Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Burj Chalifa mě se moc líbí Indky - jak mají krásné barevné sárí, jak jsou namalované a také drdol ve vlasech…krásné ženy..a ani nemusí mít prsa venku a a sukni/nesukni…já nevím češky asi ztratily soudnost…
však i s jeanama a tričkem lze vypadat dobře, když si umyju vlasy, nemám okousané nehty a netrčí i dvacet špeků…
@Cayse píše:
@Burj Chalifa mě se moc líbí Indky - jak mají krásné barevné sárí, jak jsou namalované a také drdol ve vlasech…krásné ženy..a ani nemusí mít prsa venku a a sukni/nesukni…já nevím češky asi ztratily soudnost…však i s jeanama a tričkem lze vypadat dobře, když si umyju vlasy, nemám okousané nehty a netrčí i dvacet špeků…
Indky taky krásné. Chudé, strašně chudé, ale hrdé a stále svým způsobem elegantní. U nás nějak neumějí či se bojí být ženy krásné a ženské. Vyzývavé jsou, ale to krása není.
@Burj Chalifa mohu se zeptat? Ty určitě hodně cestuješ
kde ti byli lidé nejsympatičtější? ![]()
@Cayse píše:
@Burj Chalifa mohu se zeptat? Ty určitě hodně cestuješkde ti byli lidé nejsympatičtější?
Asi Indonésané, ale všude jsou milí a vstřícní lidé. Arabové si však drží větší odstup.
Mne nejvic asexualni pripadaji holandanky. Jsou jak muzatky, s prominutim…
@Weru píše:
Mne nejvic asexualni pripadaji holandanky. Jsou jak muzatky, s prominutim…
Oblékáním? Nebo ošklivé jsou, neupravené? Příliš sportovní?
@Burj Chalifa píše:
Humpolacke, nebo jak to nazvat. Styl oblekani - kratke vlasy, vysoke a mohutne ( za coz ovsem nemohou ). Upravene jsou.
Klasicky styl holandanky - 3/4 leginy, riflova sukne, barevna halena, lodicky ala babicka.
Okamzite rozeznam holandanku od jine narodnosti ![]()
Příspěvek upraven 03.03.14 v 21:14
@Burj Chalifa píše:řekla bych že jsou tvrdé - vyjadřováním a vzhledem, ne neupravené
@Cayse píše: řekla bych že jsou tvrdé - vyjadřováním a vzhledem, ne neupravené
tvrde? ![]()
@Weru jako…jak to nazvat…drsné, tvrdé,..nemám adekvátní výraz - chybí mi po porodu půlka mozku ![]()
@Cayse píše:
@Weru jako…jak to nazvat…drsné, tvrdé,..nemám adekvátní výraz - chybí mi po porodu půlka mozku
neženské?