Má cenu ve 22 měsících kupovat nové golfky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1100
28.3.10 22:27

Za mně ne, teda pokud přes den nespí. Pokud spí tak ano. Vítek nespí od 1,5 roku vúbec přes den. Uzpůsobili jsme procházky tak aby je ušel, nebo ujel na odrážedle. K doktorovi a když máme na spěch tak autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.3.10 22:47

tak calisto se mi líbí taky, hodně:)
na kočáry jsem maniak…

ale - pravdou je, že od Vojtových asi 22m (s jednou vyjímkou horské tůry, kdy byl ve sporťáku) používáme jen zappky. tuhle mě popadla manie koupit si cybex -ale ruby - jenže, neprošlo mi to.. bylo mi „taktně“ vysvětleno, že Vojta už kočár nepotřebuje. no, potřebuje, stejně jako ty, nemám na jeho „vajglové“ období- u nás auto, garáž a kamínky :) - mnohdy čas a náladu.. a navíc, někdy je unavený a já prostě neunesu věci, jeho, motorku. chlap ano, věcí nosí méně :mrgreen: a sílu má větší.. ale to že ho nosí on, neznamená, že musím i já… nicméně, já mám toho zappa. miluju ho, ale je na mě nízký a mě to začlo nějak vadit, když jsem viděla tu super cenu 1290,– za kterou babystar vyprodává 08 kolekci ruby.. :mrgreen: :-P

nicméně, k otázce.
uno je velké, prodala bych. slalom zazimovala, v tomhle věku a v létě by se mi nechtělo jezdit s něčím tak velkým, a proti golfkám málo skladným…

koupila bych golfky, buď calisto - když se ti líbí, ale jsou těžší, mají asi 8kg, nebo něco jednoduššího, lehčího.. třeba cybex onyx :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
30.3.10 11:26

My jsme vozili staršího syna v golfkách do 4 let. Ne samozřejmě na běžné procházky u nás po městě, ale nevím, jak bysme bez nich zvládli dovolené a výlety. Hodně cestujeme a děláme celodenní výlety a synek po chvilce chůze kňoural, jak píšete zastavil se u každého vajglu a to bysme nic nezvládli. Taky se chvilku prospal a my v klídku protrajdali, co jsme potřebovali. Takže my teď vozíme mladšího synka (8 měsíců) ve sporťáku a za chvilku se začnu poohlížet po nějakých golfkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35467
30.3.10 12:17

My jsme golfky (Zapp) u prvni dcery prodali v jejich dvou letech a trech mesicich, na jare pote, co jsem zjistila, ze jsme je od podzimu vytahli dvakrat… :wink: Takze treba u nas by to bylo na leto zbytecne… misto toho bych poridila odrazedlo nebo motorku…
Ale u maldsi dcery budu asi golfky pouzivat dele, uz se preci jen musim ridit jinym rytmem(starsi dcery) a do krouzku, skolky, skoly apod… dobihat vcas…taky prvni dcera v roce jiste chodila, ve dvou uz normalne behala, mladsi je trosku pomalejsi… zalezi na diteti…
Moje kamaradka treba vozila dceru v golfkach jeste ve ctyrech letech…to uz fakt prislo zbytecne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
2.4.10 15:22

Tak mi dnes volali z bejby centra, ze nami objednane cybex callisto berry 2010 prave dostali. Zitra na ne jedeme kouknout a ja bych je chtela moc, uvidime co manzel. Vcera jsem si tu na emiminu precetla zajimavou informaci, ze do Cech dorazil kamion s 5 ks barvy berry, tak jsme zrejme adepti na jedny z nich :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
5.4.10 23:15

Tak jenom ukoncuji tuto diskuzi zaverem, ze cybexy mame. Nakonec staly skvelou cenu, pouze 4899 Kc, oproti jinym prodejnam, kde stoji i o 800 vic.
Uz jsme byli na zkusebni jizde a jsem nadsena. Nakonec si asi, Nataso, nechame vsechny 3 kocary, kazdej ma neco do sebe - Jane na brusle, PP na prevozy vetsich nakupu a motorky a Cybexy na paradu :huban: a bezne prochazky.(OT - jak to udelat v panelakove susarne s nasimi tremi kocary + trikolkou + koloodrazedlem a motorkou, to vazne nevim, kdyz sklep mame plny kol :nevim: ).
ALE MOC VAM VSEM DEKUJI za prispevky a snad je aspon pres leto uzijeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
6.4.10 12:53

Gratuluji zakladatelce k novému kočárku. Já myslím, že je užijete určitě, náš Maty má 4 roky a stále se rád sveze. Když ho babička vezme na procházku samotného, má to za odměnu, sedí si jak starosta a kochá se. Starší dítě už to svezení ocení, zvlášť když má mladší sourozence a tudíž se běžně nesveze. Takže u nás vedle dvojčatového stále stojí i X lander, na kterém vozíme „seniora“ - vesměs babička s dědečkem, když vyrazí na výlet do lesa, vezmou na jeden kočár holky, na druhý jeho a udělají velký okruh a všichni jsou spokojení. :palec:

• Citovat
  • Upravit
10482
6.4.10 15:59

super, gratuluju ke kočárku! :dance:

to o starších dětech musím potvrdit, minulý týden jsem v zoo neměla kočár. a můj skoro 2.5letý ďábel skákal do každého zappa, který viděl s výkřikem - maminko, muj kočarek! dost náročný.. a pak jako vrchol se seknul a já ho musela odnést z vrchu zoo až k autu.. ještě že se mnou byla tchýně (a další 2 děti), vzala mi tašku.. prootže Vojtových 14kg se už pronese..

já dokonce uvažovala si ještě koupit cybex ruby (i když zappa mám ráda a všechno, ale prostě maniak :mrgreen: když jsem viděla cenu 1290, chytlo mě to..), ale muž mi to zakázal :-P se mu vlastně ani nedivím :)
tak teď trénujeme šátek na zádech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4