Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Hmm, kdysi jsem jednu lv dostala. Měla svůj pytlíček na úschovu, kožená ucha co se se omakala, byla prošívaná a měla vevnitř vinětu - ale věřím že to byl hodně dobrý fekj. Na netu lv jsem ji našla takže neznámý typ to nebyl - ale ucha se totiž nakonec odlepila - prostě to nemělo to co origoš - stehy co by to jistili, nevěřím že se uši lepí. Nosila jsem to jen do menších měst a stejně si připadala blbě, stejně bych si připadala ale i s origošem - já totiž utrácím za jiné věci než oblečení (teda ne že chodím jako socka nebo žiju z vietnamských hadrů) ale je trapné když to všechno neladí. Takže moje asi fejka skončila v popelnici, chtěla jsem ji prodat, ale nenám kýbl prodat fejku a na hraní pro dceru to překáželo ![]()
@siamka7
nezapomeň se stylově obléci, aby na tebe obsluha nekoukala jak na sociála ![]()
@Cayse píše:
@Burj Chalifa a víš že jsem dloooouho neviděla kabelku od Lacoste?
A víš, že vlastně já taky ne? Máš pravdu, nejsou moc vidět. A to je vlastně dobře. Jsou prakticky nerozbitné, omyvatelné a hezké, stylové.
@Cayse píše:
@siamka7nezapomeň se stylově obléci, aby na tebe obsluha nekoukala jak na sociála
Rusové tam chodí v teplácích s lampasy.Ty poznáš na první pohled.
@Burj Chalifa píše:
Rusové tam chodí v teplácích s lampasy.Ty poznáš na první pohled.
jo to sem taky slyšela
hamba by mě mlela..ale ti prodávající (jak na ně promluvíš rusky či anglicky s ruským přízvukem) tak na ně nekoukají tak blbě jako když tam vleze čech v teplácích a gumákách
myslím to tak, že i když jsi slušně obléknutá ale ne ve „vrcholu mody“ už je to na nich vidět…opovržení bych to nazvala. Ale asi jak která - zažila jsem tam jednu takovouto osobu.
@Cayse píše:
jo to sem taky slyšelahamba by mě mlela..ale ti prodávající (jak na ně promluvíš rusky či anglicky s ruským přízvukem) tak na ně nekoukají tak blbě jako když tam vleze čech v teplácích a gumákách
myslím to tak, že i když jsi slušně obléknutá ale ne ve „vrcholu mody“ už je to na nich vidět…opovržení bych to nazvala. Ale asi jak která - zažila jsem tam jednu takovouto osobu.
Mají tam profesionální přístup ke všem. I k těm zlatozubým fešákům v teplácích, oni tam dělají tržby. K tomu mraky Japonců a Asiatů. Ale samozřejmě mají oko a odhad, kdo koupí teď nebo příště a kdo jen okukuje.
@Cayse píše:
@siamka7nezapomeň se stylově obléci, aby na tebe obsluha nekoukala jak na sociála
no, to asi né
já ted nic luxusního neobleču
už jsem jak koule
aspon si dám šátek od aspilon of london, na krk si ještě trefím
![]()
@Burj Chalifa jj, s tím bych i souhlasila - ale u jedné jsem se s profesionalitou moc nesetkala a bylo mi to až divné, protože jen dostat tohle místo je skoro jako skočit z orloje padákem.. důraz na osobní vystupování, jazyk, vzhled, přehled..je to skoro jako výběrko na agenta CIA
@siamka7 píše:
no, to asi néjá ted nic luxusního neobleču
už jsem jak koule
![]()
![]()
Kup si něco pro radost za porod. Alespoň drobnost. Maminka si taky zaslouží. ![]()
@Cayse píše:
Tuhle jsem nad tím tak přemýšlela, proč se za tou LV holky tak honí a přišla jsem na to, že v tom našem malém rybníčku jsme schopné rozpoznat jen logo a podle toho jedeme (Adidas, Nike, Puma,…) a máme nutkání to logo všude vystavovat. Ale třeba takovou kabelku od Hermes…nemá logo-nebudem to tolik kupovat. Teď ale nemluvím o cenách, které jsou závratné.btw -je tu někdo z horních deseti tisíc který by mi řekl, zda jeho přátelé poznají „nelogovou“ kabelku?
Nejsem z hornich, nejspis
. A mam pratele kteri poznaji nelogove kabelky.
@Cayse píše:
@Burj Chalifa jj, s tím bych i souhlasila - ale u jedné jsem se s profesionalitou moc nesetkala a bylo mi to až divné, protože jen dostat tohle místo je skoro jako skočit z orloje padákem.. důraz na osobní vystupování, jazyk, vzhled, přehled..je to skoro jako výběrko na agenta CIA
No, to je smutné. Jinak v Pařížské mají či měli prodavačku( uf, to slovo se sem skoro nehodí)Asiatku. Výborný nápad, Asiaté jim dělají velkou část tržeb.
@Burj Chalifa píše:
Kup si něco pro radost za porod. Alespoň drobnost. Maminka si taky zaslouží.
právě ![]()
@siamka7 píše:
no, to asi néjá ted nic luxusního neobleču
už jsem jak koule
![]()
![]()
krk určitě stačí - ten bude nejvíc vidět
![]()
@siamka7 píše:
právě
Udělej si radost. Obligátní zlato není přece podmínkou.
![]()
@Cayse píše:
A to je ceska specialitka ![]()