Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@siamka7 No fakt. Jsem 4 měsíce po porodu a nedosáhnu ani na poslední dírku!!!
Aspoň mám motivaci zhubnout, jinak budu muset obměnit komplet šatník a to se mi fakt nechce.
Takže tahám věci, které jsem nosila v těhu a pár volnějších svetrů…no hrůza!!!
@kamkakamka píše:
@siamka7 No fakt. Jsem 4 měsíce po porodu a nedosáhnu ani na poslední dírku!!!Aspoň mám motivaci zhubnout, jinak budu muset obměnit komplet šatník a to se mi fakt nechce.
Takže tahám věci, které jsem nosila v těhu a pár volnějších svetrů…no hrůza!!!
to je ještě brzo, to shodíš neboj
musíš
já mám spoustu nádherných věcí, a musím se pak do nich po porodu vejít, jinak to nepřežiju ![]()
@siamka7 Díky za podporu. Jsem si naivně myslela, že půjdu z porodnice ve svých předporodních kalhotách…Byla jsem ráda, že na sebe navleču legíny.
Měla jsem vždy velikost s-xs, teď mám m-l. Dnes jsem si zkoušela elastické tričko a málem jsem u zrcadla dostala infarkt. To tě pak ani LV nezachrání. ![]()
@kamkakamka píše:
@siamka7 Díky za podporu. Jsem si naivně myslela, že půjdu z porodnice ve svých předporodních kalhotách…Byla jsem ráda, že na sebe navleču legíny.Měla jsem vždy velikost s-xs, teď mám m-l. Dnes jsem si zkoušela elastické tričko a málem jsem u zrcadla dostala infarkt. To tě pak ani LV nezachrání.
@siamka7 píše:
dík, do 32let jsem mohla jíst každých pět minutale pak
každý rok 1-2 kilo navrch, jsem byla úplně vytočená že mě zradilo vlastní tělo, takže ted jím o moc mín a štve mě to, jídlo milujůůůůůů
![]()
zpomaleni metabolismu.
taky uz vic koukam, co jim a v kolik. Jidlo taky miluju. Jsem ochutnavac. Nepotrebuju moc, ale zmeny, ruzne kuchyne, chutovky ![]()
@Oudrey píše:
zpomaleni metabolismu.taky uz vic koukam, co jim a v kolik. Jidlo taky miluju. Jsem ochutnavac. Nepotrebuju moc, ale zmeny, ruzne kuchyne, chutovky
no, jsem z toho celkem neštastná, nejsem zvyklá se omezovat v jídle ![]()
@siamka7 píše:
no, jsem z toho celkem neštastná, nejsem zvyklá se omezovat v jídle
Netrap se, kila půjdou po porodu dolů. A těš se na samé hezké věci a události. Už teď jsi krásná maminka, žádná šmudla ve flícovce, budeš kočka, máš hodného a velkorysého muže, co ženu podpoří a hýčká si ji.Moc Ti držím palce a mám velikou radost z Tvé radosti z krásných dárků.
Taška Ti bude sloužit mnoho, mnoho let, je to dobrá nadčasová investice do šatníku. Krásně by byly i LV balerínky, ke kočárku pohodlné.
@Burj Chalifa píše:
Netrap se, kila půjdou po porodu dolů. A těš se na samé hezké věci a události. Už teď jsi krásná maminka, žádná šmudla ve flícovce, budeš kočka, máš hodného a velkorysého muže, co ženu podpoří a hýčká si ji.Moc Ti držím palce a mám velikou radost z Tvé radosti z krásných dárků.![]()
Taška Ti bude sloužit mnoho, mnoho let, je to dobrá nadčasová investice do šatníku. Krásně by byly i LV balerínky, ke kočárku pohodlné.
děkuji, jsi moc hodná. Dnes jsem byla ve městě, provětrat kabelku a šátek, moc krásný pocit.ta kabelka je strašně něžná ![]()
@siamka7 píše:
no, jsem z toho celkem neštastná, nejsem zvyklá se omezovat v jídle
Ty nebudes nikdy tlusta. Nemas na to typ postavy
@Burj Chalifa to napsala moc hezky. Plne souhlas ![]()
@Oudrey píše:
Ty nebudes nikdy tlusta. Nemas na to typ postavy@Burj Chalifa to napsala moc hezky. Plne souhlas
No konečně mě tady na webu taky někdo pochválí ![]()
Holky, vážně - po narození dítěte si ženská hrábne na dno, porodem počínaje, vstáváním, celodenní a noční péčí o miminko, začne si ve jménu dítěte odtrhávat od pusy…To všechno je přirozené, děláme to rády, ale nesmíme zapomenout, že jsme tu pořád i my a stojíme za trochu té marnivosti a pár splněných přání. Klidně materiálních( to nemateriální splněné přání nám leží v kolébce).Proto Ti, Siamko, moc přeji, aby sis ty krásné věcičky užila s radostí a vědomím, že Ti byly věnovány partnerem s láskou. Mám radost za Tebe.
No a že stály více, než je v kraji zvykem? Budou Ti sloužit velmi dlouho a navíc si to v životě ještě mockrát „odpracuješ“.
@Burj Chalifa píše:
No konečně mě tady na webu taky někdo pochválí
Holky, vážně - po narození dítěte si ženská hrábne na dno, porodem počínaje, vstáváním, celodenní a noční péčí o miminko, začne si ve jménu dítěte odtrhávat od pusy…To všechno je přirozené, děláme to rády, ale nesmíme zapomenout, že jsme tu pořád i my a stojíme za trochu té marnivosti a pár splněných přání. Klidně materiálních( to nemateriální splněné přání nám leží v kolébce).Proto Ti, Siamko, moc přeji, aby sis ty krásné věcičky užila s radostí a vědomím, že Ti byly věnovány partnerem s láskou. Mám radost za Tebe.No a že stály více, než je v kraji zvykem? Budou Ti sloužit velmi dlouho a navíc si to v životě ještě mockrát „odpracuješ“.
jééé, to jsi krásně napsala/to musím dát přečíst manželovi až se vrátí z Afganistánu, já totiž jsem celé těhotenství doma sama
/
@Oudrey píše:
Ty nebudes nikdy tlusta. Nemas na to typ postavy@Burj Chalifa to napsala moc hezky. Plne souhlas
já vím, ale už to nebude asi ono, no, uvidíme ![]()
@siamka7 píše:
jééé, to jsi krásně napsala/to musím dát přečíst manželovi až se vrátí z Afganistánu, já totiž jsem celé těhotenství doma sama/
Tak to ti nezavidim. Kdy se ma vratit?
@Weru píše:
Tak to ti nezavidim. Kdy se ma vratit?