Louis Vuitton slevy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1869
24.3.14 19:46
@siamka7 píše:
já vím, ale už to nebude asi ono, no, uvidíme :pankac:

Hele, ja myslim, ze prvni ditko moc „skody“ na tele zeny neudela. 8) Ja osobne jsem byla s postavou po prvnim diteti spokojenejsi nez pred tim. A vim, ze hodne kamaradek to melo stejne :) a kdyz o sebe dbas, tak to pujde zpet rychle :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
24.3.14 20:02
@Oudrey píše:
Hele, ja myslim, ze prvni ditko moc „skody“ na tele zeny neudela. 8) Ja osobne jsem byla s postavou po prvnim diteti spokojenejsi nez pred tim. A vim, ze hodne kamaradek to melo stejne :) a kdyz o sebe dbas, tak to pujde zpet rychle :*
:hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
24.3.14 22:20

@Oudrey No, to jsem si taky myslela. Cvičila jsem až do konce 5. měsíce 3× týdně ve fitku s trenérem, nepřejídala jsem se a stejně jsem přibrala 17 kg. V porodnici jsem nechala sotva 3 kg, doma jsem něco shodila, ale stejně mám pořád navíc 8 kg a nemůžu se jich zbavit, i když cvičím a jím zdravě. O celulitidě ani nemluvím, o prsou už vůbec ne. Jsem 4 měsíce po porodu, tak uvidíme, jak to půjde dál, ale váha se mi prostě zastavila a hotovo. :nevim: A to jsem cvičila a pečovala o sebe celý život. Dcera mi za to stojí, ale když kouknu do zrcadla, tak mám deprese…Holky, co se mnou byly v porodnici, tak už mají vše dole a to necvičí a nedělají nic. Takže nevím, čím to je… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
25.3.14 08:49
@siamka7 píše: :dance: konečně už ted, za paár dní, na začátku dubna, odjel pár dnů po IVF. :srdce:

Tak to mate uz za par :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
25.3.14 08:51
@kamkakamka píše:
@Oudrey No, to jsem si taky myslela. Cvičila jsem až do konce 5. měsíce 3× týdně ve fitku s trenérem, nepřejídala jsem se a stejně jsem přibrala 17 kg. V porodnici jsem nechala sotva 3 kg, doma jsem něco shodila, ale stejně mám pořád navíc 8 kg a nemůžu se jich zbavit, i když cvičím a jím zdravě. O celulitidě ani nemluvím, o prsou už vůbec ne. Jsem 4 měsíce po porodu, tak uvidíme, jak to půjde dál, ale váha se mi prostě zastavila a hotovo. :nevim: A to jsem cvičila a pečovala o sebe celý život. Dcera mi za to stojí, ale když kouknu do zrcadla, tak mám deprese…Holky, co se mnou byly v porodnici, tak už mají vše dole a to necvičí a nedělají nic. Takže nevím, čím to je… :,(

A kojis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
25.3.14 10:00

@Weru Kojim. Mozna to bude ten zadrhel. Nekdo kojenim nehubne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
25.3.14 10:27
@kamkakamka píše:
@Weru Kojim. Mozna to bude ten zadrhel. Nekdo kojenim nehubne. :nevim:

Tak uz vim odkud vitr vane. Rozhodne je to kojenim. Spousta zen pri kojeni zadrzuje vodu.
Takze jak prestanes kojit, tak pujde spousta kil dolu! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
25.3.14 10:31

@Weru Tak snad to pujde, jinak moje krasne opasky LV budou lezet ladem a ostatni veci taky. Aspon, ze do satku nemusim hubnout. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
25.3.14 10:37
@kamkakamka píše:
@Weru Tak snad to pujde, jinak moje krasne opasky LV budou lezet ladem a ostatni veci taky. Aspon, ze do satku nemusim hubnout. :mrgreen:
:lol: vyhoda satku :mrgreen:.
Urcite, verim, ze pujde vetsina dolu. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
25.3.14 21:42

@kamkakamka
Zkus se tim tak nestresovat. Jestli spravne jis a cvicis, tak kila dolu pujdou. Spi, co to jde, at se organizkus zregeneruje a spravne nastartuje. Cviceni ne moc silovy, ale spis pilates nebo neco podobneho, at zase posilis vnitrni svalstvo a postava se ti rychle upravi. Kor ted pri kojeni na nejaky drasticky hubnuti kasli. Pri kojeni zadrzujes vic tekutin, pujde to rychle dolu kolem tech 6ti mesicu, kdy ditko prejde i na jinou stravu. Ja jsem pri tehotenstvi pribrala skoro 25 kilo. Strasne jsem zadrzovala vodu. 7 mesicu po porodu jsem mela min kilo nez pred tehotenstvim. Neboj, zase se das do kupy a budes fit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
25.3.14 21:53

@Oudrey Děkuji, jsi zlatá!!! Samozřejmě je to hodně o psychice. :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie