Louis Vuitton slevy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1869
21.3.14 22:07
@siamka7 píše:
Takhle musím zase zpátky vypadat :cert: :cert: :cert: je mi 39 let, koukněte a mažu :oops:

Krasny setik. Preju ti to. S tim servisem v obchode a jistotou puvodu je to fakt o necem jinym nez objednavat nekde na netu :| Jen jsem nestihla tu fotku. Dej ji sem jeste na chvili. Chci se donutit vic cvicit, tak at mam inspiraci. V okoli jsou spis maminy, co o sebe nedbaji. Spis se divaji skrz prsty na ty, co o sebe dbaji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
21.3.14 22:13
@Weru píše:
No co, se tady kasas, modelko :mrgreen: a ja si v klidu ctu a zeru u toho zmrzlinu. Zastydela jsem se :oops: :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac: jen si dej
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
21.3.14 22:13
@siamka7 píše: :pankac: :pankac: :pankac: jen si dej

Uz radeji ne :lol:. Ale zitra jdem na kolo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
21.3.14 22:15

@Oudrey :oops: pak mažu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
21.3.14 22:17
@Weru píše:
Uz radeji ne :lol:. Ale zitra jdem na kolo :dance:

nechci vám holky kazit iluze :mrgreen: ale já nikdy necvičila, k smrti nesnáším pohyb :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
21.3.14 22:18

@siamka7
Mas super figuru :potlesk: zitra jdu na pilates ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
21.3.14 22:21
@siamka7 píše:
nechci vám holky kazit iluze :mrgreen: ale já nikdy necvičila, k smrti nesnáším pohyb :poblion:

ja jsem mensi, tak na me jde videt kazdy deko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
21.3.14 22:22

Ahoj holky,
taky se přidávám k diskuzi. LV opravdu slevy nemá, většinou drží všude podobné ceny, co tak nějak sleduju. V Moskvě mi však spadla čelist, ceny tam byly opravdu o dost vyšší, než u nás. 8o V Praze však není nic moc výběr a např. u opasků nemívají všechny velikosti (ale dají se objednat, kdo by však čekal, že?). Mám klasiku damier eben tašku, takovou tu s tou zlatou destičkou, dělala se ve 2 velikostech, myslím. Mám k ní i opasek, ale vybrala jsem si pánský, s keramickou sponou. Potom mám taštičku přes rameno, ale koupila jsem pánskou damier graphit, hrozně se mi ta barva líbila a k tomu mám taky opasek a taky pánský. Stejný, jako ten první. Ty opasky jsou totiž oboustranné, z jedné strany kostka a z druhé strany hnědá nebo černá, takže je různě kombinuju. Ale po pravdě, už se mi LV nějak moc nelíbí. Hodně se mi líbí Fendi, ale ještě ji nemám, mám čerstvě miminko, takže mám teď jiné priority a kupuju jiné, potřebnější věci. Mým posledním kouskem je taška Burberry, krásná, ušitá z kůže, ze které se šijou sedla. Líbí se mi víc než LV a to jsem do shopu vlezla jen náhodou a na první pohled mě zaujala. Jinak šátek jsem si pořídila Hermes a je moc krásný, vážu si ho třeba i na kabelku. No, a to mi zatím bude muset stačit, teď je na řadě dcera. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
21.3.14 22:23
@Oudrey píše:
@siamka7
Mas super figuru :potlesk: zitra jdu na pilates ;)

dík, do 32let jsem mohla jíst každých pět minut :dance: ale pak :zed: každý rok 1-2 kilo navrch, jsem byla úplně vytočená že mě zradilo vlastní tělo, takže ted jím o moc mín a štve mě to, jídlo milujůůůůůů :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
21.3.14 22:24
@siamka7 píše:
nechci vám holky kazit iluze :mrgreen: ale já nikdy necvičila, k smrti nesnáším pohyb :poblion:

Te nesnasim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
21.3.14 22:25
@Oudrey píše:
ja jsem mensi, tak na me jde videt kazdy deko :roll:

Ja mam zase strasne „velkou“kostru. Takze, i kdyz nevazim moc, tak vypadam jak korba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
21.3.14 22:26

@kamkakamka jé,šátek hermes, to musí být paráda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
21.3.14 22:26
@Weru píše:
Te nesnasim :mrgreen:

chápu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
21.3.14 22:27

Jo a ještě chci doplnit, že ani jeden opasek ani zdaleka po porodu nezapnu, takže pokud nezhubnu, tak jsou mi k ničemu. :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
21.3.14 22:28
@kamkakamka píše:
Jo a ještě chci doplnit, že ani jeden opasek ani zdaleka po porodu nezapnu, takže pokud nezhubnu, tak jsou mi k ničemu. :nevim: :(

ježiš nestraš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák