Nočník a čurání - má to cenu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9166
21.10.11 22:32
Osmanka píše:
Taky si připadám jako exot a nervuju se kvůli tomu - všichni jsou dávno bez plen a hlavně, vezmou mi ho ve 3 letech do školky s plenkama?Ale holky, dnes v restauraci si :potlesk: :potlesk: :potlesk: řekl syn, že chce čůrat - když viděl, že jde děda a fakt se po sundání plenky vyčůral - tedy bylo to tak rychlý, že na zem, ale poprvé si fakt řekl!!!! Kéž by to bylo někdy znovu.

No vidíš, úspěch jak hrom!kolik má?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
21.10.11 22:35

2,5 roku - takže spíš ostuda. No kéž by si ještě někdy řekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
21.10.11 22:38

Aha, už vidím metr..No, možná že si ted řekne častěji…uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
21.10.11 22:41

kéž by, protože ho dávám od nějakých 8 měsíců na nočník a nejdřív řval, že tam nebude - cca do 2let a pak tam sice sedl, ale po vstání se vyčůral, pokakal. Do nedávna jsme to neřešili, ale před pár týdnu už mu manžel i dal nazadek, když si neřekl, že kaká, protože tlačí a u toho tvrdí, že nekadí - no prostě lže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
22.10.11 20:55
Osmanka píše:
kéž by, protože ho dávám od nějakých 8 měsíců na nočník a nejdřív řval, že tam nebude - cca do 2let a pak tam sice sedl, ale po vstání se vyčůral, pokakal. Do nedávna jsme to neřešili, ale před pár týdnu už mu manžel i dal nazadek, když si neřekl, že kaká, protože tlačí a u toho tvrdí, že nekadí - no prostě lže.

Z toho lhaní si nic nedělej. U nás se pokakává už skoro 8-mi letá dcera. Je jak z Dachau,nic nežere a kadí i za 14 dní a to tak,že najdeme po…kalhotky. Prý to necítí,samo lže a neví kdy se pokadila,jednou šla dokonce i po…do školy,mě málem trefilo :zed: . Už jsem s ní byla u psych. a nepomohlo nic :cert:

• Citovat
  • Upravit
4243
22.10.11 22:37

jejda, to musí být blbý a jeden trapas za druhým

tak dnes se miláček zase počůral - asi minutu po té, co vstal z nočníku - tak nevím, asi budeme mít pleny až do školy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
22.10.11 23:11

Já jí nechala pleny, no dopo suchá plena, vždy jsem ji dala tak nějak včas, že se vyčurala do nočníku, radost jak hrom, hulákala "čurala, čuralaů, ale kdybych ji nechala bez plen, neřekne si. Klasika. Jinak naštěstí nekadí do plen, vždy na nočník, jen dnes po spaní měla průjem, tak to bylo v pleně.
Prostě dokud nebude hlásit, tak ted přes zimu na to kašlu abych za ní chodila s hadrem :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
23.10.11 10:38
pannda píše:
Já jí nechala pleny, no dopo suchá plena, vždy jsem ji dala tak nějak včas, že se vyčurala do nočníku, radost jak hrom, hulákala "čurala, čuralaů, ale kdybych ji nechala bez plen, neřekne si. Klasika. Jinak naštěstí nekadí do plen, vždy na nočník, jen dnes po spaní měla průjem, tak to bylo v pleně.
Prostě dokud nebude hlásit, tak ted přes zimu na to kašlu abych za ní chodila s hadrem :-?

Asi taky počkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
7.12.11 11:50

Tak se vracím...

k tématu, a chci říct, že jsem to ještě zkusila s dcerkou a úspěch. nechala jsem ji bez plen, jen v tepláčkách, týden jsem utírala sem tam loužičku a po týdnu už si začala říkat sama. Má tedy na sobě papírové kalhotky z DM, ale zůstávají přes den suché. Jsem moc moc ráda, že jsem zkoušela, a nelituju. Holka dostane sem tam za odměnu kokinko, je štastná jak blecha, když si řekne a vyčůrá se.. Tak to jsem jen chtěla na dokončení. Holky, zkoušejte taky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí