hluboko do kapsy mít nebudou.
Zas lepší než třeba cigára, tam nechápu, kde ty prachy berou.
Kdybych si každy losování vsadila sportku za ty prachy co oni prokouri, tak si myslim, ze i něco vyhraju :lol:

Tak ono by bylo nejlepší nekupovat ani cigára, ani losy a podobné nesmysly a myslím, že někteří lidi by koukali kolik peněz vlastně doopravdy mají :lol:

Jinak ano, sází peníze, protože doufají, že tohle jim změní život :mrgreen: ale takhle jednoduše to bohužel nejde… To by pak byl každý ve vatě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61022
28.11.22 10:56
@Barevné klubíčko píše:
Tak ono by bylo nejlepší nekupovat ani cigára, ani losy a podobné nesmysly a myslím, že někteří lidi by koukali kolik peněz vlastně doopravdy mají :lol:Jinak ano, sází peníze, protože doufají, že tohle jim změní život :mrgreen: ale takhle jednoduše to bohužel nejde… To by pak byl každý ve vatě :mrgreen:

No jo, někomu se to ale povede :lol:
A samozřejmě když člověk nekupuje losy, nesazi, tak ani nemůže nic vyhrát :lol: ja taky vždycky rikam až vyhraju ve sportce.. A pak si rikam no jo, ale to bych si někdy musela nejdřív vsadit :mrgreen: ale jo, asi po roce jsem si vsadila a vyhrála 500,tak hned jsem vsadila další a zase jsem vyhrála na novou sázku, do třetice asi jen 120 kc po 4. Uz nic, další uz jsem nedávala :mrgreen: ale pořád jsem v plusu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
28.11.22 11:16

Já třeba losy jako rárek dávám relativně často. Samozřejmě že ne jako jediný dárek, spíš jako doplněk k jinému dárku. Líbí se mi ten moment napětí a naděje na výhru a radost pokud tam nějaká výhra je. Když není, tak se akorát zasmějeme a jede se dál.
Samozřejmě že je to hazard jako každý jiný, takže pokud člověk nemá extrémní štěstí, tak je to prodělečné. Pro mě je to zábava jako každá jiná a losy ráda dostávám a občas si nějaký i koupím. Ta zhruba stovka nebo dvě měsíčně co do toho vrazím mě nezruinuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
28.11.22 12:41
@Salome123 píše:
Mám zkušenost jako několikrát obdarovaná. Samozřejmě je to nesmysl a nejhorší dárek co kdo může dát. Nechápu, že to může vůbec někoho napadnout, pardon :nevim:

Vůbec bych to tak nezatracovala, stíhání losu poskytuje určitě napětí, hru, zábavu no a nakonec radost či zklamání.
Občas losy dávám jako dárek, ale jen jako takovy bonbonek pro zábavu a chvíle napětí, ne jako hl.dar.

Je špatně brát losy jako vyhazování peněz, vždyť si uvědomte, kolik původně dobře minenych dárků skončí v propadlišti dějin, když ne rovnou v popelnici pro jejich nevhodnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
28.11.22 12:44
@Mirča99 píše:
@Havlova v tom, že paní řekla že ŽÁDNÝ neni výherní.

to tam nikde napsané není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
28.11.22 12:50

Zakladatelko, doporučuju zjistit jaký by měl obdarovaný vztah k tomuto druhu „zábavy“. Pokud si sem tam vsadí, tak proč ne, asi to splní účel. Rozumování o prodělečnosti si asi nechám pro sebe, předpokládám že o to nestojíš.
Ale teda mně někdo dát los, tak mu to omlátím o hlavu. Nesnáším tenhle druh hazardu, moc se tím netajím a někdo mi to dát, tak si myslím, že ten člověk o mně vůbec nic neví.

• Citovat
  • Upravit
Parninas
28.11.22 12:52
@Mirča99 píše:
@SlečnaDahlia aha. Takže když si koupíte los, nikdy nevyhrajete větší částku než byla kupní hodnota? :lol: :lol: :lol: :lol: Tak proč babi tenkrát asi před 20ti lety vyhrála půl mega? A že to tenkrát byly peníze. :lol:
:roll:
Já se fakt snažím nedávat si lidi, co pravidelně kupují losy, do škatulky. Ale teda ty mi to neulehčuješ…
  • Citovat
  • Upravit
Parninas
28.11.22 12:54
@Vagnerkanik píše:
Zlata rybka za 500 není prodelačna tam je aspoň minimální výhra 200 Kč :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Těch -300 není tedy prodělečných nebo co?
  • Citovat
  • Upravit
boricmytu
28.11.22 13:04

Jesus, to je ale otázka, už z principu nemůže být nějaký zázračný pouze výherní. Funguje to cca tak, že 70 až 80% z toho co inkasují tak vrací zpět v podobě výher.

Ale jako dárek to není špatná věc, ale to spíše losy 200 Kč/ks a více, tak když už se vyhraje, tak to aspoň stojí za to, v naší rodině to kdysi bylo 100 000 Kč (strýc tehdy hleděl a šlo na něm i vidět, jak darování losu „lituje“). U losů je totiž jistota, že tam ty výherní losy opravdu jsou, spíše jde o štěstí, aby to byl právě ten váš… :D

Ale u každého losu si to můžete zjistit, toto je třeba Černá perla za 200 Kč:

Celkem je vydána emise 1 500 000 kusů losů této okamžité loterie. Částka určená na výhry činí 231 000 000 Kč při celkovém počtu 585 211 výherních losů v emisi.

• Citovat
  • Upravit
a12
61022
28.11.22 13:44
@Parninas píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Těch -300 není tedy prodělečných nebo co?

Ne pro obdarovanýho :lol: ten je 200 plus a ten, co los daroval je tak i tak - 500 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
28.11.22 13:46
@a12 píše:
Ne pro obdarovanýho :lol: ten je 200 plus a ten, co los daroval je tak i tak - 500 :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: máš recht
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný