Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vybavit se od Penamu a Kosteleckých uzenin. A pěkně si s manžou doma večer začvachtat.
Treba sedet doma, uvarit veceri a k ni si dat vodu z vodovodu, nebo co za tip si predstavujes? ![]()
@JancaS84 píše: Více
tak s ročním miminem se toho moc slavit extra nedá, zajděte si na fajn oběd - to vyjde tak akorát, aby řvoucí mimčo nikoho nějak dlouho neobtěžovalo…
nebo si nechte pohlídat a skočte si do kina a na večeři ![]()
@JancaS84 píše: Více
To je moc peněz. Lepší je koukat na sousedy jak si dávají večeři!
@Afrikana píše: Více
Proč hned tak kousavě? ![]()
S ročním miminkem se nám to nejlépe dařilo počkat až bude spát a pak si dát doma něco dobrého, zatancovat si, případně otevřít víno, koupel, masáž, drobné dárečky… Jak píše @JancaS84
Anebo vyrazit na jídlo třeba i s miminkem, v hodně restauracích to není problém. Prostě si udělat na sebe čas a udělat ten den trochu svátečnější ![]()
Procházka? Já to miluju. Sbalit si deku, jídlo a dát si někde piknik. Doma se to dá udělat taky hezký.
@Cenarius píše: Více
Aniž bych chtěla být kousavá, tak jsem se rozesmála. Nejsou zbytečný prachy, to potká nejednou každého. Důležité je, že máte jeden druhého a střechu nad hlavou. Vzpomínám si, jak jsem byla svého času v podnájmu, nedořešené majetkové vztahy, nedotažený rozvod, sama, bez svých věcí. Byl mi dobrý každý telefonát, každé vypadnutí kamkoliv, do práce, na koníček, na návštěvu, no svého času na dně. Bez peněz taky, jak jinak. Na Vánoce větev ve váze na zemi. A tak jsem si posteskla, že tam nemám ani skříň. Odpověď kamaráda byla pohotová.,, Chápu, že ti chybí skříň. Nemáš kam schovávat milence, že." A já se musela rozchechtat, až mi tekly slzy. No, a vydrželo se to, přečkalo se to…
A co je low cost, my byli se dvěma dětmi v Bulharsku před měsícem, menší měla 11,5m, takže skoro roční
jinak s batoletem můžete třeba na oběd, do kavárny s hernou, na procházku, na pobyt na horách nebo vám někdo pohlídá a můžete do saunového světa, do kina…
Ahoj, nemáte tip, jak levně oslavit výročí i s ročním miminkem?