Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
…aha ona se asi nezobrazuje…:) je to model LV Eva Clutch N55214
@Marttina píše: …aha ona se asi nezobrazuje…:) je to model LV Eva Clutch N55214
myslíš tuhle že ![]()
Já jedu za 14 dní na pařížskou do Prahy koupit si kabelku a šátek, ale pěkně to během 2 let podražili
kabelku o 6tis. a šátek o 2500 kč ![]()
@Marttina píše: …aha ona se asi nezobrazuje…:) je to model LV Eva Clutch N55214
už ji máš koupenou? ![]()
@siamka7 tobude asi tim, ze se ridi kurzem a aktualni poptavkou
Filozofie LV je taková, že žádné slevy zásadně a nikdy nedělají.
@Burj Chalifa píše:
Filozofie LV je taková, že žádné slevy zásadně a nikdy nedělají.
souhlasím. LV může nosit ještě tvoje dcera a pořád bude nadčasově v kurzu. Proto žádné slevy
@Cayse píše:
souhlasím. LV může nosit ještě tvoje dcera a pořád bude nadčasově v kurzu. Proto žádné slevy
Cílová skupina zákazníků je ta, která má na zboží i bez slev.
@Burj Chalifa píše:
Cílová skupina zákazníků je ta, která má na zboží i bez slev.
v drtivé většině ano ale spousta holek šetří jako blázen (a ne jen v ČR) aby si jejich kabelku mohla koupit a nosí ji lééééta léééétoucí
průšvih je ten, že LV je tak často kopírovatelná značka (a drtivá většina originál od plagiátu nepozná) že mě občas přechází chuť si ji koupit…
@Cayse píše:
v drtivé většině ano ale spousta holek šetří jako blázen (a ne jen v ČR) aby si jejich kabelku mohla koupit a nosí ji lééééta léééétoucíprůšvih je ten, že LV je tak často kopírovatelná značka (a drtivá většina originál od plagiátu nepozná) že mě občas přechází chuť si ji koupit…
Pravdu máš. Je sice klasická, ale přeceněná značka. Nejlepší kousky jsou ty starší vzory(Alma…).Hezká je i laková řada. Jak se pouští do nových vzorů(třešinky, džínovina, multicolor..), byl průšvih.
@Burj Chalifa právěže se mi líbí ten starší model Speedy - ta větší. Je to bomba. Jenže pak příjde kamarádka a řekne - fuj co to máš za fejk
nebo si s tím někde sedneš do reštiky a půlka ženského osazenstva nad tebou ohrne nos - taky to nepoznají.
@Cayse píše:
@Burj Chalifa právěže se mi líbí ten starší model Speedy - ta větší. Je to bomba. Jenže pak příjde kamarádka a řekne - fuj co to máš za fejk![]()
nebo si s tím někde sedneš do reštiky a půlka ženského osazenstva nad tebou ohrne nos - taky to nepoznají.
U Speedy mi vadí to boční propadnutí, i když to tak asi má být. A k tomu ohrnování nosu - znalec pozná, znalec ocení.
@Cayse píše:
@Burj Chalifa právěže se mi líbí ten starší model Speedy - ta větší. Je to bomba. Jenže pak příjde kamarádka a řekne - fuj co to máš za fejk![]()
protože jsou hloupé a neví jak opravdu originál vypadá ![]()
@Burj Chalifa dá se do ni ušít pevné dno, aby se to nepropadalo a drželo to tvar
a máš pravdu - znalec ocení a slepice pomluví
@siamka7 píše:
protože jsou hloupé a neví jak opravdu originál vypadá
no však to píšu - drtivá většina originál viděla snad jen na fotce…