Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ano jde, ale CGM chvilku trvá, navíc drogerie není žádný zázrak, co se týče produktů. Musíš vydržet
No tak záleží jaké máš vlasy teď, ono se mění i věkem. Já jako dítě měla třeba úplně rovné a po porodech se mi změnily na úplně afro
cgm umí celkem zázraky, pokud máš trochu potenciál. Ale trvá to dlouho, než člověk najde co mu vyhouje. Zas není každý povoleny produkt pro každé kudrnaté vlasy, musíš zkoušet. Plus teda několik těch prvních týdnů ty vlasy vypadají hrozně, než se to začne lepšit a spousta lidí to v té době vzdá. A ta kosmetika z drogerie takové zázraky nedělá no, to chce spíš něco z toho jejich shopu. Možná taky doplňuješ protein na vlasy, kde by byla třeba víc hydratace a to je zatěžuje a nebudou se vlnit. Je to prostě věda a musíš zkoušet co ti sedne ![]()
@Anonymní píše:
@Kriss Tina a co čištění Malibu C máš zkušenost?
Nemám, já mám na čištění nějaký z drogerky od nature box, normálně používám tuhý od foamie, kondicionér mám z dm baleu pro kudrnaté vlasy a sem tam si dám proteinovou masku od ziaja. Ale já jsem celkem minimalista, nepotřebuju žádný pěny, gely, aktivátory vln a milion věcí no, mě se vlasy zkroutí i ve chvíli, kdy je jenom umějí vodou a nechám uschnout. Občas používám i takové ty různé domácí alternativy (ocet, rýžový odvar na dodání proteinu, lněné semínko apod). Je to dlouhá cesta, aby člověk zjistil co mu sedne. Na té fb skupině kolikrát holky i prodávají načaté přípravky, co jim nesedly, za pár korun, tak prohledej a kdyžtak se tak dá vyzkoušet ledacos, aniž bys dala tisíce za celá balení a pak to leželo doma nevyhovující.
@Anonymní píše: Čau holky. Jako malá jsem byla jako ovečka. Měla jsem krásný prstýnky. Pak přišlo stříhání, barvení, žehlení. Barvení a žehlení mi vydrželo do dospělosti. Denně jsem je zehlila. Před třemi týdny jsem přestala. Na fb jsem si našla skupinu CGM jenže všechny tam mají aspoň trochu vlny. Já když si vlasy vyfenuju nebo nechám proschnout, vlní se jen malinko, a vypada to bl.be.Koupila jsem si povolenou vlasovou kosmetiku v dm a zatím žádný zázrak…
Tak ono to prostě není teď hned ![]()
Čau holky. Jako malá jsem byla jako ovečka. Měla jsem krásný prstýnky. Pak přišlo stříhání, barvení, žehlení. Barvení a žehlení mi vydrželo do dospělosti. Denně jsem je zehlila. Před třemi týdny jsem přestala. Na fb jsem si našla skupinu CGM jenže všechny tam mají aspoň trochu vlny. Já když si vlasy vyfenuju nebo nechám proschnout, vlní se jen malinko, a vypada to bl.be.
Koupila jsem si povolenou vlasovou kosmetiku v dm a zatím žádný zázrak…