Lymfom znamená zhoubný nádor?

380
26.10.20 14:25

Lymfom znamená zhoubný nádor?

Odpovíte mi prosím někdo? Byl mi nalezen lymfom v lumbogastriu ( v místě ledviny) souvisí to nějak s miznima uzlinama.. Když jsem se ptala lékaře, co to pro mne znamená, dost se vyhýbal odpovědi. Děkuji předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81489
26.10.20 14:27
@Fany97 píše:
Odpovíte mi prosím někdo? Byl mi nalezen lymfom v lumbogastriu ( v místě ledviny) souvisí to nějak s miznima uzlinama.. Když jsem se ptala lékaře, co to pro mne znamená, dost se vyhýbal odpovědi. Děkuji předem

Máš nějaké bližsí informace? Zprávu? Už to je potvrzené histologicky? Jaký typ?

Ano, lymfom je zhoubný nádor. Ale je jich spousta typů, druhů, které se lišé způsobem léčby, prognozou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
26.10.20 15:26

Závěr je suspektni lymfom. Nevím, co znamená suspektni. Přikládám zprávu. Jdu na chirurgicky zákrok pro odběr uzliny na histologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11985
26.10.20 16:09
@Fany97 píše:
Odpovíte mi prosím někdo? Byl mi nalezen lymfom v lumbogastriu ( v místě ledviny) souvisí to nějak s miznima uzlinama.. Když jsem se ptala lékaře, co to pro mne znamená, dost se vyhýbal odpovědi. Děkuji předem

Když pořádně neví, tak co ti má říci? Dle zprávy máš jít teprve na vyšetření. Je zbytečné spekulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
26.10.20 16:12

@Fany97 suspektní je, že mají podezření - není to jisté! Držím palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
26.10.20 16:19

Suspektní lymfom znamená, že mají podezření na lymfom. To se potvrdí nebo vyvrátí histologickým vyšetřením. Držím palce, ať to dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
26.10.20 16:24

Jeeee tak mockrát děkuji. To se mi ulevilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie