Lučina v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5114
17.10.20 21:32
@Mayaa007 píše:
To existuje i nějaký paloucek 🤣, to vůbec neznám. Tady se člověk fakt pobaví

To ma myslim lidl.. Ale kdyz jsem cetla slozeni… :poblion: Sama guma, škrob atd..no moc mnam. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
17.10.20 21:37

@Kikyna90 já se teda tak plisnovym sýrům vyhýbám byt vím, ze je to z pohledu nepastetizovaneho mléka blbost, ale nestojím o kvasinky a vytoky. Ono to ty breberky podporuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
17.10.20 21:48

@hospodki tak zrovna tohle me nejak ani nenapadlo :think: Ja jsem na ne driv taky trpela, tak jsem docela cekala, ze se mi v tehu vrati a zatim cele tehotenstvi bez problemu (32tt):dance: A to se celkem cpu sladkym a nejkaky syr s bilou plisni si obcas taky dam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8699
17.10.20 22:14
@Konys píše:
To ma myslim lidl.. Ale kdyz jsem cetla slozeni… :poblion: Sama guma, škrob atd..no moc mnam. :lol:

to není pravda, složení má ok, Lučina má o chlup lepší, ale ani jedno ze 2 „éček“, které jsou v Paloučku, není nijak závadné, jsou bezpečné a přírodního původu
 https://www.ferpotravina.cz/…syr/paloucek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
17.10.20 22:32

@Kikyna90 tak já mám sice mikrofloru dobrou, ale když to prave s podobnými sýry přeženu, tak je to znát. Kamarádka z vejsky si nemohla dat ani trojuhelnicek hermelinu, hned měla problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
18.10.20 01:27
@Amalthea píše:
to není pravda, složení má ok, Lučina má o chlup lepší, ale ani jedno ze 2 „éček“, které jsou v Paloučku, není nijak závadné, jsou bezpečné a přírodního původu
https://www.ferpotravina.cz/…syr/paloucek

Mne teda slozeni Paloucku taky vadi. Chci si koupit syr, a ne pridavne latky, ktere tam uz z principu nemaji co delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8699
18.10.20 07:16
@Lucie_Sx píše:
Mne teda slozeni Paloucku taky vadi. Chci si koupit syr, a ne pridavne latky, ktere tam uz z principu nemaji co delat.

O tom žádná, taky si připlatím za Lučinu, ale ona tu dávala bilícího smajlíka, jaký to je hnus, což není taky úplně pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.20 08:03
@hospodki píše:
@Kikyna90 tak já mám sice mikrofloru dobrou, ale když to prave s podobnými sýry přeženu, tak je to znát. Kamarádka z vejsky si nemohla dat ani trojuhelnicek hermelinu, hned měla problem
Švagrová měla těžké akné a kožařka ji doporučila vynechat plísňové sýry a fakt to zabralo…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
18.10.20 09:16

@DoktorkaZorkaHorká jo, tomu věřím. Někdo musí omezit celkove mléčné. Je teda fakt, ze jsem tyhle sýry taky hodně omezila a nemám tolik uhru. Driv to bývalo strašný a to už dávno nejsem pubertak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80235
18.10.20 09:18

Hlavně - dokdy je termínovaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5114
18.10.20 09:32

@Amalthea Ona kdyz bude mit chuť na gumu, da si zvejkacku a ne syr.. Pro me to proste je na toho bliciho smajla. Kazdy at si ji co chce…ostatne kdyz vidim v krame obsahy kosiku, je paloucek vlastně jeste super potravina, to je fakt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8699
18.10.20 10:14
@Konys píše:
@Amalthea Ona kdyz bude mit chuť na gumu, da si zvejkacku a ne syr.. Pro me to proste je na toho bliciho smajla. Kazdy at si ji co chce…ostatne kdyz vidim v krame obsahy kosiku, je paloucek vlastně jeste super potravina, to je fakt :lol:

Dané éčko je desítkách jiných výrobků, dokonce v bio nápojích, v chlebu Šumava a dalších, v mražených výrobcích, Fit Day smoothie, ve zmrzlinách, Alpro kokosovém mléce, Pfaner džusu, bezlepkových směsích na chléb, atd atd… navíc je bezpečné a nijak nám neškodí, takže jo, můžeme si tu hrát potravinářskou policii, která by něco takového v životě nevzala do úst a každý z nás má tu možnost tak nečinit, ale na :poblion: to podle mě fakt není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
19.10.20 00:28
@Amalthea píše:
Dané éčko je desítkách jiných výrobků, dokonce v bio nápojích, v chlebu Šumava a dalších, v mražených výrobcích, Fit Day smoothie, ve zmrzlinách, Alpro kokosovém mléce, Pfaner džusu, bezlepkových směsích na chléb, atd atd… navíc je bezpečné a nijak nám neškodí, takže jo, můžeme si tu hrát potravinářskou policii, která by něco takového v životě nevzala do úst a každý z nás má tu možnost tak nečinit, ale na :poblion: to podle mě fakt není :nevim:

Nevím jestli na blití, ale prostě ten škrob znamená, že si kupuješ levnou náhražku… Nemá tam co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí