Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Za mně ne, teda pokud přes den nespí. Pokud spí tak ano. Vítek nespí od 1,5 roku vúbec přes den. Uzpůsobili jsme procházky tak aby je ušel, nebo ujel na odrážedle. K doktorovi a když máme na spěch tak autem.
tak calisto se mi líbí taky, hodně:)
na kočáry jsem maniak…
ale - pravdou je, že od Vojtových asi 22m (s jednou vyjímkou horské tůry, kdy byl ve sporťáku) používáme jen zappky. tuhle mě popadla manie koupit si cybex -ale ruby - jenže, neprošlo mi to.. bylo mi „taktně“ vysvětleno, že Vojta už kočár nepotřebuje. no, potřebuje, stejně jako ty, nemám na jeho „vajglové“ období- u nás auto, garáž a kamínky
- mnohdy čas a náladu.. a navíc, někdy je unavený a já prostě neunesu věci, jeho, motorku. chlap ano, věcí nosí méně
a sílu má větší.. ale to že ho nosí on, neznamená, že musím i já… nicméně, já mám toho zappa. miluju ho, ale je na mě nízký a mě to začlo nějak vadit, když jsem viděla tu super cenu 1290,– za kterou babystar vyprodává 08 kolekci ruby..
![]()
nicméně, k otázce.
uno je velké, prodala bych. slalom zazimovala, v tomhle věku a v létě by se mi nechtělo jezdit s něčím tak velkým, a proti golfkám málo skladným…
koupila bych golfky, buď calisto - když se ti líbí, ale jsou těžší, mají asi 8kg, nebo něco jednoduššího, lehčího.. třeba cybex onyx ![]()
My jsme vozili staršího syna v golfkách do 4 let. Ne samozřejmě na běžné procházky u nás po městě, ale nevím, jak bysme bez nich zvládli dovolené a výlety. Hodně cestujeme a děláme celodenní výlety a synek po chvilce chůze kňoural, jak píšete zastavil se u každého vajglu a to bysme nic nezvládli. Taky se chvilku prospal a my v klídku protrajdali, co jsme potřebovali. Takže my teď vozíme mladšího synka (8 měsíců) ve sporťáku a za chvilku se začnu poohlížet po nějakých golfkách.
My jsme golfky (Zapp) u prvni dcery prodali v jejich dvou letech a trech mesicich, na jare pote, co jsem zjistila, ze jsme je od podzimu vytahli dvakrat…
Takze treba u nas by to bylo na leto zbytecne… misto toho bych poridila odrazedlo nebo motorku…
Ale u maldsi dcery budu asi golfky pouzivat dele, uz se preci jen musim ridit jinym rytmem(starsi dcery) a do krouzku, skolky, skoly apod… dobihat vcas…taky prvni dcera v roce jiste chodila, ve dvou uz normalne behala, mladsi je trosku pomalejsi… zalezi na diteti…
Moje kamaradka treba vozila dceru v golfkach jeste ve ctyrech letech…to uz fakt prislo zbytecne
Tak mi dnes volali z bejby centra, ze nami objednane cybex callisto berry 2010 prave dostali. Zitra na ne jedeme kouknout a ja bych je chtela moc, uvidime co manzel. Vcera jsem si tu na emiminu precetla zajimavou informaci, ze do Cech dorazil kamion s 5 ks barvy berry, tak jsme zrejme adepti na jedny z nich ![]()
Tak jenom ukoncuji tuto diskuzi zaverem, ze cybexy mame. Nakonec staly skvelou cenu, pouze 4899 Kc, oproti jinym prodejnam, kde stoji i o 800 vic.
Uz jsme byli na zkusebni jizde a jsem nadsena. Nakonec si asi, Nataso, nechame vsechny 3 kocary, kazdej ma neco do sebe - Jane na brusle, PP na prevozy vetsich nakupu a motorky a Cybexy na paradu
a bezne prochazky.(OT - jak to udelat v panelakove susarne s nasimi tremi kocary + trikolkou + koloodrazedlem a motorkou, to vazne nevim, kdyz sklep mame plny kol
).
ALE MOC VAM VSEM DEKUJI za prispevky a snad je aspon pres leto uzijeme ![]()
Gratuluji zakladatelce k novému kočárku. Já myslím, že je užijete určitě, náš Maty má 4 roky a stále se rád sveze. Když ho babička vezme na procházku samotného, má to za odměnu, sedí si jak starosta a kochá se. Starší dítě už to svezení ocení, zvlášť když má mladší sourozence a tudíž se běžně nesveze. Takže u nás vedle dvojčatového stále stojí i X lander, na kterém vozíme „seniora“ - vesměs babička s dědečkem, když vyrazí na výlet do lesa, vezmou na jeden kočár holky, na druhý jeho a udělají velký okruh a všichni jsou spokojení. ![]()
super, gratuluju ke kočárku! ![]()
to o starších dětech musím potvrdit, minulý týden jsem v zoo neměla kočár. a můj skoro 2.5letý ďábel skákal do každého zappa, který viděl s výkřikem - maminko, muj kočarek! dost náročný.. a pak jako vrchol se seknul a já ho musela odnést z vrchu zoo až k autu.. ještě že se mnou byla tchýně (a další 2 děti), vzala mi tašku.. prootže Vojtových 14kg se už pronese..
já dokonce uvažovala si ještě koupit cybex ruby (i když zappa mám ráda a všechno, ale prostě maniak
když jsem viděla cenu 1290, chytlo mě to..), ale muž mi to zakázal
se mu vlastně ani nedivím ![]()
tak teď trénujeme šátek na zádech..