Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Burj Chalifa píše:
velmi elegantní
Miluji leginy a je jim jedno, ze vazi metrak
![]()
@Cayse píše:
@Weru jooooo to je vonoooaj s dřevákama na moderní způsob
botky tedy vypadají dost nepohodlně ![]()
A pak, kdyz vyjdu v kalhotech, halence a botech na steklu, upozornuji, ze zcela zahalena, tak se za mnou otaceji a ja si pripadnu jako slapka ![]()
@Weru ta první fotka by odpovídala a ty zbývající se obávám že jsou češky..bo to v Pardubicích vídám taky a holanďanky to nejsou..
@Cayse píše:
@Weru ta první fotka by odpovídala a ty zbývající se obávám že jsou češky..bo to v Pardubicích vídám taky a holanďanky to nejsou..
Jsou to holandanky
![]()
@Burj Chalifa píše:
botky tedy vypadají dost nepohodlně
Muz mi tu tvrdi, ze jsou drevaky pohodlne a ze je to zdravotni obuv + chrani nohu
![]()
@Weru píše:
Muz mi tu tvrdi, ze jsou drevaky pohodlne a ze je to zdravotni obuv + chrani nohu![]()
dřevo se moc nerozšlápne, co ![]()
@Weru píše:
Jsou to holandanky![]()
tak jsme v řiti…bo to češky okoukaly od nich taky.-.
@Burj Chalifa píše:
dřevo se moc nerozšlápne, co
já si taky myslím že musí ty boty dřít…
@Cayse píše:
já si taky myslím že musí ty boty dřít…
Musíš si uvnitř nechat narůst mech ![]()
@Burj Chalifa píše:
Musíš si uvnitř nechat narůst mech
tvl…na plíseň bych věděla jak ale na mech..jsem krátká ![]()
Teda holky, bych asi do LV kabelky nešla, kvůli tomu, že každá druhá na ulici fake
mimo tuhle http://m.louisvuitton.eu/…YTHON-N90300 no ale ta už je něco přes 50
tahle je teda z hadiny, tak možná ješte víc a to si
Taky se mi tedy ještě líbí ty novy Never full v epi kůži. Jinak šátky jsou super. Jsem zamilovaná do denim kolekce. To už pak opravdu stací bílý triko a džíny a vypadá to ůplně jinak. Mám dva a tahám je celou zimu. Bohužel se strašne zachytávají nitky o prstýnky atd. Tak ten jeden už má chudák dost. Asi to bude chtít obnovu
ale to zas bude doma řečí, že utrácim.
Jinak jsem si teď vyhlídla kabelku Tory Burch, je to cenově přeci jenom přijatelnější. http://www.toryburch.com/…1149704.html?… Bohužel kabelky dost rasím a vždycky je po 2-3 letech na odpis
tu odřený bok, tu skvrna pd parfému…chjo. Závidím těm, co si dokážou věci udržet dlouho pěkné u kabelek mi to nejde ![]()