Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Burj Chalifa Asiatku jsem tam nezažila. A je to fakt - oni to příjemné vystupování mají v krvi, pracovitost, skromnost…ani se jim nedivím
Jinac, ja radeji Pradu nez LV, ale jednou si jednu nekycovou asi koupim ![]()
@Weru píše:
Nejsem z hornich, nejspis. A mam pratele kteri poznaji nelogove kabelky.
nekecej a přiznej se
fakt poznají? tak to koukám
@Weru píše:
A to je ceska specialitka
V Dubaji ti teplákovci byli taky a před LV byla fronta včetně šejků, pouštěli po skupinkách. Inu chudá země…
@Cayse píše:
nekecej a přiznej sefakt poznají? tak to koukám
Jojo, poznaji, ale ne vsechny
.
@siamka7 píše:
no, to asi néjá ted nic luxusního neobleču
už jsem jak koule
aspon si dám šátek od aspilon of london, na krk si ještě trefím
![]()
![]()
Myslíš Aspinal? ![]()
@Burj Chalifa píše:
V Dubaji ti teplákovci byli taky a před LV byla fronta včetně šejků, pouštěli po skupinkách. Inu chudá země…
Ja myslela ty napruzeny prodavacky.
Me nejvic fascinuji zeny v habitech a namakanych botech a kabelkach ![]()
@Cayse píše:
@Burj Chalifa Asiatku jsem tam nezažila. A je to fakt - oni to příjemné vystupování mají v krvi, pracovitost, skromnost…ani se jim nedivím
Ona už tam není? nebo neměla službu. Myslím, že ji tam měli hlavně kvůli jazykovému vybavení - čínština, japonština…Asiaté jsou LV úplně posedlí.
@Burj Chalifa píše:
to se ale normálně nedělá, ne? Jako skupinku beru - rodinu či někoho kdo nejde sám. Ale jinak se každý jeden prodavač věnuje jednomu zákazníkovi a v momentě kdy je zákazníků více, musí čekat před obchodem. Meexistuje aby zákazník nebyl obsluhován personálem a musel v obchodě čekat až na něho dojde řada
@Burj Chalifa píše:
Ona už tam není? nebo neměla službu. Myslím, že ji tam měli hlavně kvůli jazykovému vybavení - čínština, japonština…Asiaté jsou LV úplně posedlí.
Ja videla zatim v kazdem Prada, LV, Salvatore Ferragamo asiatku. Asiati jsou vazne jak posedli.
@Weru píše:
Ja myslela ty napruzeny prodavacky.
Me nejvic fascinuji zeny v habitech a namakanych botech a kabelkach
Jsou velmi elegantní, skvěle nalíčené, voňavé, pod šátkem mají krásné drdoly, velmi jim to sluší, neskutečně i v těch černých šatech(které jsou zdobené, vyšívané…).Elegance sama. Působí velmi žensky, snad proto, že mnoho skrývají. Když to pak porovnám s některými neupravenými Češkami narvanými v džínách, lezoucími špeky, mastnými vlasy, Arabky je strčí v půvabu do kapsy. I v abbáji.
@Cayse píše:
to se ale normálně nedělá, ne? Jako skupinku beru - rodinu či někoho kdo nejde sám. Ale jinak se každý jeden prodavač věnuje jednomu zákazníkovi a v momentě kdy je zákazníků více, musí čekat před obchodem. Meexistuje aby zákazník nebyl obsluhován personálem a musel v obchodě čekat až na něho dojde řada
Ne, opravdu tam pouštěli po skupinkách a těm se pak uvnitř prodavači plně věnovali. Tolik zákazníků by obchod nepojal. Vážně to byla fronta jak na banány. LV se v SAE hodně nosí.
@Burj Chalifa píše:
Jsou velmi elegantní, skvěle nalíčené, voňavé, pod šátkem mají krásné drdoly, velmi jim to sluší, neskutečně i v těch černých šatech(které jsou zdobené, vyšívané…).Elegance sama. Působí velmi žensky, snad proto, že mnoho skrývají. Když to pak porovnám s některými neupravenými Češkami narvanými v džínách, lezoucími špeky, mastnými vlasy, Arabky je strčí v půvabu do kapsy. I v abbáji.
To ano. Jen nevim jak vypadaji, tady vetsinou potkavam jen ty s ocima venku. Zrejme vdane? Potkala jsem jen jednou i s mrizkou pres oci a to jsem se vazne bala. ![]()
V Dubai jsem jeste nebyla, tak neposoudim.