LR kosmetika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1013
19.2.16 19:31
@julido píše:
Co se týče LR, tak je pozdě nastupovat do rozjetýho vlaku. Firma už funguje přes 20let a karty jsou skvěle rozdány, bohužel ne pro nové lidi. Co já slyšela, tak dokonce má novýho majitele. MLM nejde zatracovat, v každý práci děláme na ty nad náma, jenže ne v každé nás hodnotí podle toho, jak se snažíme. MLM je pro lidi co chtějí pracovat a být za to náležitě oceněni. Ti co dělat nechcou, tak je to zbytečná debata. :) Každý má na výběr a záleží co zvolí. Za mě holky jen to, že ať už zvažujete přivýdělek nebo chcete jen kvalitni produkty zdravé výživy, tak se mrkněte na ramissio a v případě, že vás něco zaujme nebo napadne se zeptat, tak mi klidně napište. Ráda odpovím a podělím se se zkušenostma, jelikož mám produkty ozkoušeny na sobě i rodině. :*

V MLM nezáleží na tom jak je firma dlouho na trhu. Je to naprostý nesmysl. Ba naopak, čím déle je na trhu, tím asi i lépe. Když o tom nic nevíš, ta nepiš takové kraviny.
A co se týče LR, tak právě na ní je vidět, že není pozdě pro nikoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
19.2.16 19:34
@mismurka píše:
Prosím, kdo máte osobní zkušenosti s gelem aloe vera broskev? Napište, zda jste na svém zdravotním stavu cítili zlepšení, děkuji.
Jak je to s registrací? Nechci být prodejcem, jen jsem zaslechla, že je výhodné se zaregistrovat, udělat nějaký počáteční nákup a pak nakupovat s dobrou slevou. Podmínka je prý minimálně jednou do roka koupit cokoliv. Mám správné informace nebo jak to přesně je???

Ano, je to přesně tak. prostě se zaregistruješ a nakoupíš si. To je vše. nákup stačí jednou za rok třeba jen obyč zubní pastu za 100 Kč nebo pilník na nehty za pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
19.2.16 21:17

A když jsem nakupovala naposledy před víc jak rokem co to pro mě znamená? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.2.16 21:19
@Macik31 píše:
A když jsem nakupovala naposledy před víc jak rokem co to pro mě znamená? Děkuji.

zavolejte si, byla jsem teď v pondělí na prohlídce LR v Ostravě a říkali, že je šance, že vás ani po roce ještě Německo nevyškrtlo a licence běží, nejlepší je zeptat se na lince

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
19.2.16 21:26

@Saxxi děkuji, vzhledem k tomu, že výrobky nepoužívám měla jsem to kvůli dětem, ale protože malý nemůže nic takového používat tak už neberu nic. Jen tu mám ještě tu kazetku se vzorky parfému tak nevím co s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
19.2.16 21:26
@Lexoid píše:
Ano, je to přesně tak. prostě se zaregistruješ a nakoupíš si. To je vše. nákup stačí jednou za rok třeba jen obyč zubní pastu za 100 Kč nebo pilník na nehty za pár korun.

díky za info
ještě se zeptám, jaké pozorujete výsledky u zákazníků, samozřejmě chápu, je to individuální, ale můžete nastínit, po cca jak dlouhé době, na sobě pozorují změny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
21.2.16 16:02
@Macik31 píše:

Asi nic objednáš si zboží a zaplatíš půlroční příspěvek na katalogy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
21.2.16 16:06
@mismurka píše:
díky za info
ještě se zeptám, jaké pozorujete výsledky u zákazníků, samozřejmě chápu, je to individuální, ale můžete nastínit, po cca jak dlouhé době, na sobě pozorují změny?

Záleží o co jde. Popáleniny jdou velmi rychle, v rámci dnů, pokud se týče vnitřních problémů, tak tam je to na delší dobu a nejhorší je, že zlepšení většinou zákazníci ani sami nezaregistrují. Nějak si neuvědomí, kdy naposled měli nějaké obtíže. ono cítit se dobře je normální a to si neuvědomujeme. registrujeme většinou jen problém ale okolí to samozřejmě vnímá zcela jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.2.16 11:02
@radúna píše:
Jo, „poradkyni“ v LRku jsem taky dělala, ale je to už 13 let zpátky. Takže už jsem hooooooodně z obrazu. Jen můžu potvrdit, že parfémy měli (a asi mají) kvalitní. Jenže v té době to zrovna začínalo a v mém okolí bylo nás poradců moc a moc, takže se uživit prodejem nebo náborem nových lidí byl docela problém. Tak jsem toho po roce nechala. A upřímně řečeno, už bych do toho nešla a vlastně do žádného tzv. multilevelu. Ale pokud se cítíš na to pořád někomu něco nabízet a přesvědčoval lidi, že to nebo ono je přesně to, co potřebují, tak do toho běž. Nějaké peníze na tom určitě trhneš a výhody asi taky. Ale je fakt, že získávání „nových oveček“ do stáda je hodnotnější. Mně tahle zkušenost tehdy stála asi 13 tisíc za tester a prezentace atd.

Holky já teda nevím asi žijí jinde :-) LR dělám již dva roky, nikomu nic nenutim pouze rozešlu katalogy. začalo to pastou na zuby ktera je jedničkou dodnes a dnes prodavam úplně všechno. zda dam slevu záleží jen na mne a peníze ano dneska už jsou slušné, ale není pravda ze je lepší registrovat. pokud se člověk registruje a pak si nic nekupuje k ničemu není to je lepší si ho nechat jako zákazníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.2.16 11:06

@Macik31 registrace vám běží dal normálně si objednejte pres své číslo i po roce. Dokud se při hlasitě můžete si i objednat. na stránce také najdete informace k produktům i spojení na lékaře nebojte se je kontaktovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
23.2.16 11:09
@Janalu píše:
Holky já teda nevím asi žijí jinde :-) LR dělám již dva roky, nikomu nic nenutim pouze rozešlu katalogy. začalo to pastou na zuby ktera je jedničkou dodnes a dnes prodavam úplně všechno. zda dam slevu záleží jen na mne a peníze ano dneska už jsou slušné, ale není pravda ze je lepší registrovat. pokud se člověk registruje a pak si nic nekupuje k ničemu není to je lepší si ho nechat jako zákazníka.

Reaguješ na téměř 8 let starý příspěvek. Takže pokud dobře počítám, je to tedy už dvacet let (+-), co mě zkušenosti s tímto MLM poučily.
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
5.3.16 19:11

Ahoj, prosim o radu. Včera jsem si nechala udělal umělý řasy a do rána peklo. Očí hrozne oteklý. Řasy jsem dala pryč což Teda byla hrůza ale mám straně podrážděnou kůži kolem očí. Prostě červený, někde fleky, bolí to, svědí to atd. Co na to mám dát? SOS sprej?

Moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
5.3.16 20:34
@Heduna píše:
Ahoj, prosim o radu. Včera jsem si nechala udělal umělý řasy a do rána peklo. Očí hrozne oteklý. Řasy jsem dala pryč což Teda byla hrůza ale mám straně podrážděnou kůži kolem očí. Prostě červený, někde fleky, bolí to, svědí to atd. Co na to mám dát? SOS sprej?Moc díky

K oku bych asi moc nedávala :( co přikládat studené pytlíky čaje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.3.16 21:00
@Saxxi píše:
K oku bych asi moc nedávala :( co přikládat studené pytlíky čaje?

SOS sprej nastrikejte na tampón a prilozte nemusíte do bát. vyzkoušeno i primo do oka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
5.3.16 21:15

@Janalu
Děkuji už jsem si postříkala půl obličeje :jazyk:,tak snad to trochu zabere. Ještě mažu framykoinem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat