Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Myslím že chtějí snad výpis účtu za poslední 3 měsíce.. určitě to nevím.. ale nebankovní půjčky jsou cesta do pekel.
Co to ještě nějaký měsíc vydržet a na auto si našetřit.
Když máš ID a teď ještě práci s 25 k měsíčně..
Po 2 týdnech v práci bez jakýkoliv úspor si brát od nebankovní půjčku je sebevražda. Navíc na auto
@pikola
Uspory mam a pocitam, ale ne na vybrane auto+ostatni veci k tomu
@Anonymní píše: Více
Agentura není absolutně záruka práce. A přeplatek za energie není příjem.
Pokud zvládáš klasický zaměstnání a hledáš brigádu na víkend, tak nechápu, jak můžeš mít takový invalidní důchod, ještě v tomhle věku…
A tvoje finanční gramotnost je teda úplnej masakr.
@pikola Ty se chces hadat ![]()
jasne ze neni, beru to jako lepsi brigadu.
S autem bych mel vic moznosti a bydlim ve velkem meste. Agentura me kontaktovala ihned.
Pokud bydlíš ve velkém městě, nepotřebuješ auto ![]()
Prostě počkej par měsíců až budeš mít normální smlouvu.
@Anonymní píše: Více
proč by se pikola chttěla hádat? ty si očividně chceš nabít držku a dobré rady nebereš, ještě se tomu směješ ![]()
tak si to užij, hodně štěstí
To bude zas nějaký nepovedený trolling. Nováček, v prvním příspěvku se náhodně odhalí, trapně si na blbost tleská. Haha. Na to tak skočíme.
@Kelsey1 aha takze sem novacek, ktery tu obcas chodil neregistrovany a kdyz se zaregistroval tak logicky neumi ovladat web na 100% takze troll. Jsem proste zabouchlej a hledam reseni nez ujede vlak. Pokud nemas nic k diskuzi tak si prosim usetri ten cas psanim prispevku.
Ve velkém městě snad jezdí MHD, ne? Nepůjčuj si, budeš brečet.
Těch 25 z agentury je pravidelný příjem, nebo jednorázovka?
Jaké máte životní náklady. Z 12 tis ve velkém městě asi nevyžijete, takže máte nějaké dotované bydlení?
Zkoušel jste nějakou banku?
Ahoj
jsem m23 a potrebuju si pujcit 100 tisic na peclive vybrane auto, na servis a mechanika. Chtel bych s nim jezdit do lepsi prace a za divkou. Jsem planovaci typ, a nechci si delat zadne iluze. za posledni pulrok sem nepracoval a ted pracuju 2 tydny v agenture
beru ID 12k (zadarmo to fakt neni a radsi bych ho nemel a byl zdravy) a nevim jestli mam pocitat ze mi nejaka nebankovka za 25 dni pujci, kdyz ji ukazu max to ze sem za posledni mesic bral 10k za preplatek energii, 12k id a dalsi mesic budu mit 25 tisic cistyho z agentury urcite a to idecko. Cofidis chce do 100k jen vypis z uctu, takze kdybych jim poslal jen vypis za mesic tak by to projit mohlo. Zbytek (home credit/creditea) nema jasne definovane do kolika co overuji. Chtel bych to predcasne splatit at me to neotravuje, hledam si brigady pres vikend ale to s tim autem to je proste situace ted a tady viz text nahore, potrebuju si trenovat mozek pravidlama silnicniho provozu navic v zime je nejlepsi cas na nakup vozidla
Sem se vsim rozhodlej, se vsim pocitam, ale nevim jestli mi tolik nebankovka dá.