Lze nějak přimět důchodce k odchodu do důchodu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak ji nech ještě rok a všechny její prohřešky/výtky sděluj písemně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
tomu nevěřím, že by jejím zásahem zemřelo několik pacientů a nechala by se to jen tak,
i když píšeš, že je to pouze pravděpodobné, nevěřím tomu co píšeš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co jí nabídnout nějaký menší odstupny (jestli můžeš)když půjde na dohodu a třeba aby k vám chodila na výpomoc když ji to zdravotní stav dovolí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kfětoslava píše: Víceříct někomu, že nestačí na svoji práci, to je tak na tahanice po soudech
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řekni jí to, tak jak to píšeš tady nám, je to těžké, ale nutné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Tak pokud bys na mě nastoupila s tím, žeam ukončit pracovní poměr pár měsíců před nástupem do důchodu, tak tě velmi rychle pošlu do míst, kde slunce nesvítí? Ty máš opravdu takovou drzost, tlačit jinak tomu, aby si snížila na zbytek života důchod? Nedivím se, že tvou nabídku odmítla. Zkus se s ní dohodnout na odchodu do důchodu na konci příštího školního roku.
- Citovat
- Upravit
@Alpacass píše: Více
Vzdyt pise, ze se chtela dohodnout na odchodu tak jak by ji zacinal duchod, v říjnu, nebo na konci srpna, cili mesic drive.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarena píše: Více
A co by ten měsíc dělala? Byla na pracáku nebo šla do před důchodu a tím se doživotně připravila o peníze?
- Citovat
- Upravit
Vzdyt se s ni chtela domluvit. Jo, treba by pani chtela na pracak a uz mit klid.
Jako resit odchod zamestnance 2 mesice predem mi prijde dokonce na posledni chvili. Vzdyt novy zamestnanec taky bude potrebovat dst vypoved. Ja bych to resila uz tak v kvetnu (mit jasno, zda pani v rijnu odchazi nebo ne) at je cas na pohovory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdo soudný, kdo trochu umí počítát, nepůjde dobrovolně krátce před důchodem na pracák.
- Citovat
- Upravit
Laskavě se uklidni ano.
Nemám vůbec žádný problém s tím, aby skončila k datumu nástupu do důchodu, případně ke konci školního roku což je 31.8. 2025 a v tom případě by byla cca měsíc na podpoře a důchod by se jí vůbec nijak nekrátil.
To všechno jsem již psala výše.
Nejlepší je s prominutím blbě číst a neprodleně nesmyslně „držkovat“.
- Citovat
- Upravit
No vidis, ty bys sla..Pani nechce ani do normalniho duchodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím tě, nemluv o předdůchodu, když evidentně nevíš, co tento pojem vůbec znamená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ano, ale do důchodu jde v říjnu, a ona jí nabízí odchod 31.8.
v tom mám @Alpacass pravdu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kouřící králík píše: Více
Prosím tě, přečti si ještě jednou pořádně úvodní příspěvek, evidentně máš také problém s pochopením psaného textu
Nechápu, proč do zakladatelky ryjete, když nejste ani schopné si pořádně přečíst, co píše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit