Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Claire00 píše:
Korejská kosmetika má obrovské cenové a kvalitní rozpětí. Značku, co uvádíš patří do levných. Doporučovat Toner, když neví jakou má plet je nesmysl. Korejská / japonská kosmetika je založena na dvojsložkovém čištění a vrstvení několika kroků.
Volila bych spíše tělovou kosmetiku, tím nic nezkazí.
Tenhle toner sedne snad každému, kdo nemá vysloveně nějaký vážný problém, s tím minimem informací, co zakladatelka dala, jí těžko poskládám rutinu na míru. Od tohoto se může jen odpíchnout.
A jinak samozřejmě vím, že tady je každá milionářka, ale pro mě třeba jedná lahvička toneru za pětikilo není úplně málo, a to mám skoro dvojnásobek průměrného platu ![]()
@Liberalissima to že sedne tobě, nemusí sedět každému. Značka, kterou doporučuješ je levnější a víceméně pro mladou plet a neobejde se bez používání několika výrobků (vrstvení). Pro 40+ je tato kosmetika neúčinná. Vybrat jen jeden krok rituálu, je z mého pohledu totální nesmysl
Čistě můj názor, ale já bych kosmetiku nekupovala.
Z důvodu, že jí to nemusí sednout byt to bude extra luxusní.
Možná na tělo ano, ale na obličej určitě ne.
Já bych to jako dar nechtěla, kosmetiku celkově nerada dostávám, protože každý má rád to své, pak jenom hezky poděkujete a schováte do skříně.
Záleží, jak moc dobře sestru znáš. Já si osobně nedovedu představit, že kdokoliv z mých blízkých by byl schopný mi koupit typ krému, který mi sedne
Ale není to věc, kterou probírám s lidma
Možná lepší poukaz a aby si vybrala sama, ne?
Kdysi mi hodně sedla Ahava. Kupodivu, žádný velký luxus to není, ale levná kosmetika taky ne.
@Dobrej_tym píše:
Záleží, jak moc dobře sestru znáš. Já si osobně nedovedu představit, že kdokoliv z mých blízkých by byl schopný mi koupit typ krému, který mi sedneAle není to věc, kterou probírám s lidma
Možná lepší poukaz a aby si vybrala sama, ne?Kdysi mi hodně sedla Ahava. Kupodivu, žádný velký luxus to není, ale levná kosmetika taky ne.
Ten poukaz bude lepší varianta, souhlas. Nicméně sama poukazy dávám nerada, protože pak mám pocit že to vypadá, že jsem to tím odbyla. Ale u osob kde vím že máme úplně jiný vkus, že se netrefím tak dám radši poukaz.
Pokud by to měla být pleťová kosmetika, tak můžu doporučit značku Nuance, prodává např. Dr.Max.
Ráda bych oživila diskuzi s dotazem na tip na dárek pro mamku ke dni matek, máte nějaký tip na kvalitnější, klidně dražší kosmetiku kosmetiku?
@AttyTiria
Přijde na to, co přesně hledáš a jak moc kvalitnější a luxusnější kosmetiku, ale dobrý věci najdeš na eshopu Solobeauty, kde mají například francouzskou kosmetiku Christian Breton.
@AttyTiria
Ahoj, taky děkuju za tip na eshop, koukala jsem, že mají i produkty Mire Cosmetics a s těmi mám dobrou zkušenost.
Ahoj holky, zkoušela jste některá z tama i kosmetiku COLORESCIENCE? Dívala jsem se, že tam mají hodně romazmanitou nabídku od této značky, za dobrý ceny navíc.
@AlinkaB. Já ji tam kupuju komplet. Od očlicovačích ubrousků před krémy až po dekorativku, je strašně příjemná, navíc se tam dá koupit za dobrý ceny a vlastně komplet vše.