Lze dnes ušetřit na jídle či drogérii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
165
6.6.22 11:09

Ještě šetřím tím, že nekupuji aviváž, ale do pračky dávám obyčejný ocet. Kupuju prací prášek ve velkém balení na internetu, když je sleva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
6.6.22 11:15

@Katche děláme to úplně stejně. Ted jsem přivezla z makra 30kg masa zeleniny atd a jdu zdelavat mrazit…kur.prsa za 109kg hovezi ořech 130kg takze výhra. Beru velke balení zelenin atd..za me tohle cesta sice to zabere čas prostor eletriku..ale v 5-6 lidech kupovat po kg je šílený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
6.6.22 11:51
@venulka1 píše:
@Katche děláme to úplně stejně. Ted jsem přivezla z makra 30kg masa zeleniny atd a jdu zdelavat mrazit…kur.prsa za 109kg hovezi ořech 130kg takze výhra. Beru velke balení zelenin atd..za me tohle cesta sice to zabere čas prostor eletriku..ale v 5-6 lidech kupovat po kg je šílený.

Proč kupuješ tak drahá kur.prsa,když můžeš koupit v akci celé kure trebas za 69 a prsa z něj během chviličku vykostit?+ ti z toho zbyde spousty masa na spoustu jiných jídel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
6.6.22 12:26

@Ahep cele kure je u nas k nicemu. Nejime stehna ani vyvar. Z prsou děláme vse od omáček po sušené po minutky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10005
6.6.22 12:34
@lucynka25 píše:
@PetraMeli já peču sladké snídaně obden, než se to sní. Jedna dcera jí na snídani právě ty buchty, koláče, druhá zase kaši nebo různý křupky do mlíka. Tak domácí kaše se vyplatí, křupky nevyrábím :D Někdy si dají jogurt..Dříve jsem jogurt dělala domácí, z jedné várky jsem měla 6 skleniček a použila jse domácí džem nebo marmeládu, určitě se to vyplatí. 1mléko + 3lžíce kvalitního jogurtu.

Teď už se to nevyplatí. Když koupíš dva bílé 500g jogurty v akci, dáš za ně cca 25,–Kč. To je stejná nebo skoro stejná cena jako litr čestvého plnotučného mléka + 3 lžíce jogurtu a rozdíl je nula nula nic. Jasně proti malým ochuceným jogurtům to rozdíl je, ale ty si můžeš z těch Hollandií taky udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80267
6.6.22 13:42

@venulka1 jak to má každý jinak, mne zase přijdou kuřecí prsa suchá, nekupuju to. Ale každý jsme prostě jiný. Já zase kupuju stehenní řízky a kostry. Celé kuře jen občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
6.6.22 16:05

@PetraMeli jste manzele penize mate spolecne
Ne nastesti se omezovat nemusime, kosmetiku nedelam a jidlo vubec neplanuji
Koupim co chci
Mam stesti♥️️ Mame 6 deti ale diky manzelovi se mame skvele
Kazdop ja taky vydelavala dost😅
Deti maji cizi jazyk pres italki rodili mluvci kdykoliv a levneji, online
Se mnou se ucit nechteji
Ucet mame spolecny ale mesicne dostanu na ruku 40 na jidlo… vi ze rada utracim
Zbytek platim kartou, obleceni, hracky, veci pro me atd
Za me byste si meli promluvit o financich, moje tvoje neexistuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116658
6.6.22 16:15
@Ahep píše:
Proč kupuješ tak drahá kur.prsa,když můžeš koupit v akci celé kure trebas za 69 a prsa z něj během chviličku vykostit?+ ti z toho zbyde spousty masa na spoustu jiných jídel.

to musí zaznít v každé diskuzi o šetření. :pankac:
Jenže pokud jsou kuřecí prsa v akci, vyjde to levněji než koupit celé kuře. Protože i když koupíš kuře za 69, tak ty prsa asi kilo nemají že jo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
6.6.22 17:55

@inkakřivák u nas stehna kvuli „slacham“ vůbec kosti vývar taky ne je nam neprijemny ten „pach“..z masa jíme akorad hovězí (hlavně mleté a na omáčku) kuř. prsa a obcas panenku. Maso jinak nemusime nevyhledavame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
6.6.22 17:57

@aiwwa a ne každý zbytek kuřete jí..a hlavně pro 6 k obědu je to tak na 4 kuřata…kdyz nebudu brat ty úplně nejlevnější je to dobrá darda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80267
6.6.22 19:02

@venulka1 Však jo, každý máme své. Já zas třeba moc nejím hovězí, taky se mi zdá suché, panenku ano. Ale třeba kotleta se mi zdá taky sušší maso. Ale když to chutná vám, je to samozřejmě v pořádku, že to kupuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
6.6.22 19:30
@aiwwa píše:
to musí zaznít v každé diskuzi o šetření. :pankac:
Jenže pokud jsou kuřecí prsa v akci, vyjde to levněji než koupit celé kuře. Protože i když koupíš kuře za 69, tak ty prsa asi kilo nemají že jo. :lol:

Toje logika houpaciho kone :mrgreen: - když chceš kilo prsou, tak koupíš 2 kuřata a máš víc i dalšího masa a máš ty kur.prsa stále jen za 69,i když je jich treba jen půl kila. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
6.6.22 19:31
@venulka1 píše:
@inkakřivák u nas stehna kvuli „slacham“ vůbec kosti vývar taky ne je nam neprijemny ten „pach“..z masa jíme akorad hovězí (hlavně mleté a na omáčku) kuř. prsa a obcas panenku. Maso jinak nemusime nevyhledavame.

V kuřecích stehnech šlachy nejsou, ty jsou v krutich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
6.6.22 19:35
@inkakřivák píše:
@venulka1 Však jo, každý máme své. Já zas třeba moc nejím hovězí, taky se mi zdá suché, panenku ano. Ale třeba kotleta se mi zdá taky sušší maso. Ale když to chutná vám, je to samozřejmě v pořádku, že to kupuješ.

Přesně tak, já zrovna hovezi2× neoblibuju,kur.prsa tak na činu, jinak jsou pro mě suchá, nezajimava; miluji gril./pecena kur. stehna či zadni ctvrtky, a pak krůtí maso a taková
nalozena ci smazena flakota z krkovicky nemá už vůbec chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.6.22 19:44
@stinga píše:
a kolik ty mrazáky po zdražení elektřiny sežerou? ;)

ten mrazák se pořad vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat