Lymfodrenáž - zkušenosti

38
18.8.10 11:01

Lymfodrenáž

Ahoj ženy, dneska jdu poprvé, máte nějaké zkušenosti? Přijímám jen ty dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18.8.10 12:13

ahoj, určitě ti to stáhne přebytečnou vodu v těle a lidi si to chválí, ovšem ne přístrojovku ale ruční, nad tu není a v cizině si za to lidi rádi připlatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
18.8.10 12:22

Já jsem tam chodila asi 2 měsíce, dost to lezlo do peněz, tak jsem pak musela přestat, chodila jsem na takový ty lymfodrenážní kalhoty, bylo to moc příjemný, jako masáž, dost jsem si u toho odpočinula a zrelaxovala jsem se a řekla bych že tam byly vidět i nějaký ty výsledky, ale chce to pak chodit jednou týdně na udržovací lymfo, jinak se kůže vrátí do původního stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
18.8.10 12:44

Chodila jsem na ty kalhoty a bylo to k ničemu. Teď v těhu se mi hodně rozjela celulitida, tak s tím zase budu muset začít něco dělat, ale do kaťat už nejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.8.10 14:05

lymfodrenáž

Určitě je velmi nutné při této kůře hodně doplňovat tekutiny!!! Mě osobně velmi pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.10 15:31
Rozárka5 píše:
Určitě je velmi nutné při této kůře hodně doplňovat tekutiny!!! Mě osobně velmi pomohla.

to je nezbytné z toho důvodu jak jsem psala, že se tělo odvodňuje a taky vše vyplavuje, mizí otoky… do žádných kalhot bych nešla, jak říkám nejlepší je ruční… jsem masérka a chci si udělat i lymfu, zatím si to dělali mí kolegové a klienti si to opravdu moc chválí, tak doufám že to během mateřské nějak zvládnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.8.10 13:01

Tak to já mám skvělé výsledky i pocity z kalhot. Samozřejmě ruční je ruční, ale kalhoty jsou taky dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.10 14:33
Rozárka5 píše:
Tak to já mám skvělé výsledky i pocity z kalhot. Samozřejmě ruční je ruční, ale kalhoty jsou taky dobré.

neříkám že to nemůže mít účinek jen asi jiný než by mohl být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
23.8.10 20:55

Byla jsem dnes podruhé, chodím do kalhot, dostala jsem to darem. Zatím nic nepozoruju, dneska mě po proceduře bolela dost hlava, bylo to zřejmě tím, že dost nepiju, musím se to konečně naučit. Ke konci to už bylo nepříjemné, měla jsem mravenčení v chodidlech a bolely mě nohy od kolen dolů, jinak jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoros
5.3.13 17:37

lymfodrenáž

Chodila jsem na přístrojovou. Poprvé mi bylo dost zle, ale pak to bylo super-relax. Ovšem do chvíle, než jsem měla jednu :,( zlomeninu za druhou. Doktorka mi řekla, že to může být i po lymfodr. Zbaví to toxinů, ale na druhé straně i látek hlavně vápníku apod.Je to i můj názor.

• Citovat
  • Upravit
2
14.10.13 13:29

Ahoj, hlava po přístrojové lymfodrenáži bolí většinou z toho důvodu, že Ti před ní neošetří ručně uzliny na krku a v tříslech, případně je tlak v lymfodrenážních kalhotách příliš velký. Často je to kombinace obojího, příliš velký tlak a špatně průchozí uzliny na krku.Sama dělám ruční lymfodrenáže a často se u klientek, které absolvovaly lymfodrenáže přístrojové s tímto problémem setkávám, zatímco u dobře provedené ruční lymfodrenáže je to absolutní vyjímka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.11.14 16:18

Dobrý lymfoterapeut?

Ahoj holky, zajímalo by mě, jestli nemáte náhodou tip na dobrého lymfoterapeuta? Opravdový odborník se hrozně špatně shání. Do kosmeťáku nejdu a nikoho v okolí neznám, takže dobrý lymfoterapeut v Praze dýmy? :) díky moc :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.14 00:02

Ahoj lidi, obnovuji diskusi.Chci se zeptat na hygienu-na lymfodrenážní kalhoty.Tam si lehám hned po jiné klientce nebo mi dají nějaký jednorázový hygienický návlek? dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
1.7.15 23:48

@Sansa2014 ahoj, resim zrovna stejny problem. Nasla jsi dobreho lymfoterapeuta, ktery nema jen 2 denni kurz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.16 22:33

Chtěla bych se zeptat, jak často se tato ruční masáž opakuje? Slyšela jsem, že stačí 4 - 5 za sebou, třeba po týdnu. A pak stačí chodit jednou za pár měsíců. Také se tím prý i,,hubne'', máte takovou zkušenost? A kolik to bylo cm?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková