Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@siamka7 píše:
já vím, ale už to nebude asi ono, no, uvidíme
Hele, ja myslim, ze prvni ditko moc „skody“ na tele zeny neudela.
Ja osobne jsem byla s postavou po prvnim diteti spokojenejsi nez pred tim. A vim, ze hodne kamaradek to melo stejne
a kdyz o sebe dbas, tak to pujde zpet rychle ![]()
@Oudrey píše:
Hele, ja myslim, ze prvni ditko moc „skody“ na tele zeny neudela.Ja osobne jsem byla s postavou po prvnim diteti spokojenejsi nez pred tim. A vim, ze hodne kamaradek to melo stejne
a kdyz o sebe dbas, tak to pujde zpet rychle
@Oudrey No, to jsem si taky myslela. Cvičila jsem až do konce 5. měsíce 3× týdně ve fitku s trenérem, nepřejídala jsem se a stejně jsem přibrala 17 kg. V porodnici jsem nechala sotva 3 kg, doma jsem něco shodila, ale stejně mám pořád navíc 8 kg a nemůžu se jich zbavit, i když cvičím a jím zdravě. O celulitidě ani nemluvím, o prsou už vůbec ne. Jsem 4 měsíce po porodu, tak uvidíme, jak to půjde dál, ale váha se mi prostě zastavila a hotovo.
A to jsem cvičila a pečovala o sebe celý život. Dcera mi za to stojí, ale když kouknu do zrcadla, tak mám deprese…Holky, co se mnou byly v porodnici, tak už mají vše dole a to necvičí a nedělají nic. Takže nevím, čím to je… ![]()
@siamka7 píše:konečně už ted, za paár dní, na začátku dubna, odjel pár dnů po IVF.
Tak to mate uz za par
.
@kamkakamka píše:
@Oudrey No, to jsem si taky myslela. Cvičila jsem až do konce 5. měsíce 3× týdně ve fitku s trenérem, nepřejídala jsem se a stejně jsem přibrala 17 kg. V porodnici jsem nechala sotva 3 kg, doma jsem něco shodila, ale stejně mám pořád navíc 8 kg a nemůžu se jich zbavit, i když cvičím a jím zdravě. O celulitidě ani nemluvím, o prsou už vůbec ne. Jsem 4 měsíce po porodu, tak uvidíme, jak to půjde dál, ale váha se mi prostě zastavila a hotovo.A to jsem cvičila a pečovala o sebe celý život. Dcera mi za to stojí, ale když kouknu do zrcadla, tak mám deprese…Holky, co se mnou byly v porodnici, tak už mají vše dole a to necvičí a nedělají nic. Takže nevím, čím to je…
A kojis?
@Weru Kojim. Mozna to bude ten zadrhel. Nekdo kojenim nehubne. ![]()
@kamkakamka píše:
@Weru Kojim. Mozna to bude ten zadrhel. Nekdo kojenim nehubne.
Tak uz vim odkud vitr vane. Rozhodne je to kojenim. Spousta zen pri kojeni zadrzuje vodu.
Takze jak prestanes kojit, tak pujde spousta kil dolu! ![]()
@Weru Tak snad to pujde, jinak moje krasne opasky LV budou lezet ladem a ostatni veci taky. Aspon, ze do satku nemusim hubnout. ![]()
@kamkakamka píše:
@Weru Tak snad to pujde, jinak moje krasne opasky LV budou lezet ladem a ostatni veci taky. Aspon, ze do satku nemusim hubnout.
@kamkakamka
Zkus se tim tak nestresovat. Jestli spravne jis a cvicis, tak kila dolu pujdou. Spi, co to jde, at se organizkus zregeneruje a spravne nastartuje. Cviceni ne moc silovy, ale spis pilates nebo neco podobneho, at zase posilis vnitrni svalstvo a postava se ti rychle upravi. Kor ted pri kojeni na nejaky drasticky hubnuti kasli. Pri kojeni zadrzujes vic tekutin, pujde to rychle dolu kolem tech 6ti mesicu, kdy ditko prejde i na jinou stravu. Ja jsem pri tehotenstvi pribrala skoro 25 kilo. Strasne jsem zadrzovala vodu. 7 mesicu po porodu jsem mela min kilo nez pred tehotenstvim. Neboj, zase se das do kupy a budes fit ![]()
@Oudrey Děkuji, jsi zlatá!!! Samozřejmě je to hodně o psychice.
![]()