Louis Vuitton slevy

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8818
3.3.14 20:36

@Burj Chalifa Asiatku jsem tam nezažila. A je to fakt - oni to příjemné vystupování mají v krvi, pracovitost, skromnost…ani se jim nedivím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867

Jinac, ja radeji Pradu nez LV, ale jednou si jednu nekycovou asi koupim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
@Weru píše:
Nejsem z hornich, nejspis :lol:. A mam pratele kteri poznaji nelogove kabelky.

nekecej a přiznej se :mrgreen: fakt poznají? tak to koukám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.3.14 20:37
@Weru píše:
A to je ceska specialitka :mrgreen:

V Dubaji ti teplákovci byli taky a před LV byla fronta včetně šejků, pouštěli po skupinkách. Inu chudá země…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.3.14 20:38
@Cayse píše:
nekecej a přiznej se :mrgreen: fakt poznají? tak to koukám

Jojo, poznaji, ale ne vsechny :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
3.3.14 20:39
@siamka7 píše:
no, to asi né :mrgreen: já ted nic luxusního neobleču :mrgreen: už jsem jak koule :mrgreen: aspon si dám šátek od aspilon of london, na krk si ještě trefím :pankac: :pankac: :pankac:

Myslíš Aspinal? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.3.14 20:39
@Burj Chalifa píše:
V Dubaji ti teplákovci byli taky a před LV byla fronta včetně šejků, pouštěli po skupinkách. Inu chudá země…

Ja myslela ty napruzeny prodavacky.
Me nejvic fascinuji zeny v habitech a namakanych botech a kabelkach :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.3.14 20:40
@Cayse píše:
@Burj Chalifa Asiatku jsem tam nezažila. A je to fakt - oni to příjemné vystupování mají v krvi, pracovitost, skromnost…ani se jim nedivím

Ona už tam není? nebo neměla službu. Myslím, že ji tam měli hlavně kvůli jazykovému vybavení - čínština, japonština…Asiaté jsou LV úplně posedlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
@Lolllo píše:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
@Burj Chalifa píše:
V Dubaji ti teplákovci byli taky a před LV byla fronta včetně šejků, pouštěli po skupinkách. Inu chudá země…

to se ale normálně nedělá, ne? Jako skupinku beru - rodinu či někoho kdo nejde sám. Ale jinak se každý jeden prodavač věnuje jednomu zákazníkovi a v momentě kdy je zákazníků více, musí čekat před obchodem. Meexistuje aby zákazník nebyl obsluhován personálem a musel v obchodě čekat až na něho dojde řada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
3.3.14 20:42
@Lolllo píše:

jo :zed: jsem se překlepla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.3.14 20:43
@Burj Chalifa píše:
Ona už tam není? nebo neměla službu. Myslím, že ji tam měli hlavně kvůli jazykovému vybavení - čínština, japonština…Asiaté jsou LV úplně posedlí.

Ja videla zatim v kazdem Prada, LV, Salvatore Ferragamo asiatku. Asiati jsou vazne jak posedli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.3.14 20:44
@Weru píše:
Ja myslela ty napruzeny prodavacky.
Me nejvic fascinuji zeny v habitech a namakanych botech a kabelkach :mrgreen:

Jsou velmi elegantní, skvěle nalíčené, voňavé, pod šátkem mají krásné drdoly, velmi jim to sluší, neskutečně i v těch černých šatech(které jsou zdobené, vyšívané…).Elegance sama. Působí velmi žensky, snad proto, že mnoho skrývají. Když to pak porovnám s některými neupravenými Češkami narvanými v džínách, lezoucími špeky, mastnými vlasy, Arabky je strčí v půvabu do kapsy. I v abbáji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.3.14 20:46
@Cayse píše:
to se ale normálně nedělá, ne? Jako skupinku beru - rodinu či někoho kdo nejde sám. Ale jinak se každý jeden prodavač věnuje jednomu zákazníkovi a v momentě kdy je zákazníků více, musí čekat před obchodem. Meexistuje aby zákazník nebyl obsluhován personálem a musel v obchodě čekat až na něho dojde řada

Ne, opravdu tam pouštěli po skupinkách a těm se pak uvnitř prodavači plně věnovali. Tolik zákazníků by obchod nepojal. Vážně to byla fronta jak na banány. LV se v SAE hodně nosí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.3.14 20:46
@Burj Chalifa píše:
Jsou velmi elegantní, skvěle nalíčené, voňavé, pod šátkem mají krásné drdoly, velmi jim to sluší, neskutečně i v těch černých šatech(které jsou zdobené, vyšívané…).Elegance sama. Působí velmi žensky, snad proto, že mnoho skrývají. Když to pak porovnám s některými neupravenými Češkami narvanými v džínách, lezoucími špeky, mastnými vlasy, Arabky je strčí v půvabu do kapsy. I v abbáji.

To ano. Jen nevim jak vypadaji, tady vetsinou potkavam jen ty s ocima venku. Zrejme vdane? Potkala jsem jen jednou i s mrizkou pres oci a to jsem se vazne bala. :nevim:
V Dubai jsem jeste nebyla, tak neposoudim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák