Má manžel změnit práci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
shadowbabe
6.3.23 12:53
@Anonymní píše:
Jdeme si sem s manželem pro radu. Manžel dostal od známého novou pracovní nabídku. Momentálně pracuje ve stavební firmě, kterou má od domu 10 km. Má 160 Kč/hod + odměny a prémie.
Docela se i fyzicky nadře. Nová práce se také týká stavebnictví. Slibuji, že by se tak fyzicky nepředřel. Plat na hodinu 190 Kč/hod + odměny a prémie. Má to jeden háček do práce by musel dojíždět denně 30 km jenom tam místo 10 km. Plus ještě jsou tam časte přesčasy, takže by měl ještě víc peněz. Nemůže se rozhodnout kterou práci. Co byste brali vy? Láká nás vidina více peněz, ale zase víc projede je to dál a víc přesčasů.

Každej toho naslibuje… ať muž zajde za šéfem, řekne mu narovinu, že by chtěl přidat a má lepší nabídku. Pokud jsou s nim spoko, tak by to klapnout mohlo ne? :wink: Jinak mám chlapa na střechách, ale je OSVČ. Peníze má sice úplně někde jinde, ale zase si mákne a najezdí se :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.23 13:09

@shadowbabe tvůj chlap dělá přesčasy? Můj taky maká. No a už se dívá kde by mohlo být něco za lepší peníze.
Kolik vydělá ten tvůj?

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
6.3.23 14:06
@Anonymní píše:
@shadowbabe tvůj chlap dělá přesčasy? Můj taky maká. No a už se dívá kde by mohlo být něco za lepší peníze.
Kolik vydělá ten tvůj?

Chlap nemá žádnou pracovní dobu od-do, takže nedělá žádné přesčasy. Jinak částky má někde jinde no, za tyhle by asi ani nevstal 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat