Koupě těhotenského testu

Anonymní
3.10.17 17:33

Má cenu kupovat těhotenský test?

Ahojky, jdu si pro radu zkušenějších. Minulou neděli styk se vším všudy. Tři dny na to jsem o několik dní dřív dostala menstruaci. Ta trvala normálně jako vždy 4 dny. Den po skončení jsme měli další styk po kterém jsem trošku zakrvácela jasně červenou krví. A dneska 9 den po tom styku mě od rána bolí podbřišek, když na něj zatlačím tak nejvíc bolí uprostřed a od rána špiním takovou tmavě hnědou krví a je v tom trošku i takový jakoby hlen. Kdybych neměla tu menstruaci tak si řeknu, že je to možná uhnízdění, ale když jsem tu menstruaci měla? Co myslíte má cenu kupovat si test? Teď by mi asi stejně ještě nic neukázal, možná až ke konci týdne. Je možnost, že by to mohlo být to uhnízdění?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.10.17 17:41

Těhu test stojí 20kč, tímto má odpověď končí…

• Citovat
  • Upravit
2852
3.10.17 17:46

Uhnízdění jsem měla vždy jasně červenou krví, pak už jsme nešpinila vůbec. Těhu test stojí pár korun, takže klidně našetři a za 14 dní zkus test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
3.10.17 17:53

Šla bych spíš ke gynekologovi, těhu to asi nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
3.10.17 17:56

Bolest na pohmat nesouvisí s těhotenstvím, bála bych se horších věcí. Upaluj ke gynekologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.17 18:03
@smudlinky píše:
Uhnízdění jsem měla vždy jasně červenou krví, pak už jsme nešpinila vůbec. Těhu test stojí pár korun, takže klidně našetři a za 14 dní zkus test.

Tu dvacku fakt našetřit nepotřebuju :mrgreen: vím kolik testy stojí, jedno dítě už mám a co já se už natestovala :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.17 18:10

Mě nejde o tu cenu testu, vím, že je to pár drobných, ale jde mi o to, abych netestovala zbytečně. Párkrát už jsem byla zklamaná, že to nevyšlo. Před prvním dítětem jsem musela po roce snažení na laparoskopické zprůchodnění vejcovodů, doktoři říkali, že po tom už to půjde hned a provedlo se až za osm měsíců. A tohle se mi stalo poprvé, že menstruace dorazila o pár dní dříve a pak o pár dní později jsem začala mít bolest a špinila jsem. Asi fakt mi nezbyde nic jiného než ten gynekolog, ale nemám hlídání, manžel má ranní a gynekolog je tam jen ráno a mládě je po nemoci… Trošku prekérka. A je nějaká šance, že pokud se povedlo mohlo se vajíčko udržet i přes tu menstruaci? To je asi mizivá šance že?

• Citovat
  • Upravit
20767
3.10.17 19:55
@Icestar píše:
Bolest na pohmat nesouvisí s těhotenstvím, bála bych se horších věcí. Upaluj ke gynekologovi.

Přesně tak, bolest na dotek opravdu není těhotenství a rozhodně to není normální, šla bych urychleně k lékaři, třeba s dítětem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
4.10.17 03:07

Neni to spis ovulace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
4.10.17 06:17

Podle mě tomu přisuzujete zbytečnou váhu. Minulou neděli styk, někdy ve středu normální MS, která trvala 4dny, tj konec nekdy v sobotu, den na to styk, tj cca neděle, po něm zakrvácení a příspěvek o šílení z těhu v úterý..podle mě prostě ještě zbytky krve z MS, kterou jste prošťouchli sexem, proto krev po sexu a teď hnědá. Trošku rozhozený cyklus a přílišné sledování sama sebe. Ale tak pro klid duše můžete koupit test, ale 9 den po sexu je brzy, test dnes stojí pár kč a pokud bude bolest trvat, jít na kontrolu k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
4.10.17 07:24

Podle mě to odpovídá ovulaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie