Louis Vuitton slevy

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
459
3.3.14 20:13

Hmm, kdysi jsem jednu lv dostala. Měla svůj pytlíček na úschovu, kožená ucha co se se omakala, byla prošívaná a měla vevnitř vinětu - ale věřím že to byl hodně dobrý fekj. Na netu lv jsem ji našla takže neznámý typ to nebyl - ale ucha se totiž nakonec odlepila - prostě to nemělo to co origoš - stehy co by to jistili, nevěřím že se uši lepí. Nosila jsem to jen do menších měst a stejně si připadala blbě, stejně bych si připadala ale i s origošem - já totiž utrácím za jiné věci než oblečení (teda ne že chodím jako socka nebo žiju z vietnamských hadrů) ale je trapné když to všechno neladí. Takže moje asi fejka skončila v popelnici, chtěla jsem ji prodat, ale nenám kýbl prodat fejku a na hraní pro dceru to překáželo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
3.3.14 20:13

@siamka7 :mrgreen: nezapomeň se stylově obléci, aby na tebe obsluha nekoukala jak na sociála :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.3.14 20:14
@Cayse píše:
@Burj Chalifa a víš že jsem dloooouho neviděla kabelku od Lacoste? :think:

A víš, že vlastně já taky ne? Máš pravdu, nejsou moc vidět. A to je vlastně dobře. Jsou prakticky nerozbitné, omyvatelné a hezké, stylové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.3.14 20:15
@Cayse píše:
@siamka7 :mrgreen: nezapomeň se stylově obléci, aby na tebe obsluha nekoukala jak na sociála :P

Rusové tam chodí v teplácích s lampasy.Ty poznáš na první pohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
3.3.14 20:20
@Burj Chalifa píše:
Rusové tam chodí v teplácích s lampasy.Ty poznáš na první pohled.

jo to sem taky slyšela :roll: hamba by mě mlela..ale ti prodávající (jak na ně promluvíš rusky či anglicky s ruským přízvukem) tak na ně nekoukají tak blbě jako když tam vleze čech v teplácích a gumákách :mrgreen: myslím to tak, že i když jsi slušně obléknutá ale ne ve „vrcholu mody“ už je to na nich vidět…opovržení bych to nazvala. Ale asi jak která - zažila jsem tam jednu takovouto osobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.3.14 20:25
@Cayse píše:
jo to sem taky slyšela :roll: hamba by mě mlela..ale ti prodávající (jak na ně promluvíš rusky či anglicky s ruským přízvukem) tak na ně nekoukají tak blbě jako když tam vleze čech v teplácích a gumákách :mrgreen: myslím to tak, že i když jsi slušně obléknutá ale ne ve „vrcholu mody“ už je to na nich vidět…opovržení bych to nazvala. Ale asi jak která - zažila jsem tam jednu takovouto osobu.

Mají tam profesionální přístup ke všem. I k těm zlatozubým fešákům v teplácích, oni tam dělají tržby. K tomu mraky Japonců a Asiatů. Ale samozřejmě mají oko a odhad, kdo koupí teď nebo příště a kdo jen okukuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
3.3.14 20:30
@Cayse píše:
@siamka7 :mrgreen: nezapomeň se stylově obléci, aby na tebe obsluha nekoukala jak na sociála :P

no, to asi né :mrgreen: já ted nic luxusního neobleču :mrgreen: už jsem jak koule :mrgreen: aspon si dám šátek od aspilon of london, na krk si ještě trefím :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
3.3.14 20:30

@Burj Chalifa jj, s tím bych i souhlasila - ale u jedné jsem se s profesionalitou moc nesetkala a bylo mi to až divné, protože jen dostat tohle místo je skoro jako skočit z orloje padákem.. důraz na osobní vystupování, jazyk, vzhled, přehled..je to skoro jako výběrko na agenta CIA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.3.14 20:31
@siamka7 píše:
no, to asi né :mrgreen: já ted nic luxusního neobleču :mrgreen: už jsem jak koule :mrgreen: aspon si dám šátek od aspilon of london, na krk si ještě trefím :pankac: :pankac: :pankac:

Kup si něco pro radost za porod. Alespoň drobnost. Maminka si taky zaslouží. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.3.14 20:32
@Cayse píše:
Tuhle jsem nad tím tak přemýšlela, proč se za tou LV holky tak honí a přišla jsem na to, že v tom našem malém rybníčku jsme schopné rozpoznat jen logo a podle toho jedeme (Adidas, Nike, Puma,…) a máme nutkání to logo všude vystavovat. Ale třeba takovou kabelku od Hermes…nemá logo-nebudem to tolik kupovat. Teď ale nemluvím o cenách, které jsou závratné.btw -je tu někdo z horních deseti tisíc který by mi řekl, zda jeho přátelé poznají „nelogovou“ kabelku? :)

Nejsem z hornich, nejspis :lol:. A mam pratele kteri poznaji nelogove kabelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.3.14 20:33
@Cayse píše:
@Burj Chalifa jj, s tím bych i souhlasila - ale u jedné jsem se s profesionalitou moc nesetkala a bylo mi to až divné, protože jen dostat tohle místo je skoro jako skočit z orloje padákem.. důraz na osobní vystupování, jazyk, vzhled, přehled..je to skoro jako výběrko na agenta CIA

No, to je smutné. Jinak v Pařížské mají či měli prodavačku( uf, to slovo se sem skoro nehodí)Asiatku. Výborný nápad, Asiaté jim dělají velkou část tržeb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
3.3.14 20:34
@Burj Chalifa píše:
Kup si něco pro radost za porod. Alespoň drobnost. Maminka si taky zaslouží. :kytka:

právě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
3.3.14 20:34
@siamka7 píše:
no, to asi né :mrgreen: já ted nic luxusního neobleču :mrgreen: už jsem jak koule :mrgreen: aspon si dám šátek od aspilon of london, na krk si ještě trefím :pankac: :pankac: :pankac:

krk určitě stačí - ten bude nejvíc vidět :pankac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.3.14 20:35
@siamka7 píše:
právě :mrgreen:

Udělej si radost. Obligátní zlato není přece podmínkou. :kytka: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.3.14 20:35
@Cayse píše:

A to je ceska specialitka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák