Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@siamka7 a moc se mi líbí ty černé botky…kdyby mě nechyběla noblesa…a teda měla přebytečných pár desítek tisíc ![]()
@siamka7 píše:
Tak už ji mám doma holky, nádhera a bylto nazapomenutelný zážitekmám smetanový šátek a neverfullku, a nechala jsem si tam rytcem vyrýt zlatem své iniciály
ty inicialy jsou moc hezke! To ani nevim, ze delaji.. ![]()
@my_nickname píše:
ty inicialy jsou moc hezke! To ani nevim, ze delaji..
no já jsem tam právě jela s kámoškou která má doma LV tak za 250000,a nechala si vyrýt inicály do peněženky. ale ten rytec tam prý bývá jen 2 týdně, to byla náhoda že tam zrovna byl, jinak bych si pro to musela jet přes celou republiku, nebo by mi to pak poslali poštou ![]()
@siamka7 gratuluju, je krásna. I ten šátek..
Holky, ty kabelky jsou moc krásné, ale vůbec nevím, kam bych je nosila
já jsem na sportovní věci, trička, tenistky..vždycky jsem chtěla nosit hezke obleceni a boty na podpatku, ale prosté se v tom necitim. Třeba jednou dorostu ![]()
@mlsalkaM píše:
@siamka7 gratuluju, je krásna. I ten šátek..Holky, ty kabelky jsou moc krásné, ale vůbec nevím, kam bych je nosilajá jsem na sportovní věci, trička, tenistky..vždycky jsem chtěla nosit hezke obleceni a boty na podpatku, ale prosté se v tom necitim. Třeba jednou dorostu
díky, tak já jsem elegantní typ, první tenisky jsem měla až v 25 letech, jinak pořád chodím na vysokých podpadcích ![]()
@siamka7 píše:
Tak už ji mám doma holky, nádhera a bylto nazapomenutelný zážitekmám smetanový šátek a neverfullku, a nechala jsem si tam rytcem vyrýt zlatem své iniciály
Nadhera. ![]()
@siamka7 píše:
@Weru @Burj Chalifa![]()
![]()
![]()
Budeš krásná upravená maminka ![]()
@Burj Chalifa píše:
Budeš krásná upravená maminka
to jo
čekám až porodím a hodím se opět do kupy ![]()
@siamka7 píše:
to jočekám až porodím a hodím se opět do kupy
Toho si hrozně cením.
Bohužel, spousta ženských na vzhled po porodu zcela rezignuje a je na ně hrozný pohled.
@Burj Chalifa píše:
Toho si hrozně cením.Bohužel, spousta ženských na vzhled po porodu zcela rezignuje a je na ně hrozný pohled.
A nekdy se to s nimi tahne od porodu do duchodu ![]()
@Weru píše:
A nekdy se to s nimi tahne od porodu do duchodu
Mateřství občas fakt nekrášlí.
Takhle musím zase zpátky vypadat
je mi 39 let, koukněte a mažu ![]()