Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Odpovíte mi prosím někdo? Byl mi nalezen lymfom v lumbogastriu ( v místě ledviny) souvisí to nějak s miznima uzlinama.. Když jsem se ptala lékaře, co to pro mne znamená, dost se vyhýbal odpovědi. Děkuji předem
@Fany97 píše:
Odpovíte mi prosím někdo? Byl mi nalezen lymfom v lumbogastriu ( v místě ledviny) souvisí to nějak s miznima uzlinama.. Když jsem se ptala lékaře, co to pro mne znamená, dost se vyhýbal odpovědi. Děkuji předem
Máš nějaké bližsí informace? Zprávu? Už to je potvrzené histologicky? Jaký typ?
Ano, lymfom je zhoubný nádor. Ale je jich spousta typů, druhů, které se lišé způsobem léčby, prognozou…
Závěr je suspektni lymfom. Nevím, co znamená suspektni. Přikládám zprávu. Jdu na chirurgicky zákrok pro odběr uzliny na histologii.
@Fany97 píše:
Když pořádně neví, tak co ti má říci? Dle zprávy máš jít teprve na vyšetření. Je zbytečné spekulovat.
@Fany97 suspektní je, že mají podezření - není to jisté! Držím palce! ![]()
Suspektní lymfom znamená, že mají podezření na lymfom. To se potvrdí nebo vyvrátí histologickým vyšetřením. Držím palce, ať to dobře dopadne!